ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شبكه مجازي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان ميخواستم بدونم براي ايجاد يك شبكه Lan در بستر اينترنت از چه چيزي استفاده كنم.
به طور واضح تر فرض كنيد بازي XO داريم كه به صورت Lan ميتونيم بازي كنيم اما با اينترنت نميشه
من ميخوام بدونم چطور شبكه اي مجازي درست كنم كه حالت Lan بگيره.
بعضي از دوستان گفت بايد از V_P-N استفاده كنم كه از Open_V_P-N بايد استفاده كنم اما ميخوام بدونم اين كار درسته و آيا روش هاي ديگري هم وجود داره.
 برنامه مشابهي كه اين كارو انجام ميده اسمش LogMeIn Hamachi هست كه بنا به دلايلي نياز من رو بر طرف نميكنه.
به نظر شما چگونه اين مسئله رو پياده سازي كنم تحت C#.Net
(۱۵-شهریور-۱۳۹۴, ۱۲:۳۴:۴۴)mahdi321 نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان ميخواستم بدونم براي ايجاد يك شبكه Lan در بستر اينترنت از چه چيزي استفاده كنم.
به طور واضح تر فرض كنيد بازي XO داريم كه به صورت Lan ميتونيم بازي كنيم اما با اينترنت نميشه
من ميخوام بدونم چطور شبكه اي مجازي درست كنم كه حالت Lan بگيره.
بعضي از دوستان گفت بايد از V_P-N استفاده كنم كه از Open_V_P-N بايد استفاده كنم اما ميخوام بدونم اين كار درسته و آيا روش هاي ديگري هم وجود داره.
 برنامه مشابهي كه اين كارو انجام ميده اسمش LogMeIn Hamachi هست كه بنا به دلايلي نياز من رو بر طرف نميكنه.
به نظر شما چگونه اين مسئله رو پياده سازي كنم تحت C#.Net

سلام
اگر درست متوجه شده باشم از ip استاتیک استفاده کنید فکر کنم مشکل حل بشه!

نقل قول: LAN - Local Area Network
LAN شبکه ای است که ارتباط مابین دستگاه های موجود را تقریبا در فواصل کوتاه برقرار می نماید. شبکه موجود در یک ساختمان اداری، یک مدرسه، یک خانه ، نمونه هایی از شبکه های LAN مجزا می باشند، ممکن است یک ساختمان داری چندین شبکه LAN کوچک (مثلا هر اطاق یک LAN)  باشد، همچنین ممکن است چند ساختمان کنار هم دارای یک شبکه LAN واحد باشند. در شبکه های مبتنی بر پروتکل TCP/IP، شبکه LAN معمولا ولی نه همیشه، تنها از یک IP Subnet واحد استفاده می نمایند.
در کل به شبکه هایی که در فواصل محدود فعالیت می نمایند LAN گفته می شود، صاحبان این شبکه ها معمولا یک شخص یا سازمان می باشد و کنترل و مدیریت آنها نیز توسط همین شخص یا سازمان صورت می گیرد.

WAN - Wide Area Network
همانگونه که از معنی این اصطلاح بر می آید، یک WAN شبکه ای است که ارتباط مابین دستگاه های موجود در فواصل طولانی را برقرار می نماید. شبکه اینترنت بزرگترین WAN موجود در زمین است.

سلام دوست عزیز
بنده میخواهم برنامه ای مشابه LogMeIn Hamachi درست کنم.
مشکل اینجاست که اصلا نمیدونم روش کارش به چه صورتی هست.
ولی میدونم نوعی Incoming Connection ایجاد میکنه یا به احتمال زیاد V-irtual  P-rivate  N-etwork.
حالا کسانی که که مایل هستین به این شبکه متصل شوند رو میتوانید به این شبکه متصل کنید.
کارایی این نوع شبکه برای من برای این است که بازی هایی که به صورت LAN متوان بازی کرد به صورت آنلاین در بیارم.

سوال بنده این است که برای پیاده سازی این طرح به زبان #C از کجا باید شروع کنم.
برنامه نویسی سوکت را یاد بگیرید :)
دوست عزیز در برنامه نویسی سوکت مشکلی ندارم.
مشکل اینجاست که نمیدونم چه اطلاعاتی رو باید بفرستم.
فکر میکنم ویندوز این مشکل رو حل کرده با ساخت کانکشن V-Pn اما روش مدریت و ساختش به وسیله ی #C  رو نمیدونم.
به این صورت که کانکشن ساخته بشه و مدریت اعضا داشته باشه.
):  ):  ):  ):
كسي نبود؟
میشه بیشتر توضیح بدین دقیقا قراره چی درست کنید تا بهتر بشه راهنمای کنیم؟
دوست عزیز بنده میخوام برنامه مثل HAMACHi درست کنم که فکر میکنم نوعی از V-P*n هست.
یا شاید تونلینگ(Tunnel)