ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با پرت سی اتمگا 32
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یه کم پیش 2تا اتمگا 32 خریدم بعدش واسه این که از سالم بودنش خیالم راحت شه این برنامه رو نوشتم بعدش پروگرم کردم رو میکرو بعدش گزاشتم رو برد برد وتغذیه هاشو وصل کردم وبه کمک ال ای دی پایه هارو تست کردم که همشون سالم بود به غیر از پرت سی که بعضی از پایه هاش چشمک نمی زد وبعضی ازپایه هاش ثابت روشن میشد هرو دو میکروم این مشکل رو داره به نظرتون مشکل از کجاست
اینم از برنامه
سلام

فیوزبیت jtagen رو غیرفعال(یک) کردی؟
ممنون از راهنماییت اون فیوز رو 1 کردم و اون پایه های که اصلا کار نمیکردن الان دارن کار میکنن ولی به صورت مداوم کار میکنن نه به صورت چشمک زن (همه ی پایه های پرت سی تواین شرایط دارن کار میکنن) اومدم بهشون یه مقاومت وصل کردم الان دارن به صورت چشمک زن کار میکنن به هر حال کارم را افتاد ولی اخرش نفهمیدم چرا پرت های به غیر از سی بدون وصل کردن مقاومت به صورت چشمک زن کارمیکنن ولی این پرت سی نابکار واسه این که به صورت چشمک زن کارکنه بایدبه پایه هاش مقاومت وصل کنی؟
بازم ممنون از راهنماییت Clap
سلام

توی میکرو یه ارتباطی هست به نام jtag برای استفاده از این ارتباط باید فیوزبت مربوطش رو صفر کنی ولی شما که استفاده نمی کردید باید یک کنید(به صورت پیش فرض صفر(فعال) هست)
بسته به برنامه خود میکرو پایه ها را پول داون میکنه
یعنی کار مقاومت را خودش برات انجام میده