ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Telnet در محیط ویندوز فرم، نه کنسول
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همگی.

دوستان برای Telnet احتیاج به یه برنامه ویندوز فرم دارم. putty هست که در محیط کنسول هست. اکثر چیزایی هم که سرچ زدم در محیط کنسول بودن و ویندوزی ها هم trial ...
گفتم بهتره از دوستان برنامه نویس قبل از تلاش بیشتر یه آماری بگیرم.  Biggrin
کد بیسی هست که بتونم روش کار کنم؟ اگر #C باشه که خیلی بهتره ...
اگر سراغ دارید ممنون می شم لینک بدید ...

با تشکر
سلام
درست متوجه نشدم چی لازم دارید ولی چیزی ک توی نت فراوون هست سروس تلنت به زبان سی شارپ هست
سلام.

ممنونم، بله ، سرچ زیاد زدم، اما همونطور که گفتم سورس های موجود اکثرا برای محیط کنسول هستند.
چیزی که نیاز دارم یه اینترفیس ویندوزی هست که دکمه و ... ها بتونه درش قرار بگیره.
یک ip و شماره پورت بدم و بعد از اون با زدن هر دکمه ای عبارتی خاص انتقال پیدا کنه ( به جای نوشتن در محیط ترمینال )
برای ارتباط با سخت افزار نیازش دارم.
با putty تست زدم و نتیجه اوکی بوده، فقط فرم کنسولی نمی خوام باشه، ویندوز فرم مد نظر هست.
البته یه سری کتابخانه گرفتم، اما با مثال نیست و کار باهاش قدری سخت و وقت گیره ...
اینه که گفتم شاید بیس کد بهتر و ساده تری موجود باشه که کسی قبلا جواب گرفته ... .

سپاس.
سلام
نمیدونم منظورتون اینه یا نه، شاید امتحانش بد نباشه:
socketTest
نقل قول: یک ip و شماره پورت بدم و بعد از اون با زدن هر دکمه ای عبارتی خاص انتقال پیدا کنه ( به جای نوشتن در محیط ترمینال )
این میشه تقریبا همون socket programming که خود دات نت کلاس آماده داره براش
فقط باید 2 تا برنامه بنویسی، یکی client و اونیکی server
بعد به سرور کانکت بشی و هرچی بنویسی، مستقیم به سرور میره و برعکس.

شماره پورت و ... هم قابل انتخاب هه

گوگل C# Socket programming رو سرچ کن

فقط باید چند تا thread بسازی که به پورت گوش بدن، تا بتونی همزمان دیتا هارو از چند تا client دریافت کنی یا ارسال کنی.
راستی یه سوال:
telnet چیه؟ من فقط یادمه یه exe بود که مایکروسافت ارائه داده بود، کنسول مانند بود، میشد باهاش به server ای که ساختی، کانکت بشی و ...
این همونه یا ...؟
درود دوست گرامي

بنده متوجه نياز شما نشدم ولي فكر كنم برنامه WinCp نياز شما را برطرف كند.
(۱۹-دى-۱۳۹۴, ۱۵:۲۰:۵۶)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام
نمیدونم منظورتون اینه یا نه، شاید امتحانش بد نباشه:
socketTest
سلام.
برنامه ی تحت جاوا؟ امتحان کردم جواب داد   :))): 
(۱۹-دى-۱۳۹۴, ۱۵:۲۶:۱۵)salehjg نوشته است: [ -> ]
نقل قول: یک ip و شماره پورت بدم و بعد از اون با زدن هر دکمه ای عبارتی خاص انتقال پیدا کنه ( به جای نوشتن در محیط ترمینال )
این میشه تقریبا همون socket programming که خود دات نت کلاس آماده داره براش
فقط باید 2 تا برنامه بنویسی، یکی client و اونیکی server
بعد به سرور کانکت بشی و هرچی بنویسی، مستقیم به سرور میره و برعکس.

شماره پورت و ... هم قابل انتخاب هه

گوگل C# Socket programming رو سرچ کن

فقط باید چند تا thread بسازی که به پورت گوش بدن، تا بتونی همزمان دیتا هارو از چند تا client دریافت کنی یا ارسال کنی.
مرسی. آره این مورد هم زیر مجموعه سوکت و ... این داستانا می شه.
یه برنامه TCP/IP داشتم با متود get و ... ، موقع ارسال دیدم که سمت سخت افزار دریافت داره.
از لینک زیر استفاده کردم و مثالش رو ران کردم و تست زدم...
http://csharp.net-informations.com/commu...amming.htm
برای ارسال درست کار می کنه، حالا فقط باید ببینم چطوری یه thread برای دریافت بایستی ایجاد کنم.

