ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چطوری جریان خروجی درایور متور (lm293d)رو 2 امپر کنم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من یه lm293dروبه یه میکرو وصل کردم وبا pwm دور متور رو کنترل میکنم  ولی بعدا متوجه شدم که متوری که من میخوام به این درایور متور وصل کنم وقتی   میره زیر بار(منظورم از بار اینه که یکم میل متور رو با دستم میگیرم تا دورش کم بشه)      امپر مورد نیازش میره رو 2آمپر ولی این درایور متور امپرخروجیش 600میلی امپر ه خب واسه اینکه بتونم جریان این متور رو تامین کنم باید چیکار کنم ؟
(تورو خدا کمک کنین خیلی گیرم )  ):  ):  ):
(۲۴-شهریور-۱۳۹۴, ۲۱:۲۹:۴۰)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]سلام
من یه lm293dروبه یه میکرو وصل کردم وبا pwm دور متور رو کنترل میکنم  ولی بعدا متوجه شدم که متوری که من میخوام به این درایور متور وصل کنم وقتی   میره زیر بار(منظورم از بار اینه که یکم میل متور رو با دستم میگیرم تا دورش کم بشه)      امپر مورد نیازش میره رو 2آمپر ولی این درایور متور امپرخروجیش 600میلی امپر ه خب واسه اینکه بتونم جریان این متور رو تامین کنم باید چیکار کنم ؟
(تورو خدا کمک کنین خیلی گیرم )  ):  ):  ):

درود و سلام

Mahdifaraji گرامی این شماره تراشه که مقایسه گر (Comparator) دوتایی است .
شماره درست بگذارید بهتر است. شاید L293 است؟

یا نقشه بکار برده را بگذارید.

.
اقا من معذرت میخوام اسم ایسی رو اشتباهی گفتم اسم ایسی(درایور متور) L293 هستش
اگه با ید واسه گیر اوردن خروجی 2امپر از درایور متور دیگه ای استفاده کنم لطفا درایور متورمد نظرتون رو پیشنهاد بدین
(البته این رو هم در نظر بگیری نکه من دور متور هارو هم با pwm کنترل میکنم)
L298 جریاندهی بیشتری دارد. 4 آمپر است.

یک خوبی که دارد با قرار دادن یک یا دو مقاومت جریان خروجی نیز میتوانید به شکل حسگر بهره بگیرید و در صورت نیاز کنترل کنید. در برگه اطلاعاتی(Datasheet) موارد مورد نیاز را دارد.

.
سلام

می تونید از دراور l6203استفاده کنید که 5 امپر هست و خیی خوب جواب میده
درسته اقا میلاد این تراشه آمپر خروجیش خیلی خوبه ولی متاسفانه قیمتش بی رحم و وحشتناکه (13500تومن)واسه همین به دردم نمیخوره
ولی بازم به خاطر جوابت ممنون
سلام

می تونید کانال های l293 را موازی کنید یعنی باهاش یک موتور راه اندازی کنید ولی با جریان بیشتر
سلام
چن تا سوال داشتم
تراشه یL298  دوتاپایه داره به اسم sensingA و sensingB که تو شماتیک این تراشه این 2پایه رو با مقاومت به زمین وصل کردن
1:خب اگه این 2تاپایه رو بدون مقاومت به زمین وصل کنیم چه اتفاقی پیش میاد؟
2:ومقدار مقاومت چه تاثیری برعمل کرد این تراشه داره؟
3:این دیود ها رو واسه چی گذاشتن ؟
مثل اینکه سوالامو از پشت کوه میارم که کسی جواب نمیده......
(۲۶-شهریور-۱۳۹۴, ۱۸:۰۰:۳۵)mahdifaraji نوشته است: [ -> ]سلام
چن تا سوال داشتم
تراشه یL298  دوتاپایه داره به اسم sensingA و sensingB که تو شماتیک این تراشه این 2پایه رو با مقاومت به زمین وصل کردن
1:خب اگه این 2تاپایه رو بدون مقاومت به زمین وصل کنیم چه اتفاقی پیش میاد؟
2:ومقدار مقاومت چه تاثیری برعمل کرد این تراشه داره؟
3:این دیود ها رو واسه چی گذاشتن ؟

درود

1- میتوان به جای مقاومتهای اشاره شده اتصال کوتاه در نظر گرفت ولی دیگر نمیتوان از آن برای حس جریان بهره گرفت.

2- فقط جریان عبوری از ترانزیستور های داخلی تراشه را به ولتاژ تبدیل میکند. جریان ضرب در مقاومت برابر با ولتاژ. مثلا دو سر مقاومت را به بیس و کلکتور یک ترانزیستور داده (البته با یک مقاومت سری) تا در صورتیکه ولتاژ مقاومت از ولتاژ مورد نیاز روشن شدن ترانزیستور بیشتر گردد آن را روشن کند و آن نیز به پایه غیر فعال کردن تراشه فرمان دهد تا جریان موتور قطع گردد.

3- برای وقتی که ولتاژEMF موتور بیش از ولتاژ تغذیه شد جریان از دیود ها به تغذیه برگردد مثل پل دیود است  (موتور در این حالت مانند ژنراتور شده) (در این حالت یک خازن بزرگ چند هزار میکرو فارادی بین پایه های مثبت و زمین و نزدیک این بخش لازم است.

در مورد پاسخ دادن اینقدر شتاب نداشته باشید دوستان که همیشه "برخط"(آنلاین) نیستند.

پوزش  Shy  ولی بهتر است دوستان وکاربران گرامی در برابر هر پاسخ خوب و درست یک دگمه تشکر فشرده شود تا شور و علاقه در دیگران برای پاسخگویی بیشتر گردد. باز هم پوزش تشکرهای شما در برابر ارسال هایتان بسیار کم است.

.
صفحه‌ها: 1 2