۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۱۸:۰۴
۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۱۸:۴۶
(۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۱۷:۱۶)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]اشکال ازمن بود مقاومت 10اهم رو وصل نکرده بودم واسه همین وقتی بوتون رو ول میکردم بازم متور میچرخید
بازم از شما به خاطر توجهتون ممنونم
مقامت باید مقدارش زیاد باشه 10 کیلو !
اینم من نوشتم بعد 10 ماه کدویژن نصب کردم

۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۱۹:۵۴
این هم سورس و شماتیک اصلاح شده
۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۵۰:۵۶
شرمنده ولی یه زحمت دیگه داشتم شما فرض کن ما یه اتمگا32 داریم 2تابوتون فشاری ودوتا متور ویه دونه L293d
حالا چطوری واسه مگا32 برنامه بنویسیم که وقتی دوتا کلید باهم زده میشن یکی سرعتش نصف اون یکی باشه وهم جهت حرکت کنن
حالا چطوری واسه مگا32 برنامه بنویسیم که وقتی دوتا کلید باهم زده میشن یکی سرعتش نصف اون یکی باشه وهم جهت حرکت کنن
۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۱۰:۳۳
شماتیک چیزی که میخوام اینه
۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۳۲:۰۲
(۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۱۰:۳۳)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]شماتیک چیزی که میخوام اینه
سلام
اون دو پایه از L293 فعال ساز موتور ها هستند اگه مثلا اگه EN1 یک باشه ای سی با توجه به ورودی های 1و2 خروجی های 1و2 رو کنترل میکنه اگه صفر باشه به ورودی ها کاری نداره هر دو خروجی 1و2 صفر میشه.
شماتیکت رو این طور بهتره. OC1B و OC1A خروجی های PWM هستند که با اونا سرعت رو کنترل میکنی.(ولی این طوری نمیشه جهت موتور رو تغییر داد) اگه از مدار سر در نمی یاری بگو بیشتر توضیح بدم.
۱۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۳۹:۵۱
اقا ممنون اززحمت هایی که واسم تو این یکی دوروز کشیدین
راستش من این مدار رو واسه کنترل فرمان ربات تانکی میخوام
شما فک کن2 بوتونb وaکارش اینه که وقتی بوتون aبه تنهایی زده بشه دوتا متور هم جهت به جلو بچرخند(این قسمت مربوط به حرکت به جلو ی ربات است)ووقتی بوتون bبه تنهایی زده بشه 1متور به جلوواون یکی به عقب بچرخه
(ینی این بوتون زمانی استفاده میشه که تانک بخواد سر جاش که درحال حرکت نیست یه چپ یا راس بچرخه)
من سورس و شماتیک این مدار رو کشیدم
حالا مشکل من اینجاس که تواین شماتیک من وقتی ربات درحال حرکت به جلو هس نمیتونه بهراس یا چپ فرمون بگیره واسه این که تغییر جهت بده
باید اول بوتون aرو ول کنی بعد بوتون bرو بزنی که جهت تغییر بده بعد باز بوتون aرو بزنی که به جلو بره
ومن میخوان وقتی بوتون aوbباهم زده میشن ربات دو متور رو هم جهت به حرکت در بیاره ولی سرعت یکی از اوناکم باشه تا ربات در حال حرکت بتونه به چپ یا راس فرمون بگیره مشکل من در نحوه ی نوشتن سورسه
این هم مداری که من ساختم با سورسش
راستش من این مدار رو واسه کنترل فرمان ربات تانکی میخوام
شما فک کن2 بوتونb وaکارش اینه که وقتی بوتون aبه تنهایی زده بشه دوتا متور هم جهت به جلو بچرخند(این قسمت مربوط به حرکت به جلو ی ربات است)ووقتی بوتون bبه تنهایی زده بشه 1متور به جلوواون یکی به عقب بچرخه
(ینی این بوتون زمانی استفاده میشه که تانک بخواد سر جاش که درحال حرکت نیست یه چپ یا راس بچرخه)
من سورس و شماتیک این مدار رو کشیدم
حالا مشکل من اینجاس که تواین شماتیک من وقتی ربات درحال حرکت به جلو هس نمیتونه بهراس یا چپ فرمون بگیره واسه این که تغییر جهت بده
باید اول بوتون aرو ول کنی بعد بوتون bرو بزنی که جهت تغییر بده بعد باز بوتون aرو بزنی که به جلو بره
ومن میخوان وقتی بوتون aوbباهم زده میشن ربات دو متور رو هم جهت به حرکت در بیاره ولی سرعت یکی از اوناکم باشه تا ربات در حال حرکت بتونه به چپ یا راس فرمون بگیره مشکل من در نحوه ی نوشتن سورسه
این هم مداری که من ساختم با سورسش
۱۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۴۴:۲۶
مثل اینکه چیزه زیادی میخوام 

۱۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۴۸:۲۶
نه عزیز چه قدر بگم سی بلد نیستم
۱۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۵۰:۱۸
امید وارم واسه من سر در گم یه راه چاره ای باشه:divar:
۱۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۵۱:۵۸
میلاد جان چرا عصبانی میشی همین قدرشم تو زیاد کمک کردی ممنون