ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در انتخاب راه برای ارتباط میکرو با web
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
مثال راه اندازی تو نت هست ، تو همین انجمن هم بحث شده و در پورتال هم یه پروژه با این IC هست.
کتاب 11 پروژه با AVR هم یک پروژه با این IC داره ... .
بعد از بررسی کردن این موارد و فهمیدن بیس کار، مطلبی باقی موند می تونید پست بزنید و سوالتون رو بپرسید.

موفق باشید.
با سلام
برای طراحی وب(html) در حدی که بشه:
فاز1:عدد انتقال بده
فاز2:رشته برای lcd انتقل بده
فاز3:بشه نمودار نشون بده

چه مباحث کلیدی رو بخونم؟البته اگه کدهای کلیدی رو بگید بهتره(خود کتاب 22 فصل داره )

بعدش تمام این دستورات رو رشته کنم درسته؟

با تشکر
با سلام

اگه یه صفحه وب ساده رو درست کنم(که کردم) حالا چجوری باید با میکرو ارتباط برقرار کنم؟
یعنی فرض کنید یه صفحه وب ساختم که دو تا فرم ورودی داره که هر کدوم برای یه سطر از lcd هست تا اگه چیزی توی این فرم ها نوشته شد روی lcd هم نشون داده بشه.خب جحوری میشه الان این اطلاعات رو به میکرو فرستاد؟

باتشکر
ببینید، اگر بپرسید یه پایه رو چطور می شه 0 و 1 کرد ، جوابش 2 ، 3 کلمه ست.
اما یه سری کارا پیچیده تر هستن و یجورایی به صورت کلی نمی شه جواب داد.
همونطور که در پست قبلی گفتم ، یه کد نمونه جور کنید و بررسیش کنید و شروع کنید باهاش کار کنید.

موفق باشید.
این کارو کردم ،یعنی یه کتابخونه پیدا کردم ولی خیلی تابع داخلش هست و معلوم نیست هر کدوم برای چه کاریه.
شما اگه یه کتابخونه تازه پیداش کنی چجوری کار باهاش رو انجام میدید؟
در ضمن اگه کسی یه کتابخونه مطمئن tcp/ip stack داره که جواب داده لطفا بذارید +روش کار با توابع
جدا از کتابخانه ، منظورم مثال بود، یه پروژه نمونه ...
کلا از کتابخانه آماده استفاده نمی کنم، مگر اینکه با یه نمونه پروژه باشه که کاربرد توابع مشخص بشه.
مخصوصا برای پروژه های خاص.
صفحه‌ها: 1 2