ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در ال سی دی گرافیکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان ../ خسته نباشید....

زود میرم سر اصل مطلب....

1 - من میخوام دستور Cursor داخل بسکام برای ال سی دی های گرافیکی KS108 128*64 فعال کنم

ولی هر کاری میکنم نمیشه

ارور:Label not found [ _LCD_CONTROL

نمیدونم چی کار کنم راهی هست که بشه این مشکلو حل کرد

2 - یه مشکلی دیگه ای هم هست که من وقتی یه نوشته ایو تو بسکام می نویسم...بعد داخل پروتئوس اجراش میکنم ../نوشتم میره میاد....یه جورایی چشمک میزنه ...فکر کنم مشکل همون مکان نما باشه که ثابت نمیمونه....نوشتم

ممنون میشم کمکم کنید....
سلام

اینطور  از معنی خطا میشه حدس زد که شما اسم  لیبل(برچسب) LCD_CONTROL توی برنامه نوشتین اما اونو  تعریف نکردین  

ودرباره مشکل دوم هم میشه گفت شاید از  مکان نما باشه ؛ یا شاید بصورت یک حلقه، متن نوشته میشه و پاک میشه
ممنونم که جواب دادین.....

من الان فقط مشکلم دستور cursor

که کار نمیکنه

برای ال سی دی های دیگه این مشکلو نداره فقط برای همین ال سی دی که مشکل داره (KS108(128*64
خواهش می کنم
این دستور فکر نکنم مختص نمایشگر خاصی باشه
توی helpبسکام کلمه  cursor رو سرچ کنید و مثال ها و توضیحاتش رو ببینید 
در ضمن میتونید از کتابی که آقای 1 1nafar زحمتش رو کشیدن استفاده کنید 
 آدرس تاپیک کتاب : http://www.iranled.com/forum/thread-10869.html
سلام

بازم ممنون که جواب دادین ....

تو ال سی دی های کاراکتری وقتی دستور Cursor Off  نباشه زیر هر کلمه ای ..عددی.... یه خط زیرشون میاد ...وقتی دستور Cursor Off داخل برناممون بنویسیم دیگه نمیاد....حالا برای ال سی دی های گرافیکی ...دیگه خط نیست ..میاد کلمه رو مثل این که داخل یه Do گذاشتی هی کلمه تکرار میشه....هی چک میشه ......این مثل بود ..// .. الان برای منم اینجوری میشه .......اگه دستور Cursor Off بزاریم ثابت میمونه..اگرم برناممون داخل Do هم باشه بازم ثابت میمونه.....

دوستان ممنون میشم کمکم کنید .
سلام
فایل پروژه تون رو پیوست کنید بررسی بشه
پروتئوس+بسکام
اقا منم همین مشکل و همین خطارو دارم.
کسی به نتیجه ای نرسیده؟
دوستان مدد لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید
(۱۴-آذر-۱۳۹۵, ۰۱:۲۱:۲۳)armin111 نوشته است: [ -> ]اقا منم همین مشکل و همین خطارو دارم.
کسی به نتیجه ای نرسیده؟
دوستان مدد لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید

هر چند موضوع مربوط به 2 سال پیش هست ولی از اونجایی که خودم هم این مشکل رو داشتم و جایی راه حلش رو پیدا نکردم، فکر کردم گفتنش برای ثبت توی تایپیک خارج از لطف نیست/

توی برنامه من وجود دستور Cursor Off باعث اومدن این ارور میشد، با حذفش مشکل حل شد [تصویر:  various_050.gif]