سلام
وقت همه دوستان بخیر
از کار روزگار :) یه نرم افزاری با VB باید بسازم که یه ذره تجربم در این زمینه پایین هست و نیاز به کمک دوستان دارم
چیزی که قراره ساخته بشه رو بصورت دستی کشیدم قابل درک باشه
این محیط نرم افزار من قراره باشه
یه منوی کشویی نیاز دارم که روش کلیک کنم لیست چندتا محصول رو برام بیاره تا انتخاب کنم
پایین منو هم عکس محصول رو نشون بده
تا اینجا فقط همین قدر نیاز دارم
مرحله بعد ارتباط سریال هست rs232 که منتظر بمونم عدد 1 از پورت دریافت بشه
بعد اگه عدد 1 دریافت یک عکس تمام صفحه رو روی نمایشگر نشون بدم
منتظر یاری سبز تک تک عزیزان (شکلک گل)
سلام
امید با vb6 یا با vb.net اینا؟
vb6 منظور ورژن 6 هست درسته؟
من با visual basic v6 کار میکنم
الان فرم رو برات بسازم یا بهت توضیح بدم
؟
برای گرفتن دستور میتونی mscom1رو روی فر مبذاری و با یه تایمر بخونیش یا از رویدادش استفاده کنی هروقت یک اومد بره توی یه تابع کارتو انجام بده
(۲۳-مرداد-۱۳۹۴, ۱۲:۲۷:۴۱)kimiafars نوشته است: [ -> ]الان فرم رو برات بسازم یا بهت توضیح بدم
؟
نیاز به کمک دارم
زحمت ساختش و نمیخوا گردن کسی بیافته
فقط قسمت مربوط به ساخت منوی کشویی و توضیحاتی که بالا دادم
چه کامپوننتی باید بذارم و چه دستوراتی و...
فقط قالب کلی هم اشاره کنید حله
خود کامپوننت های دیفالت vb6 برای پروژه شما کافی هست فقط باید Microsoft Com Control رو هم بهشون اضافه کنی تا بتونی دیتا رو از پورت مورد نظرت بخونی
VB6 رو که ران کنی، اول یه پروژه جدید می سازه، خودش یک فرم بهت می ده ( ببین چقدر با معرفته!) ، کامپوننت بالا رو هم از تو Add Component تولبار سمت چپ بهشون اضافه کن تا کم و کسری نداشته باشی.
خوب حالا فونت فرمت رو بزار روی Tahoma
RightToLeft فرمت رو هم True کن
یک Frame بنداز وسط فرمت ، بعد یه دونه ComboBox و دو تا Lable و یک Image و یه دونه MSCOM بنداز وسط فریمت و جا و اندازه و عنوانشون رو میزون کن تا قالب گرافیکی فرمت تموم شه
حالا برو سراغ کمبو، از پروپرتیسش برو گزینه Item ( اگر درست یادم مونده باشه دوتا دونه با نام مشابه داشت که یکیش می شه توش متن نوشت منظورم همونه!) و دونه دونه اسامی که می خوای رو بهش اضافه کن
بعد برو تو رویداد Combo1_Onclick و یک دستور شرطی به صورت Select Case بنویس که برای هر آیتمی که از کمبو انتخاب شده ( با توجه به نام آیتم ) تصویر مورد نظرت رو از آدرسی روی هارد دیسک به Image بده ( اگر تصاویر رو کنار برنامه قرار بدی لازم نیست آدرس کامل بدی فقط اسمش رو بدی کفایت می کنه ) و متن زیر فرم رو هم برات تغییر بده
و در آخر بعد از دستور شرطی بیا آبجکت کامی که ساختی رو شنود کن ببین خبری از یک هست یا نه! یا می تونی یک تایمر بندازی رو فرمت که این کار رو برات انجام بده و در اینجا فقط Interval اش رو بزاری روی 100 تا هر ثانیه 10 بار چک کنه.
کل این دستوراتی که نوشتی رو کپی کن تو رویداد Combo1_OnChange
امیداوارم کمک کنه
مرسی آقا مهدی گل
تونستم قالب کلی فرم رو بسازم
فقط تو شرط نویسی برای Combo Box موندم!!
یه لیست 20تایی نوشتم
حالا میخوام هر کدوم که انتخاب شد پایینش رو image ، عکس اون ایتم رو برام نشون بده
نحوه دستور نویسیش رو نمیدونم
الان داخل تگ sub چی باید بنویسم؟
کد:
Private Sub Combo1_Change()
End Sub
مهدی جان این عکس ها رو باید کنار فایل پروژه بذارم؟
کد اجرا میشه ولی با سلکت از لیست، عکس نمیاره
من مطابق کد، 4تا عکس با همون اسامی کنار فایل پروژه گذاشتم
ولی عکس ها فراخوانی نمیشن
بله عکس ها باید کنار فایل پروژه باشه اما چنانچه بخواهید با خیال راحت تر آدرس دهی کنید می تونید از دستور CurDir() استفاده کنید
به این شکل :
کد php:
PicAdr= Curdir() & "\Title2pic.jpg"
اما اینکه الان کار نمی کنه احتمالا مشکل مروبط به ایونت شماست. همونطور که قبلا توضیح دادم این کدها رو باید در هر دواقعه OnChange و OnClick کپی کنید که شما فقط در OnChange قرار دادید احتمالا.
در این صورت فقط با دکمه های پائین و بالای کیبورد دستورات شما فراخوانی می شن