سلام دوستان
بار اولی هست که تو این انجمن مطلب می نویسم.
چند تا سوال دارم اساسی.
فعلا اولی رو می پرسم.
من می خوام یه برنامه بنویسم تو وی بی دات نت 2010 که زبان های دیگه مثل پایتون رو کامپابل کنه. و مثلا کاربر بتونه در یک textbox کد رو بنویسه و بعد از این که دکمه رو زد برنامه کد نوشته شده در textbox رو کامپایل کنه.
بعد جواب کامپایلر رو در یک label یا در یک textbox دیگه نشون بده.
می خوام بتونم این کار رو برای زبان هایی مثل جاوا و جاوا اسکریپت و html ... هم انجام بدم. اما الان نکته اول پایتونه.
ممنون از کمک و راهنمایی تون پیشاپیش
این کار رو انجام دادم.
و بعد از نوشتن سوال این جا بیشتر گشتم متوجه شدم این کار ممکنه حتی چند ماه زمان ببره و نیاز به اطلاعات زیادی داره. اما راه جواب دادن به یه تازه وارد این نیست.
معنی تازه وارد همینه. تازه وارده و ممکنه سوال های ساده یا عجیب و غریب و حتی غیر ممکنی بپرسه.
و قطعا جواب سوال من می تونست بهتر از این باشه. مثلا تاپیکی یا صفحه ای یا وب سایتی که جواب سوال من رو بده.
در هر صورت ممنون
حالا موندم با این شکل جواب دادن به تازه وارد ها تو این انجمن سوال های دیگه ام رو پرسم یا نه.
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۰۵:۳۰)alefpe نوشته است: [ -> ]این کار رو انجام دادم.
و بعد از نوشتن سوال این جا بیشتر گشتم متوجه شدم این کار ممکنه حتی چند ماه زمان ببره و نیاز به اطلاعات زیادی داره. اما راه جواب دادن به یه تازه وارد این نیست.
معنی تازه وارد همینه. تازه وارده و ممکنه سوال های ساده یا عجیب و غریب و حتی غیر ممکنی بپرسه.
و قطعا جواب سوال من می تونست بهتر از این باشه. مثلا تاپیکی یا صفحه ای یا وب سایتی که جواب سوال من رو بده.
در هر صورت ممنون
حالا موندم با این شکل جواب دادن به تازه وارد ها تو این انجمن سوال های دیگه ام رو پرسم یا نه.
سوال کلی جواب کلی داره!شما اگه قسمتی از برنامه مشکل دارید مشکل را مطرح کنید
انتظار نداشته باشید کسی واستون کد بنویسه و بهتون بده
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۰۵:۳۰)alefpe نوشته است: [ -> ]این کار رو انجام دادم.
در هر صورت ممنون
سلام دوست عزیز
چرا دعوا میکنی ؟ عصبانیت نداره . پیشنهاد مینکم اگه جدی می خوای تو زمینه کار کنی اول مفاهیمشو باد یاد بگیری دروسی از رشته کامپیوتر مثه نظریه زبان ها و ماشینها ، کامپایلر ، طراحی و پیاده سازی زبان ها برنامه سازی این مفاهیم پوشش داده. به این دو لینک هم یه سر بزن مثال ها و منابعی رو معرفی کرده
http://stackoverflow.com/questions/1669/...a-compiler
http://programmers.stackexchange.com/que...c-compiler
درود
خوب نخست زبان پایتان یک زبان مفسری هست و این به پنداره تفسیر کد های پایتان به کد های سی و در پایان ترجمه کد های سی به زبان ماشین است.
خوب اکنون شما چگونه میخواهید Compile کنید؟
بنابراین پرسش شما کمی نادرست میباشد.
ولی چیزی که شما میخواهید:
برای زبان هایی مانند Html کاری که باید انجام دهید این است که یک وب بروزر درون برنامه بگذارید و با ان فایل Html را اجرا نمایید و نتیجه را ببینید.
برای زبان هایی مانند پایتان و پرل هم میشود چنین کاری کرد بدین گونه که شما درون یک فایل py یا pl یک دستور (برای نمونه print) را مینویسید و سپس ان فایل را با python.exe اجرا مینمایید و خروجی را به یک فایل متنی میفرستید و در برنامه ان فایل را باز می نمایید و خروجی را به کاربر نشان میدهید.
پیروز باشید.
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۱۰:۴۶)Ghoghnus نوشته است: [ -> ] (۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۰۵:۳۰)alefpe نوشته است: [ -> ]این کار رو انجام دادم.
