ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ارتباط سریال بین 2میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
امروز میخوام مبحث( ارتباط سریال بین 2میکرو) رو تاجایی که میتونم ساده ومفهومی توضیح بدم اگه سوالی دراین مورد داشتید اینجابپرسیداگه بلد بودم که توضیح میدم اگه که نه دوستامون کمکتون می کنن .
ما تو این آموزش از 2عددمیکرو اتمگا32 واز کد ویژن کمک میگیریم.(شما میتونید از یه میکروی دلخواه استفاده کنین)
اگه بخوایم ارتباط سریال را به صورت خیلی خیلی خیلی ساده تعریف کنیم.تعریفش اینجوری میشه
ارتباطی هست تک سیمه ویا حتی اگر از ماژول فرستنده گیرنده استفاده کنیم ارتباط بی سیم هم گفته میشود.که در این نوع ارتباط اطلاعات از میکرو فرستنده به گیرنده ارسال میشود .
اگه باز متوجه نشدید مشکلی نداره یه کم واضح تر میگم .
فک کنم که همتون ماشین های کنترل از راه دور رو دیده باشین وقتی کلید جلو رو میزنید به جلو میره و...... این ارتباط سریال هم یه چیزی تو همون مایه هاست دقت کنین که نگفتم دقیقا همونه چون این ارتباط سریال خیلی از اون وسیع تر هستش.
خب حالا نظرتون رو به عکس پایینی جلب میکنم.
این عکسی که بالا دیدد عکس اتمگا 32هستش 40تا پایه داره که 2تا از اون ها مربوط به فرستادن ودریافت اطلاعات هست 
پایه ی tx (یا همون پایه ی شماره ی 15)که حرف< t>از ترانسفر گرفته شده که به معنی فرستنده است.  :at:
وپایه ی rx(یا همون پایه ی شماره ی 14)که حرف<r>از رسیور گرفته شده که به معنی گیرنده است.At
اگه پایه ی tx میکروی فرستنده را با سیم به پایه ی rx میکروی گیرنده وصل کنیم اطلاعات از طریق سیم از فرستنده به گیرنده فرستاده میشود . Biggrin
روش دیگه هم برای انتقال اطلاعات به غیر از سیم هست اونم اینکه به پایه ی txمیکروی فرستنده یک ماژول فرستنده ی دیتا وبه پایه ی rx میکروی گیرنده یک ماژول گیرنده ی دیتا وصل  کنیم در اینصورت میتونیم اطلاعات را به صورت بی سیم انتقال دهیم حالا  فهمیدین که چرا  در اول اموزش در تعریف ارتباط سریال از کلمه ی تک سیمه ویا بیسیم استفاده کردم.(یک چیز رو هم مدنظرتون داشته باشین اونم اینکه اگه میخواین که از ماژول فرستنده وگیرنده استفاده کنین باید این ماژول ها در فرکانس کاری مشترک باشن مثلا هر دو. فرکانس کاریشون ۳۱۵  مگا هرتزباشن  ویا هردو شون توفرکانس ۴۳۳ مگاهرتز

کار کنن ویا .....) که این ماژول هاباتنوع زیاد در سایت های مختلف به فروش میرسد مثلا سایت   www.eca.ir
حالا به این عکسا نیگا کنین تاگفته های بالا رو بهتر متوجه شید. Biggrin
اینم از عکس ها
حالا میایم سراغ کدنویسی در کد ویژن
در این مرحله نحوه ی تنظیم میکرو بر روی فرستنده ویا گیرنده رو میگم .
من میخوام این قسمت رو بامثال توضیح بدم .
مثلا میخوایم یه دونه کلید بزاریم تومیکرو ی فرستنده ووقتی کلید رو فشار میدیم تو گیرنده یک ال ای دی روشن شه.
برای این که بهتر متوجه شیدعکس های پایین رو نگاه کنین.
اینم ازعکس های آموزش
مدار رو هم باید اینجوری وصل کنین
امید وارم که تونسته باشم یه چیزایی رو در مورد این مبحث یاد بدم به درود 028 028