ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت سنسورتشخیص وجود اب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من به یک سنسور تشخیص وجود اب نیاز دارم که وقتی اب به اندازه ی (نصف بند انگشت)از ته ظرف بالا اومد اینو تشخیص بده و متور تخلیه ی مخزن رو  روشن کنه من در این مورد تو نت تحقیق کردم  وبه یک مطلب برخورد کردم که واسم جالب بود.طرز کار این روش اینطوری هستش که 2تا الکترود میزارن توی مخزن وقتی که اب به این 2تا الکترودنرسیده بود مقاومت بین این 2تاالکترود خیلی زیاد بود ولی وقتی اب این 2تا الکترود رو به هم وصل میکرد این مقاومت کاهش میافت ومیکرو این روتشخیص می داد و ومتور رو روشن میکرد.
اولین سوالی که دارم اینه که ایااین روش عملی هست یا نه؟
سوال دومم اینه که اگه این کارعملیه از چه میکرویی بایدکمک گرفت و چطوری به میکرو بفهمونیم که اگه مقاومت کاهش یافت یکی از پایه های خودشو رومثبت کنه؟
ممنون   Clap
سلام

اون چیزی که اب داخلش هست چیه ؟
نیاز به میکرو نیست دوسر الکترودی که تو اب هست را به c945 وصل کن برات کارت رو انجام میده
میتونی وزنشم اندازه بگیری و با داشتن چگالی اون مایع حجمشو بدست بیاری
برای اینکه شما قصدتون اندازه گیری نیست و صرفا احتیاج به یه مقدار آستانه دارید. باید سنسوری رو که ساختید با یه مقاومت دیگه سری کنید و بین VCC و GND بذارید ، به این صورت یه تقسیم مقاومتی ایجاد کردید که اگر از آستانه رد بشه ولتاژش تغییر می کنه. پس با استفاده از یه Op-Amp می تونید یه رله یا هر چیزی رو تحریک کنید و موتور رو روشن کنید.
البته باید یه مقداری تاخیر زمانی در قطع و وصل به کمک ثابت زمانی شارژ و دشارژ خازن به وجود بیارید و ...

موفق باشید.
ممنون از  همه که قابل دونستن و جواب دادن
پاسخ sharin به نظرم عالی هستش ولی راستش من تا حالا با اپ امپ کارنکردم ولی نحوه ی عملکردشو تونت خوندم
حالا یه مدار میکشم میزارم اینجا بعدش شما ببنید که مدار درسته یا نه؟تونت سرچ کردم اپ امپ های زیادی اورد کدومش واسه اینکار خوبه؟
یه چیز دیگه راهی هست که سنسور ی هم بسازم که وقتی مخزن پر شد پمپ اب رو خاموش کنه  اگه کسی ایده ای به ذهنش رسید بگه؟
فقط یه چیزی :روش فلوتر وشناور یا استفاده از اولتراسونیک و وزن کردن نباشه یه چیز جمو جور مثل همینی که الان دارم میسازم باشه
یه کم بعد هم مدار رو میزارم
سلام

شما باید اول سنسورتون رو مشخص کنید که ببینیم مقاومتی هست یا نه؟
منظورم یه چیزی مثل اینه
میله های داخل مخزن هم از هرچیزرسانایی میتونه باشه
سلام

اره فهمیدم ایده جالیه Clap

خب می خای وقتی اب مخزن به یه جایی رسید موتور روشن شه و مخزن پر شه اگر هم به ارتفاعی بالا تر از اون رسید موتور خاموش شه تا وقتی که اب مخزن کمتر از نقطه قبلی باشه درسته؟
آره ه ه ه ه خود خودشه   Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap
صفحه‌ها: 1 2