ايران ويج

نسخه‌ی کامل: محاسبه گشتاور خروجی موتور براشلس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
می خواستم گشتاور خروجی این موتور براشلس رو با توجه به اطلاعات دیتاشیت محاسبه کنم.
یک سری روابط گشتاور رو سرچ کردم ولی بابت استفاده از اونها مطمئن نیستم. چون می خوام از این گستاور برای طراحی گبر باکس استفاده کنم.
از توجه شما سپاسگزارم.
سلام.

لطفا عکس ها رو در خود سایت پیوست کنید که بمونه و همینطور به سایزش هم دقت کنید قالب به هم نریزهه.

موتور مورد نظر شما OutRunner هست؟
موتورهای OutRunner گشتاورشون معمولا مناسب هست و بدون گیربکس از پس چرخوندن ملخ بر می یان.
اگر برای موتورهای InRunner هم بخواید ، معمولا خودشون باید گیربکس داشته باشن.
این موتورها تا جایی که می دونم در سرعت های مختلف گشتاورشون ثابت نیست و برای دور بالا طراحی شدن.
گیربکسشون هم باید خاص طراحی بشه تا در این سرعت خورد نشه ...

موفق باشید.
با سلام.
بله موتور outrunner هست.
فرمایشات شما هم صحیح هستند. با این حال الان لازمه که در مورد محاسبه توان خروحی و گشتاور خروجی اطلاعاتی بدست بیارم.
مثلا از اعداد ولتاژ و جریان ماکزیمم موجود در دیتاشیت چطور استفاده کنم.
یه سوال اینه که از ضرب جریان ماکزیمم در ولتاژ نامی 12 ولت در بازده موتور میشه توان خروجی رو محاسبه کرد؟
و یا چرا وقتی kv=1200 هست و ولتاژ 12 دور موتور تو جدول که ضرب این دو هست کمتر درج شده.
چیزی که در جدول هست نشون داده برای چه سایز ملخی هست. ملخ به عنوان بار برای موتور حساب می شه و فکر می کنم واضح باشه که سرعت موتور زیر بار با حالت بی باریش تفاوت داشته باشه ... .

می تونم بپرسم کاربردتون چی هست؟
کاربردش در شناور rov هست.
که همین الان هم نمونه خارجیش داره با گیربکس کار میکنه.
والا من همه کارم گیر همین گشتاور هست. چون باید طراحی به شکلی باشه که گشتاور خروجی گیربکس 0.1 نیوتن متر باشه.
نسبت گیربکس 1 به 5 هست.
لزوما نیازی به استفاده از براشلس فکر نکنم باشه. یه موتور DC معمولی شاید دردسرش کمتر باشه.
این مدل ها برای مدل های پروازی هستن و تو دیتاشیتشون فکر نکنم حرفی از گشتاورشون زده باشه.
احتمالا کمی باید آزمون خطا کنید یه نتایجی در بیارید ...