سلام به همه
یه مسئله واسم پیش اومده که امیدوارم دوستان بتونن بهم راهنمایی کن
یه جایی عکس پایین رو دیدم نوشته بود که وقتی یکی از کلید های طرف چپ رو میزنی اطلاعات از پایه ی txdبه پایه ی rxdمیکرو ی بعدی میره وچراغ مربوط به اون کلید رو شن میشه پایین شم نوشته بود که اول باید به هریک از میکرو هاتعریف کنیم که کدوم فرستنده وکدوم گیرنده باشه اولین مشکل من اینجاس که نمی دونم چطوری اینوبه میکرو تعریف کنم ودومی هم اینکه اطلاعات به چه صورتی از یه پایه به میکروی بعدی میره
از اول بگماااامن فقط از کدویزن سر درمیارم
سلام.
شما اطلاعاتی در مورد پروتکل UART باید کسب کنید. از روی یه کتاب مرجع شروع کنید، بعد خودتون متوجه می شید، چیز خاصی نداره ...
موفق باشید.
اقا میشه توضیح بیشتری بدین
من درام روی یه ریموت کنترلرکار میکنم میخوام این ریموت با میکردرست بشه بامیکرو کار کردم ولی در مورد این پروتکل اطلاعاتی ندارم
وقت زیادی واسه این کارگذاشتم ولی فقط عکس بالارو پیدا کردم
ازبس نشستم پشت کامپیوتر همه جام خش شده ممنون میشم اگه لطف کنین تواین مورد به هم کمک کنین
میکرو خودش یه دنیاست هیچ کس نمی تونه ادعا کنه همه اش رو بلدهه. هر کس در حد نیازش میکرو یاد می گیرهه.
شما پروتکل سریال UART یا USART رو از یه منبع مطالعه کنید و یاد بگیرید، بعد هر جاییش رو مشکل داشتید مطرح کنید، دوستان راهنمایی می کنن.
برای آموزشش حداقل چند ساعت باید زمان صرف بشه و یه مقاله نوشته بشه که فکر نمی کنم کسی وقتش رو داشته باشه. فقط کافیه یه کتاب مرجع تهیه کنید و روش کار کنید. پروتکل ساده ای هم هست ...
موفق باشید.
آقا ممنون من میرم دنبال این پروتکله یه چیزایی یاد بگیرم
تابعد
سلام من تونت گشتم فقط تونستم تنضیمات گرافیکی مربوط به فرستنده گیرنده واتصال پایه ی txdمیکروی اولی به rxdمیکروی دومی رو یاد بگیرم
ولی نمی دونم چطوری کدی بنویسم که وقتی بوتون رو زدم ال ای دی میکروی 2روشن شه
می دونم که اینجاهمه این کارو بلدن ولی حالوحوصله توضیح دادن ندارن
ولی کارم خیلی لنگه یه دستی به کار ما بندازین
اگه یه مثالی بزنین که وقتی بوتون رو زدی 1دونه چراغ روشن شه یه چیزایی دستگیرم میشه و بعد با استفاده از اون کد هاواسه بقیه پایه هاهم مینویسم وکارم رامیوفته لطفا با کد ویژن باشه یه دنیا تشکر
شما کدی که برای میکرو نوشتی بذار ذوستان راهنماییت میکنن
اگه برای بسکام می خوای بذارم
در ضمن خیلی ساده است ولی اگه کدت رو بذاری بهتره
سلام
ینی تو سایت به این بزرگی با این همه اساتید (که من دربست مخلص همشونم) یکی نیست که هم کد ویژن هم ارتباط سریال بین دومیکرو رو بلد باشه یه کمم با حوصله باشه و به منی که دراین مورد اطلاعات کمی دارم کمک کنه
اطلاعاتم دراین مورد این قدره که میدونم چطوری تو کدویژن یه میکرو رو تو کد ویزاد به عنوان فرستنده یا گیرنده تعریف کنم بعدش هم میدونم که باید txdفرستنده رو به rxdگیرنده وصل کنم(ینی به قول معروف هیچی نمیدونم)
با کد ویژن هم آشنایی دارم ولی نه تواین حد که بدونم این پایینی ها
DDRA=0xFF;
DDRB=0x00;
UCSRA=0x00;
UCSRB=0x18;
UCSRC=0x86;
UBRRH=0x00;
UBRRL=0x33;
(putchar(PINB)
PORTA=getchar()
چیه؟
(واسه این که بتونم این ارتباط رو درس کنم بایداول خودم بدونم کد های بالا چی میگن تا بعدش به میکروهم بفهمونم)
ممنون میشم اگه کسی یه کم حوصله به خرج بده و کد نویسی قسمت USARTکد ویزن رو برام اموزش بده
شبیه ساز و سورس رو پیسوت کن