ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بورد آموزشی fpga (اسپارتان 6)همراه با آموزش های کامل فارسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
برد آموزشی FPGA - اسپارتان 6 - برد پازج
اگر دنبال برد خوب با قیمت مناسب می گردید حتما یه سری به سایت posedge.ir بزنید.
برد پازج بردی براساس برد papilio هست ولی مزیت های زیادی نسبت به آن داره.اول از همه پروگرامر USB سرخود داره که با همه ی نرم افزارهای خود xilinx بخوبی کار می کنه و برخلاف papilio یا mojo هیچ نرم افزار واسطی نمی خواد.
این برد را به همراه چند تا از دوستان داریم روش کار می کنیم. و علاوه بر طراحی و تولید برد اصلی روی بردهای توسعه مختلف و همیچنین پشتیبانی نرم افزاری آن برنامه ریزی کردیم.
انشالله این برد بتونه یک منبع و رفرنس عالی در زمینه fpga باشه، موضوعی که خیلی کم تو ایران به اون بها داده شده.
خلاصه دوستانی که می خواهند کار با fpga را شروع کنند یا دوست داشتن کار کنند ولی به خاطر قیمت بالا نمی تونستند سخت افزار خوبی بخرند برد پازج می تونه مشکلشون را حل کنه.اگر در این زمینه سوالی دارید در خدمتتون هستم.

[تصویر:  do.php?imgf=banner-small.jpg]
سلام.

خیلی عالیه ، خدا قوت ... ، اسمش هم با حاله ...
رنج قیمتش چطور هست ؟
البته spartan 6 به تنهایی هم قیمت بالایی دارهه ، اگر هدف دانشجوها هستن ، شاید نسل های پایین تر هم نیازشون رو با قیمت مناسبتری رفع می کرد. درسته ؟ 

ان شاء الله چندوقت دیگه قراره برای فروش آماده بشه؟
خیلی ممنون از لطفتون
نسخه اول این بورد (posedge one) با توجه به بورد های مشابه خارجی قیمت خیلی مناسبی داره. در حال حاضر با توجه به هزینه های ساخت در کمترین قیمت ممکن ارائه میشه. احتمالا در فروش ابتدایی چیزی بین 250 تا 300 تومن قیمت داشته باشه.
این بورد طوری طراحی شده که افراد با سطوح مختلف (مقدماتی تا حرفه ای  و پیشرفته) بتونن ازش استفاده کنن. با بوردهای جانبی (بال ها) که به این بورد متصل میشه، میشه واسه کاربردهای آموزشی و البته حرفه ای ازش استفاده کرد.
تاکید ما بیشتر روی سادگی استفاده است. به همین دلیل پروگرمر USB این بورد طوری طراحی شده که به راحتی و بدون نرم افزار اضافی بشه برنامه ریزی سخت افزار رو انجام داد. طراحی طوری هست که خود نرم افزار Xilinx سخت افزار رو میشناسه.
انشالله از ابتدای شهریور امسال فروش بورد آغاز میشه
مهندس اگه به جای sram از sdram  استفاده میکردید خیلی بهتر بود چون fpga دارای سرعت باس بالا برای ارتباط با این حافظه ها هست و برای کار هایی مثل پردازش تصویر و کلا کارایی که نیاز به یه حافظه  سریع دارند کاربردی تر و بهینه تر میشد.
یکی از اهداف ما سادگی استفاده از این بورد هست. مطمئنا سرعت و ویژگی های یک SDRAM بسیار بالاتر از SRAM هست، ولی استفاده از SRAMها ساده تره و کاربر راحت می تونه باهاش ارتباط برقرار کنه.
البته احتمالا در نسخه های بعدی این بورد (برای پروژه های حرفه ای تر) SDRAM نیز قرار داده شود.