نه عزيز جان جي بي يا جي دي يا حالا هر چي به عنوان يه افزودين و يه ژلاگين هست و در دات نت هم به عنوان كامپونت صداش ميكنن ....
ولي اين بخش از جي اس پي در كتابخانه جاوا قرار داره در
کد:
java.awt.geom
java.awt.image
مث آدرس زير در دات نت
در ضمن سيستم جديد ياهو با php نوشته ميشه با استفاده از تكنولوژي AJAX حالا شما از كجا ميگي دات نتيه نميدونم ..... اصلا سور هاي ياهو Linux و Unix هستن مگه ميشه اين همه داده رو ببرن يه شبه رو سرور ويندوز 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
نقل قول: شاید چون فکر میکنی هرچقدر برنامه نویسی سخت باشه برنامه بهتر میشه یا هرچقدر زبان برنامه نویسی راحت تر باشه هر بچه ای میتونه برنامه بنویسه
كي ميگه jsp سخته .... آخه شما مگه با taglib كد نوشتي اين طوري قضاوت ميكني اين دستور رو ببين
کد:
<sql:Update DataSource="Your_DataSource_Name">
INSERT IN TO ....
</sql:Update>
از اين ساده تر ميشه با ديتا بيس كار كرد آخه ...... تازه فقط ديتا بيس نيس كنترل اشيا سيژن ها و هزاران قسمت ديگه داره چه طور دلت مياد اين طوري قضاوت كني :cry:
نقل قول: زبان برنامه نویسی فقط چند تا سینتکس داره که باید اونارو بلد باشی و زیاد سخت نیست یاد گرفتنشون ولی قسمت سختش اینجاست که بدونی کدوم رو کجا استفاده کنی
اگه در مورد زبان هاي ويندوزي بحث ميكرديم حرف رو طلا ميگرفتم ولي ما داريم راجع به تكنولژي و وب سرور حرف ميزنيم صد در صد اينا فرق دارن ......
خودت كه بهتر از من ميدوني نگو نه .....
نقل قول: شاید من دو تا زبان بلد باشم و بهم سفارش یه پروژه رو بد من اول نگاه میکنم ببینم با کدوم کارم زودتر و سریعتر و بهتر تموم میشه اونو برمیدارم
احتمالا همه اینا به خاطر اینه که تا حالا یه پروژه واقعی ننوشتی
اونوقت اگه دلفی و دات نت رو در یه سطح بلد باشی میبینی که دات نت رو ترجیح میدی چون کارت رو زود راه میندازه
دست درست .... يعني ما دو سه سال كه برنامه نويسي كرديم يه برنامه جدي هم ننوشتيم .... اگه لينك دانلود نذاشتم و بوق كرنا نكردم كه دليل نميشه مرد مومن ... اتفاقا از رو تجربه ميگم .... جاوا به خدا گستدره تره بابا به چه زباني شما اينو قبول ميكني ؟؟ بگو با اون زبان بگم ....
من جاوا رو قدرتمند و ساده ميدونم تا جايي كه مايكروسافت براي اين كه باهاش از نظر سينتكس مبارزه كنه سي شارپ رو ساخت و براي اينكه با تكنولوژي مبارزه كنه فريم ورك رو ايجاد كرده دات نت يه تقليد واقه اي از جاواس حتي هدف دات نت كه استقلال از پلتفورمه هدف اصلي جاواس كه بهش رسيده ولي دات نت هنوز نرسيده ..... :arrow: :arrow: :arrow:
شما نگو بعد از دو ورژن اصلي و و ده ها ورژن فرعي با گسترش آپن سورس جاوا نميتونه جلو تر از دات نت باشه تازه اينا همه كميت هستن كيفيت جاوا و سرعت و گستردگي اش هم نشون از قدر مند بودنشه ..... جاوا و دات نت دو تا سينتكس ساده نيست جاوا و دات نت دو تا تكنولوژي رقيب با هم هستن كه دات نت رو چون بيلي جون با فكر اقتصادي و سورس بتسه بودن و سروصدا داد بيرون همه انتخاب كردن وگرنه فكر نكن دات نت بهتره .....
نقل قول: درمورد این سایت
اینا میتونستن خیلی راحت و سریعتر با پی اچ پی بنویسن حالا دلیلش چیه با جی اس پی نوشتن خدا عالم است
نه عزيز من اين سايت كه مث نيوك ماژولا هاش قبل از طراحي نهايي نوشته نسده اند ... اين سيستم رو اگه ببيني ميفهمي كه از اكس ام ال به عنوان لايه مياني اسفاده كرده و خروجي هم با xsl يعني با يه فرم سازه اين همه ماژول ايجاد شده .... شما بگو ببينم ميتوني برنامه وب چند لايه اي فرم اسز با قابل كاري Freamworke جدا مث اين با php بسازي .... عمريش ....
اين سيستم گسترده تنها با دوچيز قابل طراحي بود دات نت و جاوا .... حالا اينا به خاطر گستردگي و ساپورت بالا و قدرتمند jsp و پروژه هاي بزرگش از اون استفاده كردن .... مث منم بي كار نيستن براي خشنودي خلق خدا و مجانيي cms بنويسن ... دارن بالاش پول ميگيرن و متعهد هستن بالاترين كيفيت رو تحويل بدن كه انصافيش تحويل دادن .....