سلام
پیر شدم ای جماعت کمــــــک :0-0:
حتما با آپدیت keil و بروز شدن DLL های jlink ، هنگام پروگرم کردن با پیام زیر مواجه شدین:
connected emulator is a j-link clone
بعد کلیک روی ok از keil خارج میشه
چند تا انجمن حارجی مثل sonsiviri سرچ کردم، فایل JlinkARM.DLL رو patch کردن ولی نمیشه دانلود کرد چون باید عضو انجمن باشی، عضویت اش هم invite میخواد
سایت های دیگه هم صحبت از عوض کردن سریال نامبر firmware میکرو ی jlnik کردن که فکر نکنم جواب بده
مشکل اینجاست که نمیتونم از ورژن قدیمی تر DLL ها استفاده کنم
در ضمن این error ای که گفتم هنگام کار با IAR اذیت میکنه، حتی نمیشه ورژن های قدیمی تر DLL رو جایگزین کرد(iar قاطی میکنه*)
چند تا patch مختلف برای JlinkARM.DLL با ollydebugger درست کردم، مشکل clone حل شده ولی این اررور رو میده و پروگرمر کار نمیکنه:
[
attachment=13641]
کسی فایل firmware تست شده برای ورژن جدید DLL ها سراغ داره؟
با سلام مجدد
یه لینک پیدا کردم فایل های sonsiviri رو آپلود کرده روی سرور خودش:
http://gronlier.fr/blog/2015/07/unbrick-...-v8-clone/
محض احتیاط ، منم همین فایل firmware v8 رو اینجا آپلود میکنم
این firmware روی پروگرمر چینی خودم تست شده و با IAR 7.0 و حتی Keil 5(بدون تغییر dll جدید) کار میکنه
فقط پیغام آپدیت میده که مربوط میشه به JLinkARM.dll ورژن 4.8 و به بالا که اونم تا شب patch میکنم همینجا ورژن patch شده اش رو براتون آپلود میکنم که دیگه پیغام آپدیت نده هیچ وقت.
پیشنهاد میکنم آپدیت نکنید، (من که دنبال دردسر نبودم، و آپدیت نکردم)
:))):
[attachment=13642]
در ضمن اگه ورژن خاصی از jlinkARM.DLL رو نیاز دارید که patch بشه، همین تاپیک درخواست بدید...
خوش بگذره :))):
سلام.
صالح خان دلیل خاصی داشته که اومدی سراغ IAR ؟ منم که اهل آپدیت نیستم، شرمنده اطلاعاتی نداشتم. با ورژن 4.8 keil هم کار می کنم که با همون روش جایگزین کردن dll ها مشکلش حل می شه و خودتون اشاره کردید ...
ممنون
آره بخاطر یه آیسی نیم وجبی مجبور شدم بیام سراغ IAR چون شرکتش فقط IAR ساپورت میکرد(برای دیباگ کردن برنامه ها و...)
ولی به نظرم iar حرفه ای تره ها!
زیاد کار نکردم باهاش، ولی کم کم خوشم میاد، کارش درسته
keil هم خوبه مخصوصا اینکه همه چیز دم دسته.
سلام
به دادم برسید
من فریمورشما رو ریختم ولی بازم درست نشده
کامپیوتر میشناسه ولی وقتی توی کیل میزنم اولش پیغام فریمور آپدیت میده و no میزنم بعد میگه no jlink device found
از چه dll ای استفاده کنم ؟
با توجه به این که کیل کارمیکنم فریمور دیگه ای ندارید؟
(۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۳۱:۲۳)ali-har نوشته است: [ -> ]سلام
به دادم برسید
من فریمورشما رو ریختم ولی بازم درست نشده
کامپیوتر میشناسه ولی وقتی توی کیل میزنم اولش پیغام فریمور آپدیت میده و no میزنم بعد میگه no jlink device found
از چه dll ای استفاده کنم ؟
با توجه به این که کیل کارمیکنم فریمور دیگه ای ندارید؟
سلام
نسخه کیل شما چنده؟
نسخه jlinkARM.dll چیه؟
جی لینک شما از این چینی ها هستش یا ...؟
سلام
ممنون از پاسخ
.کیل ۴.۷ دارم (قبلا ۵ داشتم) ولی درایورای جیلینک رو پیدا نمیکرد نرم افزار SEGGER رو دوباره نصب کردم (DLL ها رو جدید کرد)
.جی لینک چینی از کویر الکترونیک
.نسخه رو نمیدونم ولی چند مدل jlinkARM داشتم فکر نکنم مشکل اینجا باشه چون بدون این DLL هم همین ارور رو میده
این هم DLL ها
باشه اگه از dll مطمئن هستید، مشکل از نحوه ی پروگرم کردن jlink تون با sam-ba هست حتما
بعد پروگرم شدن ، samba ازتون میپرسه که lock کنه یا نه، فکر کنم باید yes رو بزنید، این کارو کردید؟
اگر همچنان مشکل پا برجا بود، یه بار ورژن 4.7 کیل رو نصب کنید(همونی که آبی رنگه splash screen اش)(کیل 5 ، سبز رنگه)
و از لینک زیر برید فایل jlinkARM.dll رو جایگزین کنید، ببینید اوضاع از چه قراره...
http://www.iranled.com/forum/thread-26437.html
ولی اصولا مشکل نباید از DLL یا Firmware باشه، نحوه پروگرم کردن رو چک کنید
راستی یک بار هم وقتی پیام آپدیت اومد، yes رو بزنید تا آپدیت کنه(اینترنت میخواد)
الان شما keil5 دارین یا keil سری 4 ؟
کیل 5 ، ورژن DLL هاش بروز هست، نیاز نیست با segger آپدیت کنید
یادم میاد چند بار سعی کردم ورژن قدیمی jlinkARM رو به خورد keil5 بدم، همه چیز خراب شد و منطقی هم هست
خلاصه که هر کاری میکنید بکنید ولی downgrade نکنید
ترجیحا upgrade هم نکنید
ورژن dll یکسان بمونه در هر حالت(با ورژنی که خودفایل دی ال ال Keil موقع نصب داره یکسان باشه)