ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایده و پیشنهاد در مورد یک اپلیکشن خبری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت دوستان عزیز.... یک پروژه درسی دارم که نیاز به ایده و پیشنهاد براش دارم... پروژه در مورد یک اپلیکشن خبری هست که سوالش رو ضمیمه می کنم... در مورد برنامه نویسش مشکلی ندارم فقط نیاز به ایده و پیشنهاد دارم که مثلا نحوه نمایش اخبار چطوری و بوسیله چه کامپوننتی باشه... در مورد تحلیل بانکش هم اگه میتونید راهنمایی کنید... یا اگه نرم افزار مشابهی هست معرفی بفرمائید.....ممنون
کسی نیست کمک کنه؟؟
(۱۳-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۲۹:۴۷)ayat2006 نوشته است: [ -> ]سلام خدمت دوستان عزیز.... یک پروژه درسی دارم که نیاز به ایده و پیشنهاد براش دارم... پروژه در مورد یک اپلیکشن خبری هست که سوالش رو ضمیمه می کنم... در مورد برنامه نویسش مشکلی ندارم فقط نیاز به ایده و پیشنهاد دارم که مثلا نحوه نمایش اخبار چطوری و بوسیله چه کامپوننتی باشه... در مورد تحلیل بانکش هم اگه میتونید راهنمایی کنید... یا اگه نرم افزار مشابهی هست معرفی بفرمائید.....ممنون

سلام
وب یا ویندوز؟بیشتر توضیح بدین چی میخواین
یه برنامه ویندوزی هست که توی سوالی که ضمیمه کردم درخواست ها گفته شده... بیشتر می خوام ایده در مورد نحوه نمایش اخبار و از این دست موارد باشه... مثلا خبر رو داخل گرید ویو نمایش بدم یا کامپوننت بهتری هست واسه این کار.. و در مورد بانکش هم اگه در مورد ERD کمکم کنید ممنون میشم