ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سه سئوال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر اساتید و دوستان عزیز
من چند سئوال دارم که امیدوارم ، راهنمایی لازم را مبذول نمایید. از لطف شما خیلی ممنون و سپاسگزار هستم.
1. من یک برنامه را که با Upx پک شده بود را آنپک کردم ؛ بعد از آنپک شدن و در موقع اجرا ، پیام زیر را می دهد:
Unable to access resource data .Disk read error! File may be damaged
مفهوم این پیام چیست و برای رفع آن باید چه کاری انجام داد؟ با توجه به اینکه آنپک صحیح انجام شده است.

2. آیا از طریق برنامه OllyDbg می توان رمز دیتابیس(بانک اطلاعاتی) را بدست آورد و چگونه؟

3. اگر برنامه ای دارای بانک اطلاعاتی باشد و رمز و سریال برنامه داخل بانک ذخیره شده باشد آیا می توان به سریال آن دسترسی پیدا کرد و چگونه؟

خیلی ممنون و متشکر Clap
(۱۸-مرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۲۳:۱۲)kamran749 نوشته است: [ -> ]1. من یک برنامه را که با Upx پک شده بود را آنپک کردم ؛ بعد از آنپک شدن و در موقع اجرا ، پیام زیر را می دهد:
Unable to access resource data .Disk read error! File may be damaged
مفهوم این پیام چیست و برای رفع آن باید چه کاری انجام داد؟ با توجه به اینکه آنپک صحیح انجام شده است.

مفهوم این پیغام این هست که برنامه می خواد به قسمتی از اطلاعات موردنیازش که در فایل اجرایی ذخیره شده بوده دسترسی پیدا کنه اما موفق به پیدا کردن اونها نمی شه. با توجه به این پیغام ، ظاهرا آنپکتون درست و کامل نبوده

(۱۸-مرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۲۳:۱۲)kamran749 نوشته است: [ -> ]2. آیا از طریق برنامه OllyDbg می توان رمز دیتابیس(بانک اطلاعاتی) را بدست آورد و چگونه؟

این یک سوال کلی است و جواب کلی برای شدنی بودن کاری در اغلب موارد بلی هست . مثلا اگر برنامه بخواهد به بانک متصل شود باید رمز را به صورت مثلا یک کانکشن استرینگ به سمت بانک بفرستد که در موقع ارسال می تونید اون متن رو از حافظه استخراج کنید _ سریال فیشینگ_
(۱۸-مرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۲۳:۱۲)kamran749 نوشته است: [ -> ]3. اگر برنامه ای دارای بانک اطلاعاتی باشد و رمز و سریال برنامه داخل بانک ذخیره شده باشد آیا می توان به سریال آن دسترسی پیدا کرد و چگونه؟

جواب این سوال هم به طور کلی بلی هست. در این صورت حتی می توان بانک را به تنهایی باز کرد و اطلاعاتش رو استخراج نمود اما اگر به طریقی اطلاعات به صورترمز شده داخل بانک ذخیره شده باشند می شه برنامه رو تریس کرد و هروقت اطلاعات رو خوند و دیکد کرد اونها رو از  حافظه استخراج کرد
با سلام و تشکر از استاد Di Di
در مورد سئوال دوم(دسترسی به رمز بانک اطلاعاتی) ، آیا در جایی آموزش آن وجود دارد تا استفاده نماییم. آیا امکان گذاشتن آموزش از سوی شما وجود دارد؟
از لطف و بزرگواری شما خیلی ممنونم.
(۱۹-مرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۴۶:۰۵)kamran749 نوشته است: [ -> ]با سلام و تشکر از استاد Di Di
در مورد سئوال دوم(دسترسی به رمز بانک اطلاعاتی) ، آیا در جایی آموزش آن وجود دارد تا استفاده نماییم. آیا امکان گذاشتن آموزش از سوی شما وجود دارد؟
از لطف و بزرگواری شما خیلی ممنونم.

سلام
خوب هستید

متاسفانه وقت کافی برای تهیه آموزش ندارم اما قطعا با جستجوی کلید واژه " سریال فیشینگ" می تونید آموزش های خوبی رو در سایت یا سطح وب پیدا کنید، چنانچه بخواهید از منابع انگلیسی هم استفاده کنید قطعا آموزش های بسیار زیاد و فراوانی در سطوح مختلف پیدا خواهید کرد