ايران ويج

نسخه‌ی کامل: روشن نشدن مودم ADSL
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگی.

یه مودم ZYXEL دارم که وقتی روشنش می کنم هیچ کدوم از چراغ هاش روشن نمی شن؟
آخرین باری که روشن بود ، گذری متوجه شدیم فقط یک LED ازش روشن هست که بعد از خاموش و روشن کردنش دیگه روشن نشد.
البته این مودم جدیدا 24 ساعت تقریبا روشنه و چند سالی هست که کار کرده.
آداپتور سالمه. 12V
بردش هم چک کردم بنظر سالمه و قطعه ای نسوخته.
خازن ها هم باد نکردن ...
2 تا رگولاتور توش دیدم که یکی ورودیش 5v هست و خروجیش 1.25V ، به نظر یه رگولاتور ADJ هست
و یکی دیگه ورودیش 3.3v هست و خروجیش 1.8v ، روی خود رگولاتور هم 18 رو نوشته که همون 1.8 درسته.
فکر نمی کنم رگولاتورها مشکل داشته باشه!
دقیق چک نکردم ببینم این 12 ولت چطوری به 5 و 3.3 رسیده!
می مونه کلید پاورش که کمی خسته هست ، اما ظاهرا بدون مشکل کار می کنه.
مودم رو هم آپدیت و ... نکردم ... .

با این اوصاف چیزی به ذهنتون می رسه؟ مشکل از کجا می تونه باشه؟

ممنون می شم راهنمایی کنید.
درود
حاله شما ؟
مودم مسخره ای هست باید ای سی فلش رو پرگرام کنید.
فایل فلشش میتونی از سایت سازندش بگیری
بنظر من یه مودم تی پی لینک 8905 بگیر هم خوش قیمته هم 2 سالم گارانتی تعویه 3 سال هم تعمیره !
سلام

منم اتفاقا دو تا tplink‌داشتم و از هر دو استفاده می کردم. تا اینکه دو هفته پیش دیگه هیچکدوم کار نکردن.یک هفته ای باهاشون ور رفته اما درست نشدن. آپدیتشونم گرفتم اما باز نشد

همه چراغا سالم بودن اما اون چراغ مربوط به نت روشن نمیشد. تا اینکه یه دی لینک خریدم
(۱۵-تير-۱۳۹۴, ۰۵:۴۴:۱۵)sharin نوشته است: [ -> ]سلام به همگی.

یه مودم ZYXEL دارم که وقتی روشنش می کنم هیچ کدوم از چراغ هاش روشن نمی شن؟
آخرین باری که روشن بود ، گذری متوجه شدیم فقط یک LED ازش روشن هست که بعد از خاموش و روشن کردنش دیگه روشن نشد.
البته این مودم جدیدا 24 ساعت تقریبا روشنه و چند سالی هست که کار کرده.
آداپتور سالمه. 12V
بردش هم چک کردم بنظر سالمه و قطعه ای نسوخته.
خازن ها هم باد نکردن ...
2 تا رگولاتور توش دیدم که یکی ورودیش 5v هست و خروجیش 1.25V ، به نظر یه رگولاتور ADJ هست
و یکی دیگه ورودیش 3.3v هست و خروجیش 1.8v ، روی خود رگولاتور هم 18 رو نوشته که همون 1.8 درسته.
فکر نمی کنم رگولاتورها مشکل داشته باشه!
دقیق چک نکردم ببینم این 12 ولت چطوری به 5 و 3.3 رسیده!
می مونه کلید پاورش که کمی خسته هست ، اما ظاهرا بدون مشکل کار می کنه.
مودم رو هم آپدیت و ... نکردم ... .

با این اوصاف چیزی به ذهنتون می رسه؟ مشکل از کجا می تونه باشه؟

ممنون می شم راهنمایی کنید.

با درود

کلا دستگاه خراب و مرده است یا فقط چراغهایش روشن نمیشود؟       Exclamation

At  گاهی خازنها از سمت پایه ها نشتی میکنند  و باد نمیکنند. و به چشم نمی آیند که باید جایگزین گردند.

ولتاژ خروجی 1.25 ولت کمتر بکار میآید. ولتاژهای پرکاربرد 1.8 و 3.3 و 5 و 12 ولت است.
سلام.

والا عکس العملی ندارهه ...
روی رگولاتوری که خرویش 1.25 ولت هست ، چیز درست درمونی ننوشته و لذا گفتم شاید ADJ باشه که رنج تغییراتشون از 1.25 ولت شروع می شه ... .

این خازن ها رو که از سمت پایه نشتی می کنن دقیقا چطور می شه تشخیص داد؟

برای آپدیتش هم حسش رو پیدا نکردم ، چند روز دیگه حسش اومد دنبالش می گردم ... .

مرسی.
سلام

راه خوبش این است که خازن را باید با قلع کاری از برد جدا کنید و خازن سنج بهش وصل شود اندازه اش با درصد خطایش (10 تا 20 درصد) در حد نوشته اش باید باشد.

اما راه دیگه اش این است که با چشم نزدیک پایه هایش نگاه کنید اگر روی برد و  نزدیک پایه ها ماده عسلی رنگ (یا قهوه ای) [یعنی الکترولیتش ]

چسبیده بود که باکمی دستکاری به صورت خشک از آن جدا شد نتیجه میگیریم خازن الکترولیتش نشتی کرده است.

اگر اون ولتاژ 1.25 است بررسی شود از پایه ADJ به زمین اتصال رخ نداده باشد.