در هر صورت ممنون
سوال کلی جواب کلی داره!شما اگه قسمتی از برنامه مشکل دارید مشکل را مطرح کنید
انتظار نداشته باشید کسی واستون کد بنویسه و بهتون بده
من که نگفتم کد می خوام. اتفاقا این سوالی که کردم بخشی از برنامه ایه که می خوام بسازم. فقط با گشتن تو نت و فهمیدن این که باید چند سال وقت بزارم نا امید شدم، گفتم از حرفه ای های این جا هم بپرسم شاید کسی راه حلی بلد باشه.
در هر صورت ممنون از توجهتون
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۴:۱۲:۰۳)mhpc2009 نوشته است: [ -> ] (۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۰۵:۳۰)alefpe نوشته است: [ -> ]این کار رو انجام دادم.
در هر صورت ممنون
سلام دوست عزیز چرا دعوا میکنی ؟ عصبانیت نداره . پیشنهاد مینکم اگه جدی می خوای تو زمینه کار کنی اول مفاهیمشو باد یاد بگیری دروسی از رشته کامپیوتر مثه نظریه زبان ها و ماشینها ، کامپایلر ، طراحی و پیاده سازی زبان ها برنامه سازی این مفاهیم پوشش داده. به این دو لینک هم یه سر بزن مثال ها و منابعی رو معرفی کرده
http://stackoverflow.com/questions/1669/...a-compiler
http://programmers.stackexchange.com/que...c-compiler
سلام
می دونید داستان اینه که من یه برنامه به شدت سنگین رو برای کار پروژه برداشتم.
حالا بلانسبت شما مثل اون موجود محترم تو گل گیر کردم.
ممنون از راهنمایی تون. اتفاقا خودم علاقه دارم به یاد گرفتنش.(ورای مسئله پروژه)
اون دو تا لینک رو یه نگاه انداختم، خیلی خوب بودن. ان شا الله بیشتر ازشون استفاه می کنم. ممنونم از این بابت.
حالا می خواستم اگه یه کتاب به زبان فارسی هم دارید درباره همین موضوعات ( و البته VB.NET که حرفه ای باشه) و قابل دانلود ممنون میشم در اختیارم قرار بدید. زبان انگلیسی ام خوبه. این کتاب ها رو برای بخشی از همین پروژه می خوام.
پیشاپیش سپاس
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۰۸:۱۱)grimm نوشته است: [ -> ]درود
خوب نخست زبان پایتان یک زبان مفسری هست و این به پنداره تفسیر کد های پایتان به کد های سی و در پایان ترجمه کد های سی به زبان ماشین است.
برای زبان هایی مانند Html کاری که باید انجام دهید این است که یک وب بروزر درون برنامه بگذارید و با ان فایل Html را اجرا نمایید و نتیجه را ببینید.
برای زبان هایی مانند پایتان و پرل هم میشود چنین کاری کرد بدین گونه که شما درون یک فایل py یا pl یک دستور (برای نمونه print) را مینویسید و سپس ان فایل را با python.exe اجرا مینمایید و خروجی را به یک فایل متنی میفرستید و در برنامه ان فایل را باز می نمایید و خروجی را به کاربر نشان میدهید.
پیروز باشید.
درورد بر شما
ممنون از توضیح اولیه تون. نمی دونستم سوالم اشتباهه. برای HTML می دونستم که میشه این کار رو کرد اما من نمی خوام این کار رو انجام بدم. و روشی که برای پایتون گفتید به ذهن خودم هم رسیده بود اما می دونید سایت هایی هستن که interpreter یا compiler انلاین هستن. من فکر می کنم اون ها این مسیر طولانی رو طی نمی کنن. درسته؟ یا باز هم دارم اشتباه می کنم؟ درباره کد های وب راهی هست که بدون باز کردن مرورگر بشه فهمید، نتیجه کدی که کاربر نوشته همونیه که من می خوام یا نه؟ و برای زبان های دیگه بدون باز کردن یک فایل exe یا بهتر بگم بدون باز کردن یه پنجره اضافه.
انجام چنین کاری در VB.NET برای زبان های وِیژوال بیسیک و سی شارپ به دلیل ابجت های موجود در CodeDOM ممکنه. درسته؟ می خواستم بپرسم برای بقیه زبان ها چطور؟
سپاس از راهنمایی تون
(۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۳۰:۴۵)alefpe نوشته است: [ -> ] (۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۰۸:۱۱)grimm نوشته است: [ -> ]درود
پیروز باشید.
