سلام راستش نمیدونم این سوال جاش اینجا هست یا نه.بهر حال با عرض شرمندگی همین جا مطرح میکنم.
میخوام از طریق یه میکرو به میکرو دیگه فرمان بدم.تو بحث برنامه نویسی اینجا مشکل ندارم .از اونجایی که ارتباط از طریق سیم انجام میشه و حدود 100 متر با هم فاصله دارند میدونم که افت ولتاژ(واسه 5 ولت) دارم واسه همین میخوام هر فرمان رو به یه فرکانس تبدیل کنم و 5ولت رو به مثلا 12 ولت برسونم و اونور مجددا تبدیل به 5 ولت بشه و به میکرو دوم انتقال بدم.خودم به ذهنم استفاده از اپتوکوپلر رسید .به نظر شما این کار شدنیه.اونطرف رو چور کاهش بدم؟(مثلا تقشیم مقاومتی میشه؟)میخوام مدارم هم ارزون در بیاد و هم اینکه خیلی خطا پذیر نباشه.شرمنده داستانم طولانی شد.
سلام
خیر اپتو کوپلر نمیشه اگرم بشه با باود های خیلی پایین ممکنه .
شما تبدیل کن به rs485 که صنعتیه
موفق باشید
ممنون.منظورم اینه که مثلا نمیشه فرکانس 1کیلو رو تو این مسافت فرستاد?فکر نکنم اینجا بحث باود مطرح باشه
من فکر کردم ارتباط شما از نوع سریاله .
اگ میخوای خودت یه پرتوکل من در اوردی درست کنی میشه
هر دو طرف را اپتو کولر میزاری با یه چندتا مقاوت وخازن
اینطرف دستور را میدی اپتو اونور هم میگیره و تبدیل میکنه
هیی دیگه هم نمیخواد
اره یه جورایی پروتکل من در آوردیه
.در حقیقت من حداکثر بیست تا میکرو فرستده دارم و یه دونه میکرو گیرنده تو مسافت تقریبی 100 متر.این یعنی باید خروجی میکرو ها رو در ورودی میکرو گیرنده موازی کنم.پشت هر میکرو یه اپراتور میشینه.کلا 4تا دستور بیشتر ارسال نمیشه.دستورها هم همزمان قرار نیست ارسال بشه.
میشه اما سرعت خیلی پایین خواهد بود
بهترین روش ۴۸۵ هست
ممنون.مساله رو خیلی اسون با دستور pulsin حل کردم.سرعت هم خیلی مهم نیست.
لطفا بیشتر توضیحمیدید یا نوع پرتوکل را
بعد چطوری ارسال میکنید چطر دریافت میکنید
چطور اسلیو ومستر را متوجه میشه
نه دوست عزیز من از هیچ پروتکلی استفاده نکردم.اسلیو مستر هم نیاز نبود.قبلا هم گفتم من فقط خواستم چهار تا فرمان رو از چند تا میکرو به یه میکرو ارسال کنم.قرار هم نیست فرمانها همزمان ارسال بشه.فرض کنید من 10 تا میکرو فرستنده دارم و یه میکرو گیرنده.پشت هر میکرو فرستنده یه اپراتور نشسته.خوب من اومدم این 4 تا فرمان رو تبدیل به فرکانسی کردم.یعنی هر فرمان یه فرکانس.از اون طرف میکرو گیرنده هم میاد این فرمان رو با دستور "پالس این "دریافت میکنه و زمان هر فرمان میشه خروجی یه دستور.مثلا اگه فرکانس 100 هرتز فرستاید.زمانش میشه 10 میلی .خوب من به میکرو فرمان دادم اگه زمان شد 10 میلی پورت 1 رو روشن کن.(که مثلا معادل فرمان چپ گرد میشه)البته از اونجایی که مسافت دوره من سطح ولتاژ رو با اپتوکوپلر بالا بردم و دوباره با ترانزیستور پایین اوردم.ضمن اینکه کلیه میکرو های فرستده باید در ورودی گیرنده موازی بشن.یعنی در میکرو گیرنده برای دریافت فرمان فقط از یه پین استفاده میکنه