سلام خدمت مهندسان
من میخوام یک ماشین بسازم. و از ۲ پتانسیومتر استفاده کنم و با یکی دور موتور رو کنترل کنم و با یکی دیگه سروو رو. ولی نمیدونم چطور دیتا رو از ADC ارسال کنم و چطور اون رو در خروجی بگیرم که قاطی نشن.
چطور دیتای دو ولوم رو از هم جدا کنم که در گیرنده بتونم جداگانه دریافتشون کنم ؟؟؟
ممنون
سلام
برای خواندن پتانسیومتر ها که از دو کانال adc استفاده می کنید مثلا adc0 وadc1 و انها در متغیر هایی مثل a و b ذخیره میکنید.
همچنین برای استفاده از ماژول هایی که گفتید باید از پورت سریان میکرو استفاده کنید(در گوگل سرچ کنید میاره)
حالا اگه میخاید اون دو عدد a و b رو ارسال کنید باید کد گزاری کنید.مثلا:
برای ارسال a ابتدا یک رمز مثلا pot1 (یا هر چیز دیگر)را برای گیرنده ارسال می کنید و در برنامه گیرنده تعریف می کنید که اگر pot1 برایش ارسال شد گیرنده نیز رمزی برای فرستنده ارسال کند مثلا d1 و اگر در این مرحله فرستنده d1 را گرفت انگاه a را ارسال کند.
همچنین برای b نیز باید از رمز های دیگری استفاده کنید.
اگر متوجه نشدید بگید بیشتر توضیه بدم :0-0:
قبلا با HMT اینا کار کردم و مشکلی نبود. چون توی ارسال میگفتم فلان کاراکتر رو بفرست و توی گیرنده میگفتم اگر فلان کاراکتر رو گرفت برو کاری رو انجام بده.
ولی الان این ولوم عدد ارسال میکنن و هر دو توی گیرنده قاطی میشه
چکار کنم میکرو بفهمه مقداری که داره ارسال میشه مال کدوم ولومه؟؟؟
سلام
مثلا برای هر ولوم یه کد خاص تعیین کنید و قبل از ارسال مقدار هر ولوم اول کد مربوط به ولوم ارسال بشه و طرف گیرنده بعد از گرفتن کد خاص هر ولوم منتظر دریافت مقدار اون ولوم خاص باشه
سلام
میشه با یک مثال برای بسکام توضیحش بدید ؟
ممنون
سر فرصت چشم.
اما کل کار اینطوری که مثلا عدد 1 برای ولوم اولی و عدد دو برای ولوم دومی.
بعد حالا که می خوایم مقدار ولوم اولی رو ارسال کنیم ابتدا 1 رو میفرستیم و بعد مقدار ولوم رو اینطوری گیرنده متوجه میشه که مقدار دریافتی متعلق به ولوم اولی هستش.
فقط باید جوری کد بزنید که نویز تاثیری روش نزاره
اینطوری باید یک کلید برای ارسال کاراکتر اضافه کنم آره؟