۱۸-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۴۲:۵۷
سلام
cksel0=0..................cksel1=0...................cksel2=1........................cksel3=1
اره.ولی بعضی پروگرامر ها هستند که اون کریستال رو نمی خاند ولی مال تو می خاد.
رو پروگرامر اون خازن ها و منفی رو نداریم فقط کریستال رو بزار رو پروگرامر و تمام ولی روی بردت حتما باید اونا باشند.
نقل قول: من الان کریستال 8مگا هرتز دارم وبه اون 2تا خازن 22پیکو فاراد وصل کردم و روی پرو گرامر نصب کردم الانم میخوام میکرو رو رو ی کلاک 8مگا هرتز پروگرم کنم در این صورت من باید فیوز بیت هارو روی 8مگا هرتز خارجی تنظیم کنم دیگه؟اولا این که روی پروگرامر اون خازن ها رو نمی خاد بزاری دوما نه 8 مگ خارجی اون نمیشه میشه :
در این صورت فیوز بیت ها اینجوری تظیم نمیشه مگه؟؟؟؟
cksel0=0..................cksel1=1...................cksel2=1........................cksel3=0
cksel0=0..................cksel1=0...................cksel2=1........................cksel3=1
نقل قول: ینی منظورت اینه که چون من فیوز بیت هامو روی 8مگا هرتزخارجی گذاشتم ومیکرو رو با کریستال خارجی پروگرم کردم باید بعد از پرو گرم کردن .کریستال رو هم از پروگرامر در بیارم وبه همراه میکرو روی بردی که میخوام درست کنم نصب کن؟؟؟؟؟؟؟؟منظورت این بود؟
اره.ولی بعضی پروگرامر ها هستند که اون کریستال رو نمی خاند ولی مال تو می خاد.
نقل قول: یه سوال دیگه اونم اینکه تو شماتیک پایین اگه منفی وصل نباشه کریستال روی پروگرامر کارشو میکنه؟؟؟
رو پروگرامر اون خازن ها و منفی رو نداریم فقط کریستال رو بزار رو پروگرامر و تمام ولی روی بردت حتما باید اونا باشند.