ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت مدار فرستنده FM 5km
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان...
من ی چند وقتیه ک میخوام کوادکوپتر بسازم و از اونجایی ک خرجش خیلی زیاد درمیاد مجبورم که فرستنده و گیرنده رو خودم بسازم

تو وب خیلی دنبال ی مدار خوب و کارآمد گشتم ک بتونم ازش استفاده کنم و درست کردنش هم زیاد سخت نباشه... خلاصههه سرتون رو درد نمیارم
اینو پیدا کردم و حالا برای حل ی سری مشکلات در شماتیک خونی و تهیه مدار گفتم اینجا از شما کمک بگیرم Wink

http://www.electroschematics.com/2664/lo...ransmitter

البته دوستان اگه مدار بهتر و راحت تری دارین دریغ نفرمایین لطفا  Biggrin

1) شیلد هایی ک تو مدار گفته رو چجوری باید انجام داد؟
2)خازن ها ی متغیری ک گذاشت، منظورش اینه ک هرچی تو اون رنج میتونه باشه یا نه، باید حتما متغیر باشن؟(چون برای اَدجاست هیچی از این خازنا نگفت!)
3)میشه از اینا برای ارسال دیتا استفاده کرد دیگه؟؟؟! Rolleyes
کلا فرستنده ساختن سخت نیست اما گیرنده رو مشکل هست بهتره از مدار اماده و مختص استفاده کنی چون وقت زیادی رو صرف میکنی برای ساخت و بعد از اون زمان زیادی را برای رفع نویز و غیره ثرف میکنی این در حالی هست که امکان داره وسط هوا دستورات دیگه عمل نکنه و تمام زحماتت به باد بره
از ماژول های آماده مثل zigbee و nrf24l01 و امثال اینها هم می تونی استفاده کنی، دردسرش کمتر و مطمئن ترهه.
ساخت فرستنده گیرنده ای که گذاشتید اگر آنالوگ هست که خودش یه پروژه است ... .
نقل قول: از ماژول های آماده مثل zigbee و nrf24l01 و امثال اینها هم می تونی استفاده کنی، دردسرش کمتر و مطمئن ترهه.

این ماژول هایی ک فرمودین چ قیمتی هستن؟ بردشون تا چقدره؟چند کاناله هستن؟ 
آخه من چنتا کنترل پیدا کردم از ۳۰۰ شروع میشد تا ۵۰۰ ک کلن خیلی گرونه
نقل قول: کلا فرستنده ساختن سخت نیست اما گیرنده رو مشکل هست بهتره از مدار اماده و مختص استفاده کنی چون وقت زیادی رو صرف میکنی برای ساخت و بعد از اون زمان زیادی را برای رفع نویز و غیره ثرف میکنی این در حالی هست که امکان داره وسط هوا دستورات دیگه عمل نکنه و تمام زحماتت به باد بره

اگه بشه فرستنده رو ساخت میشه برا گیرنده از یه رادیوی کوچیک هم استفاده کرد و ب میکرو وصلش کرد ... مهم برد فرستنده و قیمت کل مدار هست ک برای رادیو کنترل خیلی گرون بود اینایی ک دیده بودم
(۲۷-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۳۳:۳۷)HamidSay نوشته است: [ -> ]
نقل قول: از ماژول های آماده مثل zigbee و nrf24l01 و امثال اینها هم می تونی استفاده کنی، دردسرش کمتر و مطمئن ترهه.

این ماژول هایی ک فرمودین چ قیمتی هستن؟ بردشون تا چقدره؟چند کاناله هستن؟ 
آخه من چنتا کنترل پیدا کردم از ۳۰۰ شروع میشد تا ۵۰۰ ک کلن خیلی گرونه

تو نت قیمت ها و امکاناتشون رو به راحتی می تونید چک کنید.
zigbee تو دنیا پر طرفدارتر و البته گرون تره.
NRF24l01 هم مدل چینی و ... و اصلی داره و قیمتش مناسبتره البته امکاناتش تفاوت هایی با zigbee داره.
مدل های آنتن دار اصلی تا حدود 1Km گفته شده که برد داره ، البته در فضای آزاد.
این ماژول ها هم دیجیتال هستن ، یعنی با کد گذاری اطلاعات حالتی مثل چند کاناله کردن رو می شه پیش آورد. کفاف نیاز رو می ده.

موفق باشید.
شما فرستنده را راحت میتونی بسازی اگه میخوای بسازی با یه ترانزیستور و یه لایه تقویت میتونی شروع کنی 5 کیلومتر هم که چیزی نیست
ولی برای دریافت مشکل خواهی داشت
بله میتونی از رادیو استفاده کنی ولی جطور میخوای دیتا رو دیکد کنی؟