سلام
میکرو ها جریان بسیار کمی میکشند یعنی اگه تو بتونی 5 ولت درست کنی میکرو هم راه می یفته(در حد میلی امپر)
منظورت از منبع تغذیه چیه؟
(۱۸-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۲۲:۲۷)milad15m نوشته است: [ -> ]سلام
میکرو ها جریان بسیار کمی میکشند یعنی اگه تو بتونی 5 ولت درست کنی میکرو هم راه می یفته(در حد میلی امپر)
منظورت از منبع تغذیه چیه؟
ینی اینکه اداپتور رو به برق وصل کردم واسم 12ولت و1 امپر رو میده ولی من 5ولت میخوام
واسه همین چیکار کنم که 12ولت به 5ولت تبدیل بشه واسه این کار
رگولاتور7805گزینه ی خوبیه یا نه
یه سوال دیگه رگولاتور منفی
با رگولاتورمثبت از نظر کاربرد چه تفاوتی دارن
یکی دیگه هم اینکه میکرو بیشترین امپری رو که میتونه تحمل کنه ونسوزه چنده
سلام
اره معمولا از رگولاتور 7805 استفاده میکنن البته گزینه های دیگه ای هم هست اگه فقط برای میکرو بخای اون خوبه.
امپر کشیدنیه یعنی اگه تو اداپتور 1 امپر داری میکرو در حد میلی امپر میکشه اگه هم 264623665 امپر بدی میکرو همونو میکشه.البته خوب مقداری تغییر میکنه ولی این طور نیست که اگه زیاد بدی بسوزه
اطلاعاتم در مورد رگولاتور یه کم ناقصه واسه اینکه اطلاعاتم دقیق باشه ببین اینایی که فهمیدم رسته یا نه
اگه در رگولاتور 7805 به پایه ی اول مثبت 12 ولت باتری و به پایه ی وسطی -12ولت همون باتری رو بدم از پایه ی خروجی رگولاتور 5+ولت دریافت میکنم
پس حالادر طرف منفی باتری ..{{{{{{{-12ولت}}}}}}} دارم ولی چون در طرف خروجی رگولاتور {{{{ +5ولت}}}} دارم بین این دوتا ینی(منفی باتری وخروجی رگولاتور) اختلاف پتانسیل 5ولت برقراره
نتیجه :اگه طرف مثبت ولت 5باشه وطرف منفی 12ولت باشه اختلاف 5پتانسیل 5ولت برقرار میشه
ایناییکه میدونم درسته؟؟؟؟؟؟یانه ؟؟؟؟
اگه بخوام از اداپتور 12ولت استفاده کنم واسه پایه ی gndمیکرو باید از رگولاتور منفی استفاده کنم؟؟؟؟
من فقط 2تا اتمگا 32دارم تازه اونم 4روز طول کشید که از اکا(سایت الکرونیک اکا) بیاد هر دوشم احتیاج دارم
واسه همین نمیخوام بسوزه یا مشکلی پیش بیاد اگه از رگولاتور واسه 5ولته کردن استفاه کنم دیگه کار حله یا باید از لوازم دیگه ای هم استفاده کنم چون تو نت دیدم که گفته بود باید اول وآخر رگولاتور از خازن و پل دیودی واینااستفاده کنی اینادرسته یا فقط رگولاتور کافیه.
سلام
خوب اونا روهم اره باید استفاده کنی. اولش یه پل دیود بزاری بهتره که که اگه تغذیه رو معکوس هم وصل کردی به میکرو اصیب نرسه و کار کنه اگه هم اون نشد یه دیود بزار تا اگه تغذیه رو معکوس وصل کردی دیود جلوی جریان رو بگیره. قبل و بعد رگولاتور هم از خازن های بزرگ مثلا 1000 میکرو استفاده کن برای رگولاسیون بیشتر.بعد رگولاتور هم به غیر اون خازن از خازن ها 100 نانو استفاده کن برای نویز گیری یه سلف 220 میکرو هانری هم با اون 5 ولت سری کن.توی طراحی pcb یادت باشه یکی از خازن ها صد نانو رو درست کنار پایه های میکرو بزاری تا تاثیرش بیشتر باشه.
از رگولاتور منفی هم استفاده نکن.
سلام
اول اينكه نگران جريان كشي نباشيد،چون ميزان جريان ميكرو در حالت power down در حد ميكرو آمپر و در حالت كار حدود چندين ميلي آمپ،
در نظر داشته باشيد ك هر پين خروجي تا مقدار 20 ميلي آمپ رو سينك ميكنه؛
پس در نتيجه اون آدپتوري ك داريد خواسته شما رو در اين زمينه تامين ميكنه
در مورد منبع تغذيه و رگولاتور هم ميتونيد خيلي راحت از رگولاتور محبوب 7805 استفاده كنيد ؛دلايل:
- تامين جريان تا 1 آمپر
- مدار محدود كننده جريان جهت حفاظت
- فكر كنم محافظ SC هم داشته باشه
- ارزان قيمت و دم دست
اينم طرز استفاده:
داداش ممنون که به سوالم جواب دادی
اما یه سوالی هس که داره مغذم رو میخوره اینه که ترانس220 ولت رو به 12ولت دی سی تبدیل می کنه این درس ولی
من تو نت خوندم که این ترانس فقط متناوب رو به دی سی وولتاژرو به 12میرسونه ولی ریپل رو ازبین نمی بره ینی ولتاژ باز به صورت سینوسی هستش واستفاده از منبعی که ریپل داره واسه میکرو در طولانی مدت ظرر داره واگه اینو از رگولاتور بگزرونیم 5ولته میشه ولی باز هم ریپل داره
حالا واسه این که این رپیل ازبین بره بهتر نیس ؟؟؟که از یه پل دیودی عبوربدیم
تاریپل کم ترشه وبعد اون از یه خازن به عنوان صاف کننده استفاده کنیم تاولتاژتقریبا بدون ریپل داشته باشیم
سلام
نه. ترانس 220 ولت ac رو به 12 ولت ac تبدیل میکنه یعنی خروجی ترانس سینوسی یه بعد بر سر اون که یه پل دیود بزاری میشه این:
بعد به خازن و روش های دیگه اونو خیلی نزدیک به dc (مستقیم) می کنند .
اگه سرش یه رگولاتور 7805 بزاری میشه 5 ولت اما ریپل داره اونم با اون خازن ها که گفتم حل میشه اگه باز هم ریپل داشته باشه اون قدر نمیشه که روی میکرو اثر بزاره ولی ما سعی میکنیم هر چقر که می تونیم اون ریپل رو کاهش بدیم.
گذاشتن پل دیود بعد رگولاتور تاثیری بر ریپل نداره چون ما اون جا مثبت و منفی پایه ها مون که عوض نمیشه؟
(۱۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۲۵:۴۹)milad15m نوشته است: [ -> ]سلام
...............................................
.........
..
گذاشتن پل دیود بعد رگولاتور تاثیری بر ریپل نداره چون ما اون جا مثبت و منفی پایه ها مون که عوض نمیشه؟
نکته ی مطلب اخرتون رو فراموش کرده بودم ممنون که یاد اوری کردین