ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل هنگام اتچ شدن دیتایس+ورژن اس کیو ال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت دوستان عزیز بنده هنگامی ک ی فایل دیتابیس رو از یکی از دوستانم گرفتم و میخواستم رو سیستم خودم با اس کیو ال 2012 باز کنم اتچ کنم پیغام میده ک ورژن دیتابیس با اس کیو ال با هم متفاوت و نمیتونه فایل رو اتچ کنه اینم متن ارور

کد php:
TITLEMicrosoft SQL Server Management Studio
------------------------------

Attach database failed for Server 'WIN-C7V4MC81TKO'.  (Microsoft.SqlServer.Smo)

For 
helpclickhttp://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=11.0.2100.60+((SQL11_RTM).120210-1846+)&EvtSrc=Microsoft.SqlServer.Management.Smo.ExceptionTemplates.FailedOperationExceptionText&EvtID=Attach+database+Server&LinkId=20476

ADDITIONAL INFORMATION:

An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

Database 'amirkabir2a' cannot be upgraded because its non-release version (539is not supported by this version of SQL ServerYou cannot open a database that is incompatible with this version of sqlservr.exeYou must re-create the database.
Could not open new database 'amirkabir2a'CREATE DATABASE is aborted. (Microsoft SQL ServerError950)

For 
helpclickhttp://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft%20SQL%20Server&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=950&LinkId=20476 
BUTTONS:

OK

[/PHP]

منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم
سلام میگم زشت نیست 40-50 نفر حداقل بازدید داشته این موضوع بعد ی نفر ن سوالی و ن پاسخ در مورد این پست نکرده
فردا پس فردا ی نفر رد میشه نمیگه این همه بازدید داشته کسی سراغی از این پست نگرفته ببینه این اررور چطور میشه برطرف کرد یا سرنخی داده بشه تا بشه پیگیری کرد
دوست عزیز

شما می خوای بک آپ نسخه 2000 رو مستقیم به 2012 آپگرید کنی! این کار به مراتب زشت تر از پاسخ ندادن دوستانه که! :)

شما یه زحمت بکش، روی سیستم خودت نسخه 2008 رو هم نصب کن بعد روی آن ریستور کن و دوباره ازش بک آپ بگیر تا روی 2012 هم لود بشه