۰۸-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۴۴:۴۳
۰۸-شهریور-۱۳۹۴, ۱۸:۲۴:۲۴
ارتباط با ds1307 با روش i2c امکان پذیره که باید i2c میکرو رو راه اندازی کنید و دستورات لازم رو به آی سی ds1307 از طریق پایه های i2c بفرستید
توی نت اگه بگردید راه اندازی i2c میکرو 91sam7x هست و باید دستورات مربوط به این کار رو در برنامه وارد کنید تا واحد i2c در میکرو فعال بشه و از طریق پایه های SDA و SCL این دستورات به ds1307 فرستاده میشن.
توی نت اگه بگردید راه اندازی i2c میکرو 91sam7x هست و باید دستورات مربوط به این کار رو در برنامه وارد کنید تا واحد i2c در میکرو فعال بشه و از طریق پایه های SDA و SCL این دستورات به ds1307 فرستاده میشن.
۱۷-شهریور-۱۳۹۴, ۲۱:۵۳:۱۳
سلام تراشه ds1307 رو که میخوام باat91sam7x256 راه اندازی کنم بر طبق مثالی که دانلود کردم برای خواندن ماه،روز و ... تا ثانیه از کد زیر استفاده می کنم
حالا چیزایی که برا من نمایش میده ساعت بیشتر از 23 روز بیشتر از 30 و ماه بیشتر از 12 نماش میده بعضی اوقات.به نظر شما مشکل چیه؟
البته من خودم فعلا موفق نشدم ست کنم زمان ها رو رو تراشه بعدش این اتفاقات بیفته .این اعدادی که گفتم وقتی روشن می کنم میکرو رو به عنوان زمان اولیه خود تراشه بهم میده.
لطفا کمک کنید.
اگه راجع به ست کردن هم کمک کنید ممنون میشم.یعنی ثانیه ،دقیقه و ... رو چطور در pData ذخیره کنم که وقتی رو تراشه write کنم pData رو هر پارامتر در جای خودش قرار بگیره
کد php:
;(month= (pData[5]>>4)*10 + (pData[5]&0x0f
;(day= (pData[4]>>4)*10 + (pData[4]&0x0f
;(hour = (pData[2]>>4)*10 + (pData[2]&0x0f
;(minute = (pData[1]>>4)*10 + (pData[1]&0x0f
;(second = (pData[0]>>4)*10 + (pData[0]&0x0
البته من خودم فعلا موفق نشدم ست کنم زمان ها رو رو تراشه بعدش این اتفاقات بیفته .این اعدادی که گفتم وقتی روشن می کنم میکرو رو به عنوان زمان اولیه خود تراشه بهم میده.
لطفا کمک کنید.
اگه راجع به ست کردن هم کمک کنید ممنون میشم.یعنی ثانیه ،دقیقه و ... رو چطور در pData ذخیره کنم که وقتی رو تراشه write کنم pData رو هر پارامتر در جای خودش قرار بگیره
۱۸-شهریور-۱۳۹۴, ۱۷:۵۲:۳۹
حل شد.