سلام دوستان
دوستان باز هم مثل همیشه کمک از تون می خواهم
می خواهم یک اهنگ در VB Resource Editor قرار بدم و یک دکمه در روی فرم بگذارم برای قطع و وصل کردن اهنگ
فقط حتما می خواهم در VB Resource Editor بگذارم
یک کم پاچه خاری(ای ایران ویج , ای بچه های سرزمین آریا , ای با همه زبان ها برنامه نویس , ای ریجستری

)
سلام دوست عزیز اولا که ممنون هستم که کمکم کردین دوما این برنامه را از همین سایت برداشتین چون من هم همین برنامه را یاد می یاد از همین سایت برداشتم (قبلا)
لطف کنید اگه می توانید فقط یک برنامه بگذارید که در ان یک صدا از روی ریسورس خوانده بشه دنه مثل این برنامه چون من دقیقا نمی دانم چه کد هایی لازم است برای پخش کردن صدا
باز هم از کمک تون ممنونم دوست عزیز
یعنی هیچ کسی تا حالا یک فایل سوتی را ریسورس برنامه قرار نداده واز اون استفاده کنه!!!؟ :roll:
اگه کسی می توانه تروخدا کمک کنه
اگه کسی خواست می توانه یک برنامه بگذاره که فقط در ریسورس یک فایل صوتی باشه و فقط کدی در برنامه باشه برای قطع و وصل کردن اهنگ در ریوسورس
مرسی
خوب اول بذار تو ريسورس بعد با يه دكمه اونو بنداز رو هارد بعد اجراش كن بعدشم تموم كه شد از رو هارد پاكش كن
اين كه خيلي سادست
سلام
ممنون دوست عزيز از راهنماييتون ولي اگه لطف كنيد همين برنامه را بنويسيد ممنون مي شوم
بابا تروخدا یکی کمک کنه همین برنامه اش را بنویسه
m-m نوشته است:سلام
ممنون دوست عزيز از راهنماييتون ولي اگه لطف كنيد همين برنامه را بنويسيد ممنون مي شوم
اين نوشتن داره !؟!؟
با GetResData فايل رو بگير و بعد در يه فايل ذخيره كن البته اگه اشتباه نكنم دو بايت اول فايل از فايل اصلي نيست و من هميشه پاكش مي كنم . بعد فايل رو هر طور كه ميخواي از روي هارد پخش كن و بعد فايل رو پاك كن.(با دستور kill)
موفق باشي :wink:
بابا چند بار بگم من یاد ندارم اگه شما یاد دارین خوب چرا نمی نویسین
بی زحمت برایم اگه می توانین بنویسین
ممنون
باشه همين الان برات مي نويسم
شاكي نشو
من گزاشتم به عهده ويسكرمي ولي ديدم انگار ننوشت