ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درست کردن منبع تغذیه برای میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
ها اا یه چیزه دیگه شماکه میگید ترانس 220ولت acرو به 12ولتacتبدیل میکنه پس چرا رو اداپتورهانوشته 12ولت dc???????
گفتم که بعد ترانس پل دیود می زارن میشه dc
معمولا خروجي آداپتورها ي خروجي يكسو شده DC هست:

اما اگه مطمئن هستين ك يكسو نشده ميتونيد از مدار زير استفاده كنيد،
(۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۰۹:۰۴:۲۹)student-p نوشته است: [ -> ]معمولا خروجي آداپتورها ي خروجي يكسو شده DC هست:

اما اگه مطمئن هستين ك يكسو نشده ميتونيد از مدار زير استفاده كنيد،
کسی دیتاشیت دیگه ای نداره که ولتاژورودی 12رو بگره وولتاژ5رو به مابده؟؟؟؟
(۲۱-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۰۶:۵۷)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]کسی دیتاشیت دیگه ای نداره که ولتاژورودی 12رو بگره وولتاژ5رو به مابده؟؟؟؟
سلام
فک کنم منظورت مدار بود.
اینو ببند: خازن اول رو هر چه قدر می تونی بزرگ بزار .دیود هم یه دیود معمولیه. خازن بعدی رو 1000 یا 2200 میکرو بزار. اون یکی ها هم 100 نانو بزار. رگولاتور رو هم قابلمه ای بزار که جریان کشی زیادی داشته باشه. سلف هم 220 میکرو هانری بزار.
(۲۱-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۱۳:۱۳)milad15m نوشته است: [ -> ]
(۲۱-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۰۶:۵۷)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]کسی دیتاشیت دیگه ای نداره که ولتاژورودی 12رو بگره وولتاژ5رو به مابده؟؟؟؟
سلام
فک کنم منظورت مدار بود.
اینو ببند: خازن اول رو هر چه قدر می تونی بزرگ بزار .دویود هم یه دویود معمولیه. خازن بعدی رو 1000 یا 2200 میکرو بزار. اون یکی ها هم 100 نانو بزار. رگولاتور رو هم قابلمه ای بزار که جریان کشی زیادی داشته باشه. سلف هم 220 میکرو هانری بزار.

خیللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی ممنوننننننننننننننننننن
سلام
یه سوالی داشتم شما فرض کنین ما تو یه مدار 4تا آی سی داریم که ولتاژکاری هر دوشون5ولت هستش حالا اگه ما بیایم gndهمه ی اونارو به هم وصل کنیم وvccهاشونو هم به هم وصل کنیم بعدش به اون 2تا سیم5ولت بدیم مدار درست کار میکنه یا باید به هر میکرو 5لت جدا گانه بدیم.
سلام

درست کار میکنه
منظورتون از درست کارمیکنه چیه
داداش فهمیدم منظورت چیه ممنون.
صفحه‌ها: 1 2