(۱۹-دى-۱۳۹۴, ۱۵:۳۰:۰۲)salehjg نوشته است: [ -> ]راستی یه سوال:
telnet چیه؟ من فقط یادمه یه exe بود که مایکروسافت ارائه داده بود، کنسول مانند بود، میشد باهاش به server ای که ساختی، کانکت بشی و ...
این همونه یا ...؟
حقیقتش اطلاعاتم تو این حوزه خیلی کمه و تازه شروع کردم. تو سرچ هایی که داشتم یه چیزایی دستم اومد، مثل اینکه telnet رو برای دیباگ کردن معمولا استفاده می کنن. پروتکلش نمی دونم دقیق چیه، اما اینطور که پیداست هر چی بنویسی، سمت دیگه دریافت می کنی و بلعکس. یه جورایی به پروتکل TCP هم ظاهرا ربط داره. خود TCP/IP و ... ها هم که ظاهرا یه سری متود get و post و ... دارن. و شماره پورت های متفاوتی هم دارن. توی CMD بنویسی telnet host port و اینتر کنی می تونی یه ارتباط telnet بگیری.
host می شه IP سرور و Port هم که شماره پورتش می شه.
--------------
باید یه کتاب درست درمون گرفت خوند، جان اکسلسون یه کتاب در زمینه ی Ethernet و ... ها هم داره که در مورد TCP , UDP و ... ها صحبت کرده، فکر کنم کتاب خوبی باشه. قبلا یکی از کتاب های USB اش رو خوندم و توضیحاتش قابل قبول بودهه. نظرتون چیه؟ پیشنهادی برای کتاب دارید؟
(۱۹-دى-۱۳۹۴, ۱۷:۲۶:۰۸)moderator نوشته است: [ -> ]درود دوست گرامي

بنده متوجه نياز شما نشدم ولي فكر كنم برنامه WinCp نياز شما را برطرف كند.

سلام. 
ممنون. معرفیش رو خوندم ظاهرا بحث انتقال فایل و ... می شه، اما به هر حال بخاطر موقعیت مکانی اجازه دانلود نداد، نتونستم چک کنم.
سپاس
(۱۹-دى-۱۳۹۴, ۱۵:۰۱:۴۸)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.

ممنونم، بله ، سرچ زیاد زدم، اما همونطور که گفتم سورس های موجود اکثرا برای محیط کنسول هستند.
چیزی که نیاز دارم یه اینترفیس ویندوزی هست که دکمه و ... ها بتونه درش قرار بگیره.
یک ip و شماره پورت بدم و بعد از اون با زدن هر دکمه ای عبارتی خاص انتقال پیدا کنه ( به جای نوشتن در محیط ترمینال )
برای ارتباط با سخت افزار نیازش دارم.
با putty تست زدم و نتیجه اوکی بوده، فقط فرم کنسولی نمی خوام باشه، ویندوز فرم مد نظر هست.
البته یه سری کتابخانه گرفتم، اما با مثال نیست و کار باهاش قدری سخت و وقت گیره ...
اینه که گفتم شاید بیس کد بهتر و ساده تری موجود باشه که کسی قبلا جواب گرفته ... .

سپاس.
یدونه از برنامه کنسول ک از نظرشما کامل بوده بزارید واستون ویندوزش کنیم :)
مرسی. الان با کد زیر اطلاعات رو می تونم بفرستم، فقط چون بلافاصله بعد از ارسال ، تابع دریافت هم اجرا می شه ، روی قسمت دریافتش خطا پیش می یاد و به همین دلیل به حالت کامنت درش آوردم. اگر این قسمت رو بشه به صورت یه thread جدا گونه گذاشت کار تمامه ...

کد php:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;
using System.Net.Sockets;

namespace 
socket_test
{
    public partial class Form1 Form

{
        System.Net.Sockets.TcpClient clientSocket = new System.Net.Sockets.TcpClient();
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }

private void Form1_Load(object senderEventArgs e)
        {
            msg("Client Started");
            clientSocket.Connect("192.168.0.2"2323);
            label1.Text "Client Socket Program - Server Connected ...";

}

private void button1_Click(object senderEventArgs e)
        {
            NetworkStream serverStream clientSocket.GetStream();
            byte[] outStream System.Text.Encoding.ASCII.GetBytes(textBox2.Text "$");
            serverStream.Write(outStream0outStream.Length);
            serverStream.Flush();

//byte[] inStream = new byte[10025];
            //serverStream.Read(inStream, 0, (int)clientSocket.ReceiveBufferSize);
            //string returndata = System.Text.Encoding.ASCII.GetString(inStream);
            //msg(returndata);
            textBox2.Text "";
            textBox2.Focus();
        }

public void msg(string mesg)
        {
            textBox1.Text textBox1.Text Environment.NewLine " >> " mesg;
        } 

}

این مربوط به لینکی می شه که بالا گذاشتم. البته هنوز محیطش به سبک ترمینال هست، اما چون ویندوز فرم هست مشکلی نداره و قابل تبدیل هست و روالش رو می دونم. همین برنامه ی بالا قسمت دریافتش هم اوکی بشه کارم رو راه می ندازه.
چطور می تونم یه thread برای دریافت فعال کنم که هر وقت سرور اطلاعات فرستاد، بفهمه، اطلاعات رو بگیره و نمایش بده؟؟

برای تبدیل از محیط کنسول نرم افزار puttytel ، که بخشی از putty هست و متن بازه از نظرم کامله  Biggrin

سپاس
صفحه‌ها: 1 2