ايران ويج

نسخه‌ی کامل: منبع تغذیه دوبل متغیر (3تا 12ولت)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام 
میخوام یه منبع تغذیه بسازم که 2تا خروجی ولتاژ قابل تنظیم بین 5تا 12ولت و 1تا 2امپر داشته باشه که بشه از هر کدوم به صورت هم زمان 12ولت و2امپر رو کشید(شرایط سخت) وبشه ولتاژ وامپر رو تنظیم کرد
 همه ی نت رو زدم به هم ولی نمی دونم چرا هیچ کدومشون دقیقا اونی که من میخواستم نبود (بخشکی شانس)
اگه مداری یا ایده ای دارین بذارید
پیشاپیش تشکر. Clap
اگه تا 2 آمپر جواب کارتون رو میده از ایسی lm2576 جواب کارتون رو میده دو نمونه خوب ازش توی پرتال هست که می تونید استفاده کنید
این ایسی که شما معرفی کردین 5تا پایه داره که پایه ی 4 مربوط به فید بک هستش میشه بگید که مجرای این پایه چیه؟؟؟؟؟
یه مشکلی در تفهیم مدارات تغذیه ی متغیر دارم اونم اینکه تو همه ی این گونه مدارات اومدن ولتاژ پایه ی4 (فیدبک)رگولاتور رو از با استفاده از یک پتانسیومترازخروجی رگولاتور تامین کردن.......  (ینی پایه ی 4که خروجی رو کنترل میکنه خودش ولتاژشو از خروجی میگیره خب اگه ما بیایم با پتانسیو متر ولتاژپایه ی 4رو تغییر بدیم خروجی تغییر میکنه وبه دنبال تغییر ولتاژخروجی ولتاژفید بک هم تغییر میکنه واین تغییرات تا قیامت ادامه پیدا میکنن )   :divar: :divar: :divar: :divar: :divar:  

اگه بخوام بیشتر توضیح بدم اینجوری میشه::
مگه میزان خروجی رگولاتور با میزان ولتاژپایه ی4 (فیدبک)کنترل نمیشه
خب پس اگه ما ولتاژ پایه ی 4رو کاهش بدیم(با پتانسیو متر) خروجی رگولاتور افزایش پیدا میکنه وچون ولتاژ فید بک هم از خروجی رگولاتور تامین میشه پس ولتاژفید بک هم افزایش پیدا میکنه و2باره ولتاژخروجی پایین میاد وبه این ترتیب این چرخه ادامه پیدامیکنه و ولتاژبالا وپایین میاد .
حالا ممنون میشم که جاهایی رو که غلط متوجه شدم رو بهم بگید>>>>>>>>>> :looti:
روش کار اینگونه رگولاتور ها اینطوری هست که یه ولتاژ مرجع تولید می کنند در داخلشون با روش ها مختلف با دقت بالا حالا برای تقرییب ذهن فرض کنید یه دیود زینر گذاشته
حالا میاد اینقدر ولتاژ خروجی رو کم و زیاد می کنه (Switching) تا ولتاژ خروجی یا به واقع ولتاژ وارد شده از طریق پایه ی فیدبک برابر با اون ولتاژ داخلی بشه
مثلا توی ایسی lm2576 ولتاژ مرجع داخلیش 1.23 ولت هست برای همین اگه پایه فیدبک رو مستقیما به خروجی وصل کنید ولتاژ خروجی 1.23 ولت میشه چرا که باید مقدار ولتاژ فیدبک با ولتاژ داخلی برابر بشه
حالا اگه بیای و با تقسیم مقاومتی ولتاژ خروجی رو تقسیم بکنی و به پایه فیدبک بدی بازهم رگولاتور اونقدر خروجی رو بالا میبره تا پایه فیدبک برابر با 1.23 ولت بشه
منتهی اینبار شما تقسیم مقاومتی انجام دادی مثلا 1/2 کردی اونو پس وقتی ولتاژ 1.23 روی فیدبک هست شما درواقع روی خروجی 2.46 ولت داری!
حالا با تغییر نسبت این تقسیم مقاومتی ولتاژ های مختلفی بدست میاری ولی رگولاتور در درون خودش فقط ولتاژ فیدبک رو می بره روی 1.23 ولت خودش و کاری به بقیه ی کارا نداره!
ممنون ازاین که جواب دادین
خب این جوری که من فهمیدم داستان از این قراره که این رگولاتور توی خودش  یه دونه مقایسه گر داره که ولتاژورودی به فید بک رو باولتاژمرجع ینی1.23 ولت مقایسه میکنه اگه ولتاژ ورودی به فید برابر 1.23بود ولتاژ ی رو که تو خروجی هست رو به صورت ثابت میده ولی اگه ولتاژ فید بک بیشتراز 1.23ولت بود برای این که  ولتاژفید بک رو بیاره رو ی1.23ولت خروجی رو کم میکنه واگه ولتاژ ورودی به فید بک از 1.23ولت کمتر بود ولتاژ خروجی رو میبره بالا تا ولتاژ فید بک برسه به 1.23ولت.
خب اینایی که من فهمیدم درسته یانه؟؟؟اگه باز اشتباهی متوجه شدم ممنون میشم بهم بگید .

(ها یه چیزی بیانتون خیلی خوب بود کیف کردم)  Clap
سلام

یه نیگا به این مدار بندازین به نظرتون این مدار میتونه از هردو خروجیش 24ولت 3امپر رو بده یانه?
سلام

بهتره با توجه به دیتاشیت قطعه مدار رو ببندی

در دیتاشیت مدار هایی هم پیشنهاد شده
ینی میگی اگه این مدارو ببندم درس کار نمیکنه
سلام

دیتاشیتشو پیدا کن اینو ببند :

[تصویر:  1aq4473jpvprppcvvl10.png]

مدار تو یه مشکلاتی داره با این مقایسش کن می فهمی.
ممنون که جواب دادی
2تا سوال دارم بعدش میرم این مدارو ببندم .
1:اون خازن ها باید چند ولتی باشن ؟
2:اگه 2تا از این مداری که گذاشتی رو ببندم وبخوام تغذیه ی این2تا مدار از 1ترانس تامین بشه راهی هست ؟
خیلی بهتون زحمت دادم به بزرگی خودتون ببخشید :looti:
صفحه‌ها: 1 2