۱۱-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۳۶:۵۷
(۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۵۹:۵۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]مهندس شما که به صورت مخفی اجراش میکنین خب وقتی اجراش میکنین پس نتیجه خروجیشم دارید تو یه مسیج باکس به کاربر نمایش بدید
https://msdn.microsoft.com/en-us/library...10%29.aspx
کد ذخیره یک رشته تو فایل
من مهندس نیستم.
من بی نهایت از پیگیری شما ممنونم. اما منظور من اون صفحه ای که دادید نیست. خیلی باید عقب مونده باشم که تا حالا از streamreader و streamwriter استفاده نکرده باشم. که الحمد الله این طور نیستم.
ببینید دوست عزیز من نمی خوام رشته ای رو در فایلی ذخیره کنم. و نمی خوام چیزی رو به صورت یک مسیج باکس نشون بدم. ببینید، من یک textbox دارم. کاربر میاد یه کد می نویسه به زبان پایتون چیزی شبیه به این مثلا:
Print 7*7
بعد من این رو می فرستم به برنامه ای (هر چی) که اجرا بشه. چون vb که پایتون رو نمی فهمه. بعد اون برنامه(یا همون هر چی) کد رو اجرا می کنه. نتیجه اجرای کد در اون برنامه (تاکید می کنم در اون برنامه) میشه49
حالا این مقدار هنوز برای vb قابل فهم نیست. چرا؟ چون فقط نتیجه اجرای اون کد در همون برنامه است. حالا اگه کاربر بیاد به اشتباه بنویسه:Print7*7
چون اون جا فاصله نداده وقتی من این کد رو به اون برنامه بدم و اون برنامه اجرا کنه نتیجه اجرای کدش میشه چنین چیزی:Traceback (most recent call last):
File "vm_main.py", line 33, in <module>
import main
File "/tmp/vmuser_jrlbqyaetu/main.py", line 8, in <module>
print7*7
NameError: name 'print7' is not defined
چیزی که الان من میخوام بهش برسم اینه که مثلا من یه رشته به نام a دارم. و نتیجه اجرای کد هم در برنامه ای که خودم در vb درست کردم به اسم deb شناخته میشه. حالا من می خوام deb هر چی که هست( چه اگه جوابش اون 49 باشه چه اون ارور، تاکیر می کنم هر چی که هست.) به این شکل بشه ذخیره اش کرد.File "vm_main.py", line 33, in <module>
import main
File "/tmp/vmuser_jrlbqyaetu/main.py", line 8, in <module>
print7*7
NameError: name 'print7' is not defined
a="deb"
خب حالا اولا من نمی دونم جواب اجرای یک کد از چه نوع داده ای محسوب میشه. و این که اصلا نمی دونم میشه از vb به اون (که به یه زبان دیگه است و اجرا شده در یک برنامه دیگه است) دسترسی پیدا کرد یا نه. بعد هم مشکلم اینه که نمی دونم میشه ذخیره اش کرد یا نه. و مشکل اخر هم اینه که نمی دونم میشه به صورت رشته یا مثلا (txt) ذخیره اش کرد یا نه.یعنی دقت کنید لطفا من نمی خوام رشته رو در یک فایل ذخیره کنم. من می خوام نتیجه اجرای کد رو به صورت رشته ذخیره کنم. این دو خیلی با هم فرق دارن.
ممنون از توجهتون