۲۶-فروردین-۱۳۹۵, ۰۰:۰۵:۲۱
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من چند وقتی هست که در ویندز 8 و 8.1 و 10 به یک مشکلی برخوردم، لطفا راهنمایی کنید.
فرض کنید در ویندوز هایی که گفتم اصلا آنتی ویروس نصب نیست و ویندوز هم اصلا ویروس نداره و به خوبی و کامل هم ویندوز نصب شده و کار می کند.
و همین طور گزینه Change User Account Control Settings هم در پایین ترین حد خود قرار دارد.
حالا من یک برنامه نوشتم که داخلش فقط یک دکمه داره که یک پیغام نمایش میدهد یعنی برنامه خواصی نیست.
من هر کاری که کردم متاسفانه نتونستم که این برنامه را از طریق استارت آپ اجراء کنم یعنی وقتی ویندوز بالا میاد این برنامه هم به طور خودکار اجراء بشه.
البته همین برنامه با اون کدی که نوشتم در ویندوز 7 به خوبی کار میکند.
حتی همین کد از طریق HKEY_LOCAL_MACHINE نوشتم ولی بازم کار نکرد.
حتی از برنامه یک شورت کات در پوشه استارت آپ هم ساختم ولی بازم کار نکرد.
حتی در چند تا ویندوز دیگه هم امتحان کردم ولی بازم نشد.
لطفا کمک کنید واقعا دیگه نمیدونم چه کاری باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! :X(: :X(: :X(: :X(: :X(: :X(:
دوستان من چند وقتی هست که در ویندز 8 و 8.1 و 10 به یک مشکلی برخوردم، لطفا راهنمایی کنید.
فرض کنید در ویندوز هایی که گفتم اصلا آنتی ویروس نصب نیست و ویندوز هم اصلا ویروس نداره و به خوبی و کامل هم ویندوز نصب شده و کار می کند.
و همین طور گزینه Change User Account Control Settings هم در پایین ترین حد خود قرار دارد.
حالا من یک برنامه نوشتم که داخلش فقط یک دکمه داره که یک پیغام نمایش میدهد یعنی برنامه خواصی نیست.
من هر کاری که کردم متاسفانه نتونستم که این برنامه را از طریق استارت آپ اجراء کنم یعنی وقتی ویندوز بالا میاد این برنامه هم به طور خودکار اجراء بشه.
البته همین برنامه با اون کدی که نوشتم در ویندوز 7 به خوبی کار میکند.
کد:
Procedure StartupRegistry(AppName, AppTitle: string);
var
Reg: TRegistry;
begin
Reg := TRegistry.Create;
Try
Reg.RootKey := HKEY_CURRENT_USER;
if Reg.OpenKey('Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run', True) = True then
Reg.WriteString(AppTitle, AppName);
Finally
Reg.CloseKey;
Reg.Free;
End;
End;
حتی همین کد از طریق HKEY_LOCAL_MACHINE نوشتم ولی بازم کار نکرد.
حتی از برنامه یک شورت کات در پوشه استارت آپ هم ساختم ولی بازم کار نکرد.
حتی در چند تا ویندوز دیگه هم امتحان کردم ولی بازم نشد.
لطفا کمک کنید واقعا دیگه نمیدونم چه کاری باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! :X(: :X(: :X(: :X(: :X(: :X(: