ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اين لينكو ببينين
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
ضمن عرض خسته‌نباشيد. اين لينكاي پايين رو ببينيد:
ftp://v2os.v2.nl/pub/Kernel/0.6x/0.64c/V...c-064c.zip
http://www.v2os.cx
جالبه نه؟! اينارو كه ديديد با هم حرف مي‌زنيم.Amaze Amaze :wink:
اينا چيه؟ يه سيستم عامله ؟؟؟ توضيح.
ashkan نوشته است:اينا چيه؟ يه سيستم عامله ؟؟؟ توضيح.
آره !كل حجم سورسش بعد از دانلود و بازكردن مي‌شه 958K قابل توجه بعضي‌ها؟! :wink: خيلي خيلي باحال يه عالمه سورس نرم‌افزارهاي كاربردي هم داره.دارم باهاش خودكشي مي‌كنم. فايلهاي ini. پورتهاي موس و ويديو و وي‌جي‌اي.
امروز صبح پيدا كردم.اول دلم نمي خواست به كسي بگم
مي‌خواستم فايلاشو درآرم و يادبگيرم و به اسم خودم بزنم توسايت :mrgreen: ولي خداوكيلي نتونستم جلوي خودمو بگيرم. :wink:
آقا اينا اوپن‌سورس‌اند. تازه مي‌خواند كه هركي دوست مي‌داره باهاشون كاركنه. من امشب رو مي‌خوام خواب اينا رو ببينم. شما چطور؟! :P Biggrin Biggrin Biggrin
جل الخالق، سيستم عمل با اين حجم خداييش خيلي باحاله.خدا پدر سورس باز رو بيامرزه.
با FoxPro ؟ :?: چيزي ازش سر در نيوردم :cry: :(
آقا اين چييييه؟؟؟؟
8O :?: :?: :?:
چون همه داشتند شاخ درمي‌آورند اين بخش رو از سايتشون ترجمه‌كردم:
[تصویر:  header.jpg]
سرورپروژه V2OS
V2OS يكي از شاخه‌هاي يك سيستم عامل جديد سورس‌باز است. كه براي اولين‌بار در آزمايشگاه V2_Lab(آزمايشگاه بين‌المللي رسانه‌هاي نا‌پايدار)در روتردام متولد شده‌است.اكنون V2_Lab تمامي كدهاي سورس اين سيستم‌عامل را در دسترس عموم قرارداده و برنامه‌نويسان و تكميل‌كننده‌هاي بسياري در جهان بر روي اين پروژه كار مي‌كنند و به رشد و بالندگي اين سيستم‌عامل مي‌افزايند. اين سرور ايجاد‌شده‌است كه ارتباطات V2_os را ايجاد كند و بين كاربران و تكميل‌كنندگان اين سيستم‌عامل پلي باشد.
ساده‌ترين سيتم‌عامل در اينجا ارائه شده‌است:
مرحله اول:
فايلها را دانلود كنيد.
مرحله‌دوم:
فايلها را روي يك فلاپي بريزيد.
مرحله‌سوم:
كامپيوتر خود را با فلاپي بوت مجدد كنيد.
كار تمام شد. شما نيازي نداريد كه هيچ پارتيشني را فرمت كنيد. و به سوالات بي‌پايان setup پاسخ دهيد. فقط با ديسكت V2_Flop بوت كنيد ، خود بالا مي‌آيد و بكار مي افتد!از اينجا دانلود كنيد: فقط 42Kb!!!
سريعترين سيستم‌عامل موجود در جهان:
V2_OS سريعترين سيستم‌عامل موجود براي تراشه‌هاي +386 مي‌باشد! تمامي هم‌و غم اين سيستم عامل بر سرعت‌بيشتر است: معماري، سيستم مديريت فايل، اجتناب از تكرارهاي غيرمجاز و چيزهاي ديگر. و البته انتخاب يك زيان گسترش‌يافته: V2_OS كاملاً با يك اسمبلر 32 بيتي نوشته‌شده‌است!
يك پلاتفرم مناسب براي توسعه و گسترش
بخاطر معماري شفاف و ماجولار، پلاتفرم V2_OS يك پلاتفرم مناسب براي گسترش هرچه‌بيشتر مي‌باشد. عمليات هر بخش از سيستم را مي‌توانيد با نرم‌افزارهاي خود تحت‌كنترل بگيريد.و اگر بخشي را از دست داديد مي‌توانيد دوباره آنهارا بيفزائيد.اين ايدة اوليه‌‌اي است كه در معماري شگفت‌آور V2_OS نهفته‌است. هرچيزي قابل دسترسي و هرچيزي قابل جايگذاري است.
ما از شما دعوت مي‌كنيم كه اين سيستم را امتحان كنيد و اين سيتم را به عنوان يك پلاتفرم براي ايجاد نرم‌افزارهاي خود و يا ديگر بحث‌هاي آموزشي بكارببريد.استفاده از اين سيستم كاملا آزاد است و ما اميدواريم كه شما تمامي برنامه‌ها، ماجولها و سرورهايي كه ساخته‌ايد را براي اين سرور بفرستيد تا در اختيار جهانيان قرار گيرد!!
اينكه تبليغات آقايون بود ولي روش فكر كنيد من تا چند ساعت ديگه يه ميل گنده مي‌زنم براي اشكان خان. اشكان خان!زودي زود ميل‌باكستو خالي كن. يه فايل پي‌دي اف يه مني داره ميادAmaze
يا علي مدد !‌
اين ديگه چه جورشه !
خدا به دادمون برسه
به قول بچه ها :‌( عجب دوره زمونه اي شده سيد )
سلام
8O
آقاي گسترش من از شما به خاطر معرفي کردن اين لينک بسيار تشکر مي کنم .
اين بعد از لينک ايران ويج که يکي از دوستام معرفي کرده بود بهترين لينکي بود که در تمام زندگي ديدم .
عجب برنامه اي بود . بسيار ممنون .
با تشکر _ مشمولي
سلام
مثل اينكه بد جوري جو سورس سيستم عام گرفته
من سورس كامل سيستم عامل minix رو كه به زبان ++C هست دارم .
اگه از دوستان كسي اين سورس رو نداره ( كه مطمئناً همتون دارين ) بگه تا يا تو سايت مي زارم يا به آدرس ايميلش ارسال مي كنم
البته اين رو هم اضافه كنم كه مينيكس يك سيستم عام از خانواده يونيكس هستي كه آقاي اندرو اس تننباوم نوشتن و مبناي سيستم عامل لينوكس هم اين سيستم عامل بوده و در نهايت اينكه كدهاي اين سيستم عامل هم باز هست و هر كسي مي تونه استفاده كنه و بيشتر جنبه آموزشي داره . كتابش هم تو بازار هست . انتشارات دانش بيگي به اسم طراحي و پياده سازي سيستمهاي عامل كه تننباوم خودش نوشته و تو اين كتاب سيستم عامل مينيكس رو شرح داده .

با تشكر ـ مشمولي
اقا من دادم بچه ها سايت هر كاري كردن اين سيستم با اين شيوه كه دوستان ترجمه كردن لود نشد و بالا نيومد كسي تونسته باهاش بالا بياد؟Amaze
صفحه‌ها: 1 2 3