با سلام به همه دوستان
اگه بخام یه سری دیتا رو با میکرو avr روی اینترنت بذارم چه راهی رو باید برم؟
در واقع میخام یه دید کلی برای انجام این پروژه داشته باشم و کم کم اونو انجام بدم
همچنین برای برنامه نویسی web چه زبانی رو انتخاب کنم؟(شنیدم php خوبه)لطفا تفاوتهاشو بگید.
(از نظر برنامه میکرو مشکلی ندارم.مشکل من برنامه نویسی web به صورت اصولی هستش )
اگه کتاب یا منبع کاربردی میشناسید معرفی کنید.
اگه توی این زمینه تجربه ای دارید بگید.
با تشکر
ابتدا باید میکرو را به شبکه اینترنت وصل کنی یا باماژولهای اترنت یا با ای سی های واسط که سطوح شبکه را در اختیارت می گذارن
بعد یه هاست یا ایپی استاتیک می خوای
بعد هم یه اسکریپت که میتونه با php باشه
برای ارتباط با شبکه،آی سی ENC28J60 رو گرفتم.زبان وب رو هم میخام HTML کار کنم.نظرتون چیه؟
در ضمن برای راه اندازی این آی سی به کریستال 25MHz نیازه.که من دو نوع کریستال پیدا کردم که از نظر شکل ظاهری یکیش ارتفاع بیشتری داشت.تفاوتشون چیه؟و از کدوم استفاده کنم؟
برای تست ماژول ENC28J60 میشه کابل شبکه رو از MODEM به ماژول زد و چراغهای سوکت شبکه رو چک کرد؟
من کابل شبکه رو هم از مودم به ماژول وصل کردم و هم از لپ تاپ ولی هیچکدوم از LED ها روشن نشد؟آیا ماژئل سوخته؟
با تشکر
قبل از اینکه به مرحله ی عمل برسید، تحقیق کنید. اون ماژول تا توسط میکرو کانفیگ نشه و با میکرو ارتباط برقرار نکنه با یه پاره آجر تفاوت خاصی نداره ...!
در ضمن من از کابل شبکه آماده استفاده کردم که روش زده UTP(نوع خاصی از کابل شبکه میخاد یا نه؟)
[quote author=cortex-m3]
قبل از اینکه به مرحله ی عمل برسید، تحقیق کنید. اون ماژول تا توسط میکرو کانفیگ نشه و با میکرو ارتباط برقرار نکنه با یه پاره آجر تفاوت خاصی نداره ...!
[/quote]
بله ولی من ماژول رو گرفتم و میخام تستش کنم ببینم سالمه یا نه
من هنوز روش تست ماژول رو نمیدونم ولی میخام شروع به برنامه نویسی میکرو کنم( atmega8).
برای اینکار چه مطالبی رو باید بدونم؟
دوستانی که میکرو رو به آی سی ENC28J60 متصل کردید ،چه پروتکلی رو روی AVR به صورت نرم افزاری پیاده کردید؟(OSI یا TCP/IP)
چندتا پروژه دیدم با TCP/IP انجام شده بود ولی مثل اینکه OSI کامل تره.
آیا میشه هر کدوم رو که خواستم ازش استفاده کنم؟
همچنین بعد از برنامه نویسی نرم افزاری پروتکل TCP/IP روی AVR باید یه صفحه وب طراحی کنم.
حالا اگه برنامه کار نکرد اشکال یابیش مشکله.یعنی معلوم نمیشه مشکل از ارتباط میکرو با شبکه هست یا مشکل در صفحه وب هست.
میخام ببینم میشه اول صفحه وب رو طراحی کنم و اونو یجوری بدون میکرو تستش کنم؟(یعنی اول صفحه وب رو طراحی و تست کنم و بعد از اون برنامه میکرو رو بنویسم)
دوستانی که در مورد برنامه نویسی نرم افزاری مدل TCP/IP روی میکرو آشنایی دارید جواب بدید:
1.مدل TCP/IP دارای 4 لایه هست.آیا باید تمام لایه ها رو برنامشو بنویسم؟
2.هر لایه خودش چند پروتکل داره.مثلا لایه اینترنت دارای 4 پروتکل هست(IP/ARP/ICMP/IGMP) و یا لایه کاربردی دارای 2 پروتکل هست(HTTP/FTP)...آیا باید تمام این پروتکلها نوشته بشه یا بسته به نیاز میشه بعضیهاشو نوشت؟
+دلیل
اگه توی نوشتن برنامه مدل TCP/IP برای AVR هر گونه اطلاعاتی دارید ذکر کنید.