۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۳:۰۶:۰۶
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۲۶:۱۱
اول از اینجا شروع کنیم که از یه دوستم شنیدم که اگه
فرکانس برنامت و فیوزبیت هات بیشتر از 1 مگ باشه باید یه کریستال خارجی هم در ex-xtal پروگرامر بزاری.
منظور از فرکانس برنامه اینو میگه؟؟؟؟؟
خب حالا این کی باید زیاد باشه کی بایدکم باشه اصلا با چه معیاری این رو تنظیم میکنن.
من با کدویژن یه کم اشنایی دارم ولی درمورد این اطلاعاتی ندارم
فرکانس برنامت و فیوزبیت هات بیشتر از 1 مگ باشه باید یه کریستال خارجی هم در ex-xtal پروگرامر بزاری.
منظور از فرکانس برنامه اینو میگه؟؟؟؟؟
خب حالا این کی باید زیاد باشه کی بایدکم باشه اصلا با چه معیاری این رو تنظیم میکنن.
من با کدویژن یه کم اشنایی دارم ولی درمورد این اطلاعاتی ندارم
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۴۸:۲۶
23 باز دید بدون پاسخ
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۰۵:۳۱
سلام
بله
این یعنی که توی هر ثانیه چند دستور رو می تونه انجام بده 16M یعنی توی هر ثانیه میتونه 16 میلیون دستور رو انجام بده!
زیاد برای تو فرقی نداره چند بزاری چون کارت خیلی دقیق نیست.
توی کدویژن که فرکانس رو مشخص کردی میکرو اون رو خیلی حساب نمی کنه باید فرکانس رو با فیوزبیت ها تنظیم کنی.
با کدوم نرم افزار پروگرام می کنی؟
صبر داشته باش
نقل قول: منظور از فرکانس برنامه اینو میگه؟؟؟؟؟
بله
نقل قول: خب حالا این کی باید زیاد باشه کی بایدکم باشه اصلا با چه معیاری این رو تنظیم میکنن.
این یعنی که توی هر ثانیه چند دستور رو می تونه انجام بده 16M یعنی توی هر ثانیه میتونه 16 میلیون دستور رو انجام بده!
زیاد برای تو فرقی نداره چند بزاری چون کارت خیلی دقیق نیست.
نقل قول: من با کدویژن یه کم اشنایی دارم ولی درمورد این اطلاعاتی ندارم
توی کدویژن که فرکانس رو مشخص کردی میکرو اون رو خیلی حساب نمی کنه باید فرکانس رو با فیوزبیت ها تنظیم کنی.
با کدوم نرم افزار پروگرام می کنی؟
نقل قول: 23 باز دید بدون پاسخ
صبر داشته باش
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۱۰:۲۲
با نرم افزار progisp
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۱۸:۰۵
اقا میلاد یه چیز دیگه پرو گرامر من پین هدر اسپید لاو و اینجور چیزا نداره فقط یه دونه پین باگس ispو2تا پین هدر که پایینش نوشته ex powerوویه دونه سوکت تک ردیف 3تایی که پایینش نوشته ex_xtalودر نهایت 5تا پین هدر بااسم gnd miso<> mosi<>sck<>rst داره وسلام دیگه چیز دیگه ای نداره این مشکلی واسه پروگرام کردن پیش میا ره یانه.
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۲۳:۲۴
(۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۱۸:۰۵)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]اقا میلاد یه چیز دیگه پرو گرامر من پین هدر اسپید لاو و اینجور چیزا نداره فقط یه دونه پین باگس ispو2تا پین هدر که پایینش نوشته ex powerوویه دونه سوکت تک ردیف 3تایی که پایینش نوشته ex_xtalودر نهایت 5تا پین هدر بااسم gnd miso<> mosi<>sck<>rst داره وسلام دیگه چیز دیگه ای نداره این مشکلی واسه پروگرام کردن پیش میا ره یانه.
یه عکس ازش بگیر بذار اگه از اون باشه باید داشته باشه
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۲۵:۰۶
1دیقه بعد میزارم
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۵۳:۰۵
عکس رو پیوست کردم معذرت یکم طول کشید
یهسوال دیگه اون دوتاپین هدر باید به هم وصل باشن یانه
(ex power)رو میگم
(ex power)رو میگم
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۵۶:۲۳
اینم از برنامه ای که استفاده میکنم.
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۶:۰۸:۳۴
(۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۵۳:۰۵)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]عکس رو پیوست کردم معذرت یکم طول کشیدسلام
(ex power)رو میگم
سه تا نداره دیگه
نه نباید وصل نباشه.