با سلام خدمت دوستان در مورد ارتباط میکرو با ماژول ESP8266 اکـثر نمونه کدها و برنامه هایی که دیدم با آردوینو هست .من میخوام در محیط کدویژن و البته زبان C این کار رو انجام بدم ..
سوال اینه که از چه نوع ارتباط سریالی(SPI,USART,..) استفاده میشه برای اتصال و چجوری و اگه نمونه کدی ،آموزشی ،چیزی دارید لطفا دریغ نکنید..
با تشکر
سلام
با firmware خودش، ظاهرا uart فقط قابل استفاده هستش.
چند بار دیدم sdk اش رو میشه دانلود کرد، ولی تا حالا دنبالش نرفتم.(احتمالا یکم باید درگیر پروگرم کردن فایل bin از طریق swd یا امثالش بشید)
سلام من مداری رو برای راه اندازی esp8266 طبق عکسی که میزارم بستم البته به جای lf33 از دیود زنر برای تولید ولتاژ 3.3برای تغذیه استفاده کردم و فقط قسمت مربوط به ماژول رو بستم دیگه بقیه قسمت ها رو تو مدارم ایجاد نکردم
ولی خوب وقتی مدارم رو پروگرام می کنم ولتاژ 3.3 ای که تولید کردم پرش داره و همش بین 3.3 و 4 نوسان داره
کسیمیتونه بگه دلیلش چیه یا کلا برا این ماژول این نوسان ولتاژ طبیعی هستش یا نه؟
http://uupload.ir/files/awpe_esp8266-schematic_big.png
سلام.
دیود زنر رو که برای این موارد نباید استفاده کنید!
حتما رگولاتور بذارید. خازن هم بذارید. جریان مصرفی wifi قابل توجه هست.( امیدوارم ماژول آسیب ندیده باشه )
موفق باشید.
سلام من esp8266-12 که خودش آنتن pcb رو راه اندازی کردم برد بردش حدودا ۱۰ الی ۱۵ متر هست در مسیر مستقیم
بعد اومدم esp8266-07 گرفتم که آنتن خارجی میخوره ولی بردش دقیقا با اون یکی هست آیا این طبیعی هستش .
کسی این ماژول رو راه اندازی کرده ببینم بردش چقدر هست؟
با تشکر
با اسم ماژول ها آشنا نیستم ولی روی pcb یه مقاومت 0 اهمی هست که بین آنتن pcb و external ، میشه انتخاب کرد مسیر رو
مثل اینکه مثلا 3 تا pad دارید و با دوران دادن مقاومت smd با زاویه ی 90، مسیر رو مشخص میکنید
-تاحالا برد ماژول هارو تست نکردم که چند متره، شاید به اینا مربوط نباشه
(۲۲-فروردین-۱۳۹۵, ۰۹:۴۴:۴۳)mbir92 نوشته است: [ -> ]سلام من esp8266-12 که خودش آنتن pcb رو راه اندازی کردم برد بردش حدودا ۱۰ الی ۱۵ متر هست در مسیر مستقیم
بعد اومدم esp8266-07 گرفتم که آنتن خارجی میخوره ولی بردش دقیقا با اون یکی هست آیا این طبیعی هستش .
کسی این ماژول رو راه اندازی کرده ببینم بردش چقدر هست؟
با تشکر
سلام
لطفا اگه امکان داره مداری که راه اندازی کردید را قرار دهید، من هم میخواهم این ماژول را راه اندازی کنم.
ممنونم