ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آقا اشكان مشكل سايت چي بود؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام آقا اشكان ميشه بپرسم مشكل سايت چي بود و چرا بالا نميومد؟
ممنون
بابا اين كه ديگه پرسيدن نداره Amaze
Bandwidth سايت تموم شده بود بالا نميومد. ماله منم همين مشكلو پيدا كرده :cry:
حالا نميشه ما رو مسخره نكني؟
خوب من واقعا نمي دونستم مشكل كجاست... :cry:
سلام به همه بروبچ!
به اعتقاد من اين بي انصافي است كه همه هزينه ها بيفته روي دوش آقا اشكان!!
بدون رودروايسي بايد فكري كرد چون اينجوري مشكل حل نمي شه :roll:
من هروقت كه ميام تو سايت احساس مي كنم كه سر سفره آقا اشكان نشستم !
اگه بخوام حرف دلم را بزنم مي گم : آقا اشكان خيلي آقايي- خيلي مردي
با اين حساب با توجه به رشد روز افزون كاربران جديد
مرتب با اين مشكل روبرو خواهميم شد
راستش پهناي باند پر شده بود يعني اينكه توي ماه تعداد صفحه هايي كه از سايت باز ميشه خيلي زياد شده.
پهناي باند اصلي 8 گيگ هست كه 20م ماه ميلادي پر شد و 2 گيگ تمديد شد و نميدونم چي شد كه كانتر هاستينگ ديگه ننداخت و تا 12.5 گيگ هم رفت پهناي باند درصورتي كه بيش از 10 مجاز نبود و حالا هم شده 14 گيگ (يعني به زبون ساده سايت بايد توي اين ماه حداقل 4 بار بسته ميشد ولي دو بار شد)
اين به اين معنيه كه تعداد كسايي كه به سايت سر ميزنن بشدت زياده مثلا همين تا ديروز و مربوط به ماه ميلادي ژانويه 39000 نفر از سايت ديدن كردن كه بيش از 34 درصد اين افراد بيش از 5 دقيقه تو سايت بودن و چندين صفحه رو بازديد كردن يعني 13هزار نفر سايت رو مناسب كارشون ديدن.
تعداد صفحه هاي بازديد هم 298 هزار تا بوده يعني متوسط هر نفر 7.5 صفحه رو ديدن كرده . اين آمار خيلي خوبيه تا ثابت كنه اينجا براي تبليغات محل مناسبيه ولي متاسفانه هنوز هيچ تبليغي نشده كه دريافت بشه.
درضمن كسي اينجا سفره پهن نكرده تا بقيه بشينن من اينجا ياد ميدم و ياد ميگيرم و اگر بسته بشه همه كسايي كه چيزي ياد گرفتن متضرر ميشن.
سعي ميكنم هرگز بسته نشه ولي هيچ كسي از فردا خبر نداره.اميداورم دوستان هم تو اين سعي كردن به من كمك كنن بخصوص براي گرفتن تبليغات اگه كسي رو داريد كه مخواد تبليغات كنه با يه هزينه كم بياد تو سايت تبليغ بگيره با ماهي 20 تا 30 هزار تومان يه تبليغ اساسي ميتونه تو سايت زده بشه.