ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل سروو موتور با ماوس(سریال)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان کسی میتونه کمکم کنه
می خوام یه ربات با 3 تا موتور رو با استفاده از ماوس کنترل کنم سروو هام mg995 و mg90 میکرو کنترلر هم avr با کامپایلر کدویژن اگه باشه چه بهترRolleyes
خیلی ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنیدWink
دوستان مهندسان عزیزان کسی نمیدونه؟
با برنامه بسکام هم بود بگید از هیچی بهتره
فعالاش مهندساش حرفه ای هاش نیستین؟
سلام بزرگوار. صبر داشته باش !
و البته سوال که کلی پرسیده بشه، جوابش هم کلی می شه.
برای کدوم قسمتش مشکل دارید؟ پروژه تون رو اول تیکه تیکه کنید، بعد به ترتیب اولویت بذارید، بعد یکی یکی از خجالتشون در بیاید. جایی هم به مشکل خوردید مطرح کنید ، کسی بتونه راهنمایی می کنه.

موفق باشی.
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۳:۲۶:۰۷)sharin نوشته است: [ -> ]سلام بزرگوار. صبر داشته باش !
و البته سوال که کلی پرسیده بشه، جوابش هم کلی می شه.
برای کدوم قسمتش مشکل دارید؟ پروژه تون رو اول تیکه تیکه کنید، بعد به ترتیب اولویت بذارید، بعد یکی یکی از خجالتشون در بیاید. جایی هم به مشکل خوردید مطرح کنید ، کسی بتونه راهنمایی می کنه.

موفق باشی.

سلام دوست عزیز پروژه من یک ربات بازو هست که من می خوام با ماوس کنترلش کنم و چیزی در مورد چگونگیه کار نمی دونم
اگه از دوستان کسی باشه که بدونه و بتونه راهنمایی و کمک کنه ممنون میشم بازم اگه منظورمو نفهمیدین بپرسین توضیح بدم ممنون دوستان
بعد اون ماوس دقیقا به کجا وصل می شه؟ به میکرو یا کامپیوتر ؟
الکترونیکی هستید یا مکانیکی؟
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۰:۳۹:۰۳)sharin نوشته است: [ -> ]بعد اون ماوس دقیقا به کجا وصل می شه؟ به میکرو یا کامپیوتر ؟
الکترونیکی هستید یا مکانیکی؟

اون چیزی که من دیدم ماوس به کامپیوتر وصل بود واسه من فرق نمیکنه چجوری باشه...
من کنترل می خونم
جزئیات رو اول تعیین کنید، بعد که تصمیمتون رو گرفتید بگید که پروژه رو براتون بشکونم.
موفق باشید.
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۰:۵۶:۰۱)sharin نوشته است: [ -> ]جزئیات رو اول تعیین کنید، بعد که تصمیمتون رو گرفتید بگید که پروژه رو براتون بشکونم.
موفق باشید.

چه جزییاتی منظورتونه؟
کاری که من می خوام اینکه با حرکت چپ و راست ماوس ربات بچرخه و با حرکت جلو و عقب ماوس بازوی ربات بالا و پایین شه و با حرکت غلطک دهانه گریپر باز و بسته شه بدنه بازو ما اماده است دو درجه ازادی داره حالا به هر روشی که راحت تره و امکانش هست اون دیگه بستگی به شما داره!!!!
منظورم اتصال ماوس بود.

1. بررسی کنید روش راه اندازی سروو موتورهایی که انتخاب کردید چی هست. مثلا PWM یا ... ، پس قدم اول راه اندازی سروو هست.
2. اینجا بستگی به شما داره، نه من!!! یکی از این 2 رو انتخاب کنید:
--اگر کتابخانه برای اتصال ماوس به میکرو گیر آوردید ، پیاده سازی کنید. اینجور چیزا برای بسکام احتمالا راحت تر گیر می یاد.
یا
--اینکه یه نرم افزار سمت PC طراحی کنید با قابلیت های مد نظر و سمت میکرو پروتکل UART رو بررسی و راه اندازی کنید و با یک مبدل سریال به USB میکرو رو به کامپیوتر ارتباط بدید. یه پروتکل برای ارسال اطلاعات تعریف کنید.
3. همه ی کارا رو ترکیب کنید و ضرائب و مقادیر رو در عمل برای حرکت بهتر بازو همخون کنید.

و تمام. هر قسمت هم به مشکل خوردید مطرح کنید کسی بدونه راهنمایی می کنه.
موفق باشید.
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۱:۵۶:۲۸)sharin نوشته است: [ -> ]منظورم اتصال ماوس بود.

1. بررسی کنید روش راه اندازی سروو موتورهایی که انتخاب کردید چی هست. مثلا PWM یا ... ، پس قدم اول راه اندازی سروو هست.
2. اینجا بستگی به شما داره، نه من!!! یکی از این 2 رو انتخاب کنید:
--اگر کتابخانه برای اتصال ماوس به میکرو گیر آوردید ، پیاده سازی کنید. اینجور چیزا برای بسکام احتمالا راحت تر گیر می یاد.
یا
--اینکه یه نرم افزار سمت PC طراحی کنید با قابلیت های مد نظر و سمت میکرو پروتکل UART رو بررسی و راه اندازی کنید و با یک مبدل سریال به USB میکرو رو به کامپیوتر ارتباط بدید. یه پروتکل برای ارسال اطلاعات تعریف کنید.
3. همه ی کارا رو ترکیب کنید و ضرائب و مقادیر رو در عمل برای حرکت بهتر بازو همخون کنید.

و تمام. هر قسمت هم به مشکل خوردید مطرح کنید کسی بدونه راهنمایی می کنه.
موفق باشید.

ممنون از شما بخاطر راهنمایی زبان بسکام وقت نمیشه یاد بگیرم اخه این پروژه این ترممهه باید تا یک ماه دیگه اماده شه فک کنم باید بیخیال این روش کنترل شم و با pwm و پتانسیومتر کارمو انجام بدم بازم ممنون اگه اشکالی داشتم حتما میپرسمWink
نقل قول: سلام.
... کد اماده راه اندازی سروو با pwm و پتانسیومتر(جوی استیک)ندارید؟ میتونید راهنمایی کنید؟؟؟

سلام.

مثال برای راه اندازی PWM با پتانسیومتر برای کنترل سرعت موتور DC هست و می تونید استفاده کنید. یه سرچی تو فروم بزنید.
برای راه اندازی سروو ، شما باید با استفاده از PWM عرض پالس رو بین 1 تا 2ms بتونید کنترل کنید، تغییر عرض پالس تو این بازه زوایای مختلف رو برای شفت سروو ایجاد می کنه ... . فرکانس PWM هم اهمیتی ندارهه ، موقعیت شفت رو فقط و فقط عرض پالس تعیین می کنه.
اگر از بسکام استفاده می کنید ، یه تابع برای راه اندازی سروو داره که به صورت نرم افزاری موج PWM ایجاد می کنه( تقریبا در همین رنج ).

موفق باشید.