۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۳۶:۲۸
۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۳۳:۲۴
(۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۳۶:۲۸)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]اینم کد وشماتیک
یکی هس که بتونه بگه چرا این مداری که نوشتم به صورت لچ کار میکنه وقتی کلید رو خاموش میکنم بازم کانال مربوط به اون روشن میمونه؟؟؟
مدارپست قبلی رو میگم.
۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۳:۱۴:۴۳
نقل قول: یکی هس که بتونه بگه چرا این مداری که نوشتم به صورت لچ کار میکنه وقتی کلید رو خاموش میکنم بازم کانال مربوط به اون روشن میمونه؟؟؟همچین مشکلی دیده نشد :)
و این فایلی که گذاشتی درست کار میکنه
۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۳:۵۴:۱۸
دفعه اول شبیه ساز رو استپ نکردم - الآن متوجه شدم که وقتی شبیه سازی تمام که میشه باز ال ای دی ها رو همون حالت وای میسن و این مشکل خوده شبیه سازه به برنامه و اینا ربطی نداره
۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۴:۴۹:۴۳
ینی منظورت اینه که اگه این کار رو توعمل راه اندازی کنم اگه سوئیچ رو خاموش کنم متور مربوط به اون خاموش میشه وبه صورت لحظه ای کار می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۰۹:۳۱
آره عزیز .
شما وقتی شبیه ساز رو قطع میکنی تمامی ولتاژ ها و جربان ها قطع میشه اما اینجا ال ای دی ها روشن باقی میمانن.
مشکل از خوده شبیه سازه
شما وقتی شبیه ساز رو قطع میکنی تمامی ولتاژ ها و جربان ها قطع میشه اما اینجا ال ای دی ها روشن باقی میمانن.
مشکل از خوده شبیه سازه
۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۱۶:۴۲
بابت راهنمایی هات یه دنیا ممنوووووووووووووون
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۲۸:۲۲
سلام میشه در مورد پرو گرام کردن میکرو با پروگرامر راهنمایی کنین من تاحالا با پروتئوس کار میکردم ولی الان مبخوام به صورت عملی کار کنم تا حالا هم اصلا هیچ میکرو یی رو پروگرام نکردم اگه ممکنه ساده بگین
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۴۲:۵۳
سلام
تو بیا اول اون سی دی داخل پروگرامر رو باز کن گفته چطور پروگرامر رو به
PROGISB بشناسونی بعد این که شناخت باید تو پروگیسب توی program state هر دو مورد روشن باشند.
بعد بیا روی پروگرامر جامپر ها رو به این شکل تنظیم کن : ex power=باز و low speed= وصل و sp=باز
اگه فرکانس برنامت و فیوزبیت هات بیشتر از 1 مگ باشه باید یه کریستال خارجی هم در ex-xtal بزاری.
بعد میکرو رو باتوجه به اونی که توی سی دی گفته جا بزار
بعد با توجه به این فیلم پروگرام کن:
دانلود
مشکلی باشه بگو در خدمتم
تو بیا اول اون سی دی داخل پروگرامر رو باز کن گفته چطور پروگرامر رو به
PROGISB بشناسونی بعد این که شناخت باید تو پروگیسب توی program state هر دو مورد روشن باشند.
بعد بیا روی پروگرامر جامپر ها رو به این شکل تنظیم کن : ex power=باز و low speed= وصل و sp=باز
اگه فرکانس برنامت و فیوزبیت هات بیشتر از 1 مگ باشه باید یه کریستال خارجی هم در ex-xtal بزاری.
بعد میکرو رو باتوجه به اونی که توی سی دی گفته جا بزار
بعد با توجه به این فیلم پروگرام کن:
دانلود
مشکلی باشه بگو در خدمتم
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۳:۰۱:۲۹
سلام ممنون از پاسخ هایی که میدید یه کم بعد یه دونه تاپیک باز میکنم بقیه ی سوالاتم رو اونجامی پرسم چون دیگه این قضیه ی پرو گرامربه این تاپیک ربط زیادی نداره
۱۷-تير-۱۳۹۴, ۱۷:۵۸:۰۱
سلام به همه ی ایران ویجی های عزیز
راستش واسم یه مشکلی پیش اومده که امیدوارم اساتید بتونن کمکم کنن.
قبلا هم در این مورد سوال کرده بودم ولی حالا میخوام مشکلی روکه توعمل واسم پیش اومده رو مطرح کنم
من میخوام با استفاده از روش سریال یک میکرو را با یه دونه میکروی دیگه کنترل کنم (در میکروی گیرنده چند عددایسی l293dهم به کاربرده شده)
با این که 2بار نحوه ی اتصال هاشو تست کردم ولی باز هم مدار در عمل درست کارنمی کنه ولی تو پروتئوس درس کارمیکنه
اینم از پروتئوس وکد هاش
اینم بگم بعداز زدن کلید ها باید یه چن ثانیه صبر کنید تا عمل کنه
راستش واسم یه مشکلی پیش اومده که امیدوارم اساتید بتونن کمکم کنن.
قبلا هم در این مورد سوال کرده بودم ولی حالا میخوام مشکلی روکه توعمل واسم پیش اومده رو مطرح کنم
من میخوام با استفاده از روش سریال یک میکرو را با یه دونه میکروی دیگه کنترل کنم (در میکروی گیرنده چند عددایسی l293dهم به کاربرده شده)
با این که 2بار نحوه ی اتصال هاشو تست کردم ولی باز هم مدار در عمل درست کارنمی کنه ولی تو پروتئوس درس کارمیکنه
اینم از پروتئوس وکد هاش
اینم بگم بعداز زدن کلید ها باید یه چن ثانیه صبر کنید تا عمل کنه