ﺳﻼﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺁﻟﺘﯿﻮﻡ ﺧﺮﻭﺟﯽ pdf ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮ ﻫﺴﺘﻪ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﮐﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﺎﺷﻪ؟
ﺯﻣﺎﻥ ﭘﺮﯾﻨﺖ ﻫﻢ ﺭﻭﯼ 100 ﺩﺭﺻﺪ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﯿﺸﻪ
سلام.
بسته به پرینتر میزان scale متفاوت هست. باید چندتا پرینت بزنید تا سایز درست رو برای پرینترتون بدست بیارید.
از خود آلتیوم هم مستقیم پرینت بگیرید هم این مشکل پیش می یاد که یه ابزار scale داره و باز با تنظیم مقدار اون و چندتا پرینت گرفتن سایز درست رو می تونید بدست بیارید.
من پرینتر خودم جوهر افشانه میخوام pdf بشه بتونم ببرم بیرون بدم پرینت یعنی اینکار نمیشه کرد؟
جواب تو یکی از سایت ها دیدم
سلام
من هم در ابتدای کار چنین مشکلی را داشتم .
بالاخره پس از کلی دردسر تونستم تنظیماتش را پیدا کنم .
برای پرینت گرفتن در پروتل DXP باید تنظیمات زیر را انجام دهید .
ابتدا واردمحیط Print Preview شوید و پس از تنظیم لایه ها با کلیک راست وارد Page Setup شوید .
در Page Setup ، گزینه Scale Mode را بر روی Scaled Print گذاشته و مقدار آن را بر روی 1 تنظیم می کنیم . به عبارتی مقیاس چاپ را دقیقا برابر سایز واقعی تعیین می کنیم . سایز را بر روی A4 و Color Set را بر کیفیت بهتر بر روی Mono می گذاریم .
حال اگر تصمیم به تبدیل PCB به PDF توسط پرینترهای مجازی را دارید ، در تنظیمات آن نیز حتما سایز کاغذ و Scale یا همان مقیاس را بر روی 1 یا 100% می گذازیم تا به درستی تبدیل شود . سپس هنگامی که تصمیم به پرینت PDF دارید باید حتما حتما حتما هنگام پرینت گرفتن در پنجره پرینت آکروبات ریدر گزینه Page Scaling را بر روی None گذاشته و سپس پرینت بگیرید .
از بین پرینترهای مجازی برای تبدیل PCB به PDf من PDF995 را پیشنهاد می کنم . نرم افزاری راحت ، رایگان و سبک است .
اگر هم مستقیما دسترسی به پرینتر می باشد و مستقیما از پروتل پرینت می گیرید تنها باید سایز کاغذ و Scale را تنظیم کنید.
در صورتی که این تنظیمات را رعایت کنید مطمئنا سایزتان هیچ تغییری نمی کند .
منبع