ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در تغذیه تابلو روان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من یک تابلو روان با 1536تا led ساختم که ولتاژ مورد نیاز اون 5 ولت است
حالا وقتی من برق مورد نیازش رو با یک منبع تغذیه 5ولت بهش میدم ، وقتی ولتاژ و به تابلو وصل میکنم ولتاژ افت میکنه و زیر 4 ولت میاد
ولی وقتی از رگولاتور 5ولت استفاده میکنم این افت ولتاژ و دیگه ندارم ولی در عوض رگولاتور داغ میشه ،جریان مورد نیازش هم حدود 1.2آمپر میکشه جالب اینجاست که من از رگولاتور lm2576 هم که تا 3آمپر میشه جریان ازش کشید دارم استفاده میکنم و براش هیت سینک هم گذاشتم ولی خیلی خیلی داغ میکنه
حالا من موندم چیکار کنم هر کاری میکنم نمیشه
دارم 5ولت و مستقیم (بدون رگولاتور) میدم ، ولتاژ افت میکنه [تصویر:  12.gif]
دارم 12ولت با رگواتور 5 ولت میدم ، رگولاتور داره داغ میکنه [تصویر:  12.gif]
نمیدونم چیکار کنم

بهم نگید که از رگولاتور قبلمه ای استفاده کن که قابلمه ای از این بدتره حقیقتش من خاطره خوبی از رگولاتور قابلمه ی ندارم[تصویر:  33.gif]، چند وقت پیش که ازش استفاده کردم تو جریان کم داغ میشد

دوستان چیکار کنم ؟
سلام.

وقتی 5 ولت مستقیم می دید و ولتاژ افت می کنه یعنی منبع تغذیه واتش پایین هست و جریان مورد نظر رو در 5 ولت نمی تونه بده.

برای رگولاتور هیت سینک بذارید ، اختلاف ولتاژ ورودی تا خروجی رگولاتور هم کاهش بدید. مثلا بجای 12 ولت ، 8 ولت باشه ...

موفق باشید.
ممنون
حقیقتش من برای رگولاتور از یک هیت سینگ خیلی کوچیک استفاده کردم
اگر از یک هیت سینگ بزرگ استفاده کنم دیگه کمتر داغ میکنه
lm2576 یه رگولاتور سوییچینگ و به این راحتی ها داغ نمی شه حتی توی ۳ امپر احتمالا مدار رو بد بستی یا مقادیر خازن سلف ها اشتباه هستن
می تونی به جای ۱۲ از مثلا ۹ ولت استفاده کنی بهتر می شه