ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چطوری جریان خروجی درایور متور (lm293d)رو 2 امپر کنم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام ممنون ازاینکه بانزاکت        کم بودن تشکر هایم را برایم اطلاع دادین از این به بعدبیشتر دقت میکنم  :():
توضیح 2رامتوجه نشدم اگه زحمتی نیس یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون
منظورتون از پاسخ(3)اینه که اگه ولتاژ خروجی بیشتراز ولتاژ مصرفی متور باشه اون ولتازاضافی از طریق اون دیود ها به باتری برمیگرده؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم میدونین که متور توحالت بی باری جریان کمی مصرف میکنه  ولی اگه بره زیر بار جریان مصرفی هم میره بالا واگه از 2امپر بره بالاتر تراشه مون میسوزه .
به نظرتون من میتونم با گذاشتن یه مقاومت خیلی کم (نیم اهم)بین زمین وپایه ی sensing جریان خروجی رو کنترل کنم ونزارم که بیشتر از 2امپر از تراشمون بگذره ومانع از سوختن تراشه شم ؟منظورم اینه که من میخوام اگه متور زیر بار رفت و متورجریان بیشتر از 2امپر برای چرخیدن نیاز داشت از تراشه فقط 2امپر ردبشه نه بیشتر چون دراون صورت می سوزه ومن میرم زیر بار خرج.

یک سر به اینجا بزنید:
http://www.iranled.com/forum/thread-17835.html

اگه ممکنه یکی مقدار خازن های توی شماتیک رو بگه ممنون...  :))):
خازن C3الکترولیتی هس؟
سلام

خازن c3 همون طور که از شکلش مشخصه الکترولیی هست و مقدار بالایی متناسب با جریان کشی موتورت باید استفاده شه.مثلا 2200 میکرو فاراد یا بیشتر

خازن های c1 وc2 از نوع سرامیکی یا عدسی هستند که برای جلوگیری از نویز استفاده می شوند و مقداری در حد نانو فاراد کافیه مثلا 100 نانو فاراد که البته اگر جریان کشی موتور زیاد باشه مقادیر بالاتری انتخاب کرد مثلا 680 نانو فاراد

خازن c4 را هم 100 نانو بزارید کافیه
تشکر میلاد جون  :():
(۲۴-شهریور-۱۳۹۴, ۲۱:۲۹:۴۰)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]سلام
من یه lm293dروبه یه میکرو وصل کردم وبا pwm دور متور رو کنترل میکنم  ولی بعدا متوجه شدم که متوری که من میخوام به این درایور متور وصل کنم وقتی   میره زیر بار(منظورم از بار اینه که یکم میل متور رو با دستم میگیرم تا دورش کم بشه)      امپر مورد نیازش میره رو 2آمپر ولی این درایور متور امپرخروجیش 600میلی امپر ه خب واسه اینکه بتونم جریان این متور رو تامین کنم باید چیکار کنم ؟
(تورو خدا کمک کنین خیلی گیرم )  ):  ):  ):

سلام دوست عزیز.
شما میتونید با ساختن یه منبع جریان ساده با یه ترانزیستور pnp به راحتی جریان مورد نظرتون رو برای موتور تامین کنید.
خروجی درایور و منبع جریان رو با هم به موتورتون بدید.
صفحه‌ها: 1 2