ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نیاز به کمک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.تازه بصورت عملی دارم با avr کار میکنم.تا قبل این فقط بصورت نرم افزاری و شبیه سازی کار کرده بودم
یه مشکلی واسم پیش اومده
روی برد برد یه پروگرمر stk200/300 درست کردم.واسه اینکه تستش کنم یه led به میکرو وصل کردم و کد چشمک زدن رو نوشتم.میکرو پروگرم میشه و led چشمک میزنه.اینجا یه مشکلی پیش میاد.
درحالی که تغذیه وصله(با آداپتور 12 ولت که با رگولاتور به 5 ولت رسیده)،وقتی کانکتور پرینتر (d25) رو از پورت پرینتر جدا میکنم led خاموش میشه و وقتی وصل میکنم دوباره روشن میشه
اما وقتی از شارژر موبایل 5ولت استفاده میکنم، مدار کار میکنه.رگولاتور هم سالمه.
از 5 تا از اساتیدمون هم پرسیدم.توصیه هاشون جواب نداده.میتونید کمکم کنید؟

یه سوال دیگه:چرا موقع پروگرم شدن این ارور گاهی ظاهر میشه؟
FLASH contents mismatch at address 0x20

و موقع ایریز شدن:flash erasure failure at address 0x27
flash data:0xff27
سلام.

احتمالا به خاطر اینکه پروگرامر رو روی برد برد بستید بعضی وقتا ارور می دهه.
پروگرامر حساس هست و برد بورد هم ...
شاید اگر کار و تمیز کنید و PCB بزنید ، نویز و ... کم بشه و این مشکلات ( error ) ها پیش نیاد.

تغذیه ی میکرو خیلی حساس هست و همیشه برای تغذیه ی میکرو باید از یه منبع درست و حسابی و قابل اطمینان استفاده کنید. اگر با شارژر موبایلی خوب کار می دهه ، احتمالا آداپتور 12 ولتی مشکل دارهه. البته 12 به 5 برای رگولاتور خیلی زیادهه ، گرچه شدنی هست.
سطح ولتاژ میکرو اگر کمی بالا پایین بشه گیر می کنه.
از خازن های 100nf عدسی در قبل و بعد از رگولاتور استفاده می کنید؟
خازن ظرفیت بالا هم برای اطمینان قبل و بعد از رگولاتور بذارید. به تثبیت ولتاژ کمک می کنه ...
البته اگر کار عجیب غریب دیگه ای که معمولا همه انجام می دیم ، نکرده باشید :d
تا حالا همچین چیزی به شخصه در عمل ندیدم و برام پیش نیومده ... .

موفق باشید.
ممنون که جواب دادید.یه آداپتور 7.5 ولتی هم داشتم با اون هم همینطوری میشد.از خازنهای ظرفیت بالا و پایین هم استفاده کردم.نشده متاسفانه
امکان داره پایه ی ریست میکرو سوخته باشه؟چون من از هرکی میپرسیدم میگفت پایه ی ریست میکروت آزاده درحالیکه با مقاومت 100 کیلو پول آپ شده.موندم دیگه چی کار کنم؟
شخصا رو برد بورد پایه ی ریست رو آزاد می ذارم و هیچ مشکلی پیش نمی یاد. یه فیوزبیت به نام brown-out وجود دارهه ، اون رو هم disable کنید.

یه نقشه یا فیلم یا عکس از عملکرد مدار بذارید.
با یه میکروی دیگه هم این قضایا رو تست بزنید و ببینید همینطور می شه؟
به جای آداپتور از باتری و رگولاتور هم استفاده کنید و نتیجه رو بگید.
از پاور کامپیوتر هم می تونید به عنوان یه منبع تغذیه ی مطلوب استفاده کنید.

این موارد رو چک کنید و خبر بدید.

موفق باشید.