درورد بر شما
ممنون از توضیح اولیه تون. نمی دونستم سوالم اشتباهه. برای HTML می دونستم که میشه این کار رو کرد اما من نمی خوام این کار رو انجام بدم. و روشی که برای پایتون گفتید به ذهن خودم هم رسیده بود اما می دونید سایت هایی هستن که interpreter یا compiler انلاین هستن. من فکر می کنم اون ها این مسیر طولانی رو طی نمی کنن. درسته؟ یا باز هم دارم اشتباه می کنم؟ درباره کد های وب راهی هست که بدون باز کردن مرورگر بشه فهمید، نتیجه کدی که کاربر نوشته همونیه که من می خوام یا نه؟ و برای زبان های دیگه بدون باز کردن یک فایل exe یا بهتر بگم بدون باز کردن یه پنجره اضافه.
انجام چنین کاری در VB.NET برای زبان های وِیژوال بیسیک و سی شارپ به دلیل ابجت های موجود در CodeDOM ممکنه. درسته؟ می خواستم بپرسم برای بقیه زبان ها چطور؟
سپاس از راهنمایی تون
درود بر شما
خوب نخست گرامی خواهشمندم اگر ممکن است از ارسال پست های متوالی بپرهیزید همچنین انجمن درستی را برای پرسش انتخاب نکردید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کد های Html کد هایی هستند که مرورگر میتواند ان ها را بخواند و تحلیل کند و نتیجه را به شما نمایش بدهد.
بنابراین اگر شما نمیخواهید وب بروزر را به کاربر نشان دهید میتوانید کد ها را انالیز کنید و با نتیجه انالیز خروجی مناسب را تولید نموده و به کاربر نشان دهید.
برای نمونه متن بین این برچسب را استخراج کنید و در تکست باکس نمایش دهید.
هرچند شاید راه های بهتری نیز باشد که اگر اینگونه است و دوستان بدانند با شما به اشتراک خواهند گذاشت.
درباره سایت هایی که میگویید: ان ها کد شما را دریافت میکنند و ان را به مفسر یا compiler میفرستند و پس از مرحله تفسیر و ترجمه برنامه در سرور ان ها اجرا میشود و خروجی را از برنامه میگیرند( به گونه مستقیم یا با یک فایل موقت) و به شما نمایش میدهند اکنون اگر برنامه ورودی داشته باشد ورودی را نیز از شما میگیرند و به برنامه میفرستند و دوباره خروجی را دریافت و نمایش خواهند داد.
برای کوتاه تر شدن میتوانید مستقیم از برنامه خروجی را بگیرید تا نیازی به فایل Temp نباشد.
برای پرسش دیگرتان: شما بهتر است اکلیپس را دریافت نمایید و ببینید که چگونه کار میکند انگاه پاسخ خود را خواهید یافت.
برای اینکار میتوانید از بخش پایتان جستار Python Tools برنامه EasyEclipse را دریافت و نصب نمایید.
ولی از انجایی که فکر میکنم حوصله اینکار را ندارید برایتان توضیح میدهم.
اکلیپس و برخی ابزار های مشابه که مانند ان کار میکنند کد های شما را گرفته و به مفسر یا compiler میفرستند و به گونه پنهان اجرا مینمایند بنابراین شما هیچ پنجره ای را نمیبینید و تنها در خود نرم افزار تکست باکسی برای نمایش و دادن ورودی به برنامه هستی دارد.
اینگونه که فهمیدم ارمان شما تولید یک Editor یا Ide است نه یک Compiler اگر غیر از این است خواهشمندم بیشتر توضیح دهید..
پیروز باشید.
grimm، بسیار سپاس بخاطر این راهنمایی ها.
ممنون از تذکرتون بخاطر پست های متوالی. انجمن مناسب برای پرسیدن این گونه سوال ها کجاست؟
ممنون از راهنمایی تون برای html.
من سعی می کنم این روش که شما می گید کوتاه هست رو امتحان کنم.
بله دقیقا دنبال برنامه ای مشابه اکلیپس هستم. جدا ممنونم.
ببینید هدف من درست کردن یه برنامه اموزشیه که علاوه بر دیدن فلیم( که خیلی ساده و عادیه) کاربر بتونه کد هم بنویسه. بعد برنامه کد رو بررسی می کنه. اول که نتیجه اجرای کد رو نشون میده اما در پنجره خود برنامه. و دوم این برنامه با بررسی نتیجه اجرای کد، در صورت نیاز یا کاربر رو راهنمایی می کنه یا بهش می گه که درسته و می تونی بری سراغ تمرین بعدی.
حالا اسم این رو بخش از برنامه رو باید بذارم IDE؟
سپاس بی پایان از کمک هاتون