ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در برنامه code vision 3.12
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر همگی
معذرت میخوام وقتتون رو میگیرم.ولی چند وقتی است برنامه کد ویژن مشکل پیدا کرده.هیچ کاری نمیتونم باهاش انجام بدم..خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
اینم عکسش:
http://www.uplooder.net/img/image/54/3e2...titled.png
بچه ها جواب بدید.خداییش خیلی نیاز دارم نرم افزارو
سلام.

کافیه یه بار پاکش کنید و مجدد نصب کنید!

موفق باشید.
سلام داداش.اینکارو انجام دادم.ولی نشد
پس یه ورژن دیگه رو امتحان کنید.
در ورژن V2.05.3 مشکل خاصی دیده نشده ...

موفق باشید.
ممنون داداش.جواب داد ورژن 2.05.3
خدا خیرت بده.موفق باشید
(۳۰-آبان-۱۳۹۴, ۰۱:۱۶:۱۸)sharin نوشته است: [ -> ]پس یه ورژن دیگه رو امتحان کنید.
در ورژن V2.05.3 مشکل خاصی دیده نشده ...

موفق باشید.

سلام.منم دقیقا مشکل این آقا رو با این ورژن کدویژن دارم.ولی نمیتونم ورژن دیگه رو نصب کنم،چون برنامه هایی که تا حالا با ورژن 3.12 نوشتم با ورژن های دیگه باز نمیشه.اگه ممکنه کمکم کنید تا همین ورژن رو درستش کنم.
سلام

درست شدنش فایده نداره چون بعضی ورژن های کد ویژن همینطور بعد از یه مدت از رده خارج میشن
برنامه هایی که با ورژن قبل نوشتین اگه هم باز نشن میتونید با نوت پد بازشون کنید و محتواشون رو توی نرم افزار جدید کپی کنید

موفق باشید
(۲۱-مرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۴۴:۵۸)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام

درست شدنش فایده نداره چون بعضی ورژن های کد ویژن همینطور بعد از یه مدت از رده خارج میشن
برنامه هایی که با ورژن قبل نوشتین اگه هم باز نشن میتونید با نوت پد بازشون کنید و محتواشون رو توی نرم افزار جدید کپی کنید

موفق باشید

سلام.ممنون از پاسخ کاملتون.
برنامه ها رو اگه با نوت پد باز کنم فقط کد ماشین هست.من خود برنامه ها رو میخوام!
(۲۲-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۰۱:۵۲)shima.rrr نوشته است: [ -> ]

موفق باشید

سلام. هر ورژنی باشه تمام کدها بلاخره به .h و .c ختم می شه، این دو پسوند متنی هستند و تمام کدهای شما رو شامل می شن، احتمالا فایل های دیگه رو اشتباهی باز می کنید.
(۲۲-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۱۰:۱۷)sharin نوشته است: [ -> ]
(۲۲-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۰۱:۵۲)shima.rrr نوشته است: [ -> ]

موفق باشید

سلام. هر ورژنی باشه تمام کدها بلاخره به .h و .c ختم می شه، این دو پسوند متنی هستند و تمام کدهای شما رو شامل می شن، احتمالا فایل های دیگه رو اشتباهی باز می کنید.

آخه همون فایل رو با همون ورژن تو کامپیوتر دیگه امتحان میکنم باز میشه.
من فکر میکنم عیب از اینکه وقتی برنامه رو پاک میکنم همه ی فایل هاش پاک نمیشه.به خاطر همینه که وقتی دوباره نصبش میکنم همین مشکل رو دارم.
همین فایل سورس کد ویژن رو روی یه لب تاب دیگه نصب کردم هیچ مشکلی نداشت.