با سلام
من یک برنامه نوشتم با c کدویژن که حدود 50درصد حافظه فلش مگا128 رو اشغال کرده
وقتی برنامه داخل میکرو میریزم میکرو کار نمیکنه و تو حالت ریست میمونه
ولی زمانی که مقدار حافظه اشغال شده میکرو حدودا از 25 درصد کمتر باشه مثل ساعت کار میکنه
دوستان خواهشمندم اگر کسی میدونه مشکل از کجاست بگه
با تشکر
به نظر من چون این کامپایلر قفل شکسته است و غیر قانونی کرک شده این مشکلات پیش میاد. شما بجاش از winavr استفاده کنید که هم free هستش و هم کد هگز تولید شده توسط اون بسیار کم حجم تر از کدویژن هست و حافظه رو زیاد اشغال نمی کنه و هم زبان c استاندارد رو پشتیبانی می کنه و این سری مشکلات مثل کارنکردن برنامه یا وجود باگ در برنامه که در کد ویژن هست رو نداره.
ولی در پروتیوس داره جواب میده
اگر از برنامه بود نباید در پروتیوس جواب میداد
به نظرتون از پروگرامر نیست؟
چه اروری میده متن ارور را بنویس
بیشتر برای کامپایلر هست درست کامپایل میشه؟
دوست عزیز ارور که نمیده
درست کامپایل میشه در پروتیوس هم جواب میده ولی وقتی روی میکرو میریزم میکرو کار نمیکنه در حالت ریست میمونه
حالا اگر حجم برنامه از 25درصد کمتر باشه درست کار میکنه
پروگرامر من پروگرامر میکروکنترلرهای AVR مدل Multi AVR Programmer است
دوستان لطفا کمک کنید تا به نتیجه برسیم
برای پروگرام کردن این میکرو پایه شماره 1 که pen هست رو با یه مقاومت 1 کیلو زمین کنید و یه خازن 104 هم کمترین فاصله از میکرو (به علت کاهش نویز) قرار بدید و بعد از پروگرام کردن مقاومت 1 کیلو رو بردارید .پایه ریست میکرو رو هم با یه مقاومت 4.7کیلو پول آپ کنید. jtag میکروتون رو هم غیر فعال کنید. اگر توی پروتئوس جواب داده پس ایراد مربوط به مدارتون ممکنه باشه . ضمنا توی نرم افزار پروگرامرتون پس از پروگرام میکرو پیامی مثل verified ok میاد یا یه خطا نمایش داده میشه؟
دوست عزیز وقتی حافظه فلش کمتر از 25درصد باشه در عمل درست کار میکنه ولی وقتی بیشتر از 25درصد میشه دیگه کار نمیکنه و به حالت ریست میره پس مشکل از مدار نیست
در ضمن در هنگام پروگرام کردن هم هیچ پیامی و اروری نمیده
در یکی از انجمن ها یکی از دوستان هم همین مشکل و داشت که اومده بود با پروگرامر stk500 با پورت usb مستقیم از کدویژن پروگرام کرده بود و مشکلش حل شده بود
به نظر شما مشکل از پروگرامر؟

موقع پروگرم کردن دکمه ای چیزی برای verify کردن فلش نیست؟
اصولا باید باشه
میتونید به کمکش مطمئن بشید که اطلاعات فلش بعد از پروگرم کردن، مطابق هست با اطلاعات فایل bin یا hex خروجی از کامپایلر
.با یه میکروی دیگه یا یه پروگرامر دیگه تست کن.