ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میخوام یه فایل در حال اجرا رو پاک کنم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
فقط بگم فوریه!!
بطور مستقیم میخوام پاک کنم. یعنی نمیخوام end process شه
منظورت اينه كه نمي خواي صبر كني تا بسته بشه يا نمي خواي ببنديش ؟
من نمي دونم راهي هست كه بشه يه فايل باز رو پاك كرد يا نه ولي اگه نباشه ميشه از اين ايده استفاده كرد
برنامه مرد نظر يه برنامه ديگه رو صدا بزنه كه اون فايل برنامه اولي رو پاك كنه و خودش رو ببنده يا همون دومي اولي رو هم ببنده هم بعد پاكش كنه
spiderman نوشته است:فقط بگم فوریه!!
بطور مستقیم میخوام پاک کنم. یعنی نمیخوام end process شه
من يه كد دارم كه همه ي محدوده اون فايل اجرايي رو خود فايل اجرايي پاك مي كنه و البته خودش رو هم.
و روي سي دي هم جواب نمي ده .Amaze
بكارت مي خوره ؟؟
تا وقتي در حال اجراست نمي توني پاكش كني تنها روشي رو كه براي اين كار ديدم استفاده از يه bat فايله كه توليد مي شه و اجرا اين اينقدر صبر مي كنه تا برنامه بسته شه بعدم پاكش مي كنه
ha_60 نوشته است:تا وقتي در حال اجراست نمي توني پاكش كني تنها روشي رو كه براي اين كار ديدم استفاده از يه bat فايله كه توليد مي شه و اجرا اين اينقدر صبر مي كنه تا برنامه بسته شه بعدم پاكش مي كنه
يعني با VBS نمیشه !! Biggrin
عزيز تا زماني كه فايل توي حافظه قرار داشته باشه سيستم عامل اين اجازه رو بهتون نمي ده كه بخواي پاكش كني
veyskarami نوشته است:عزيز تا زماني كه فايل توي حافظه قرار داشته باشه سيستم عامل اين اجازه رو بهتون نمي ده كه بخواي پاكش كني
اگه از سيستم عامل اجازه بگيرم به بهانه اينكه اين فايل ناخلفه چي ؟؟
يه چيز پيدا كردم كه خود سيستم عامل برنامه در حال اجرا رو پاك مي كنه .
برنامه اش رو مي نويسم. و كدش رو در اختيارتون قرار مي دم.
نه نميشه مگه اينكه اول از پروسس خارجش كني بعد پاكش كني
veyskarami نوشته است:نه نميشه مگه اينكه اول از پروسس خارجش كني بعد پاكش كني
داري چونه مي زني ؟؟ :)
سيستم عامل خودش براي خلاصي از دست بعضي برنامه هاي مزاحم . هم زمان اونا رو از ليست و ديسك سخت پاك مي كنه .
حالا اگه شما به سيستم عامل بفهموني كه برنامه شما هم از نمونه برنامه هاست چي ميشه ؟؟
قبلا یه فایل bat دیده بودم که هارد رو از تو ویندوز فرمت میکرد. حالا یه کد میخوام که یه فایل رو پاک کنه. اگه bat هم بود خوبه( آقا هادی میشه اون فایلی که گفتی رو بدی)
آقا اصلا من میخوام یه فایل رو که در حال اجرا هست رو ببندم. چیکار کنم.چطوری end proccess کنم.
دیگگه عجله هم ندارم. (کاری که نباید میشد شد!!)
صفحه‌ها: 1 2