ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در اجراء برنامه به صورت خودکار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان عزیز

دوستان من چند وقتی هست که در ویندز 8 و 8.1 و 10 به یک مشکلی برخوردم، لطفا راهنمایی کنید.

فرض کنید در ویندوز هایی که گفتم اصلا آنتی ویروس نصب نیست و ویندوز هم اصلا ویروس نداره و به خوبی و کامل هم ویندوز نصب شده و کار می کند.
و همین طور گزینه Change User Account Control Settings هم در پایین ترین حد خود قرار دارد.

حالا من یک برنامه نوشتم که داخلش فقط یک دکمه داره که یک پیغام نمایش میدهد یعنی برنامه خواصی نیست.

من هر کاری که کردم متاسفانه نتونستم که این برنامه را از طریق استارت آپ اجراء کنم یعنی وقتی ویندوز بالا میاد این برنامه هم به طور خودکار اجراء بشه.
البته همین برنامه با اون کدی که نوشتم در ویندوز 7 به خوبی کار میکند.

کد:
Procedure StartupRegistry(AppName, AppTitle: string);
var
 Reg: TRegistry;
begin
 Reg := TRegistry.Create;
 Try
   Reg.RootKey := HKEY_CURRENT_USER;
   if Reg.OpenKey('Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run', True) = True then
     Reg.WriteString(AppTitle, AppName);
 Finally
   Reg.CloseKey;
   Reg.Free;
 End;
End;

حتی همین کد از طریق HKEY_LOCAL_MACHINE نوشتم ولی بازم کار نکرد.
حتی از برنامه یک شورت کات در پوشه استارت آپ هم ساختم ولی بازم کار نکرد.
حتی در چند تا ویندوز دیگه هم امتحان کردم ولی بازم نشد.

لطفا کمک کنید واقعا دیگه نمیدونم چه کاری باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :X(:  :X(:  :X(:  :X(:  :X(:  :X(:
رجیستری رو چک کنین

اصلا این کلید تو رجیستری ساخته میشه؟
بله ساخته میشه.
سلام
روی یک سیستم دیگه همین قسمت کدت را تست کن نتیجه را بگو
حداقل روی 10 تا کامپیوتر که ویندوز 8 یا 8.1 یا 10 بود تست کردم ولی بازم نشد.

اصلا به صورت معمولی هم که می خواهم شورت کات برای برنامه در پوشه استارت آپ بسازم بازم برنامه اجراء نمیشه.

تمام کد های ریجستری هم امتحان کردم ولی بازم کار نمیکنه؟؟

نکته تمام مطالبی که گفتم در ویندوز 7 به خوبی کار می کنه ولی در ویندوز بالا تر کار نمی کنه.

اصلا از دوستانی که از ویندوز 7 استفاده نمیکنه آیا بازم میتونند در پوشه استارت آپ شورت کات بسازند و برنامه اجراء بشه و یا در ریجستری اگه تعریف کنند برنامه اجراء میشه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه رو به صورت run as administrator اجرا کنین ببینین درست استارت اپ میشه
لینک زیر هم کمی در موردش توضیح داده
http://stackoverflow.com/questions/24844...indows-8-1
این کار هم کردم ولی بازم برنامه اجرا نشد
اصلا گزینه Change User Account Control Settings کاملا غیر فعالش کردم ولی بازم نشد

یعنی کسی ویندوز 8 یا 8.1 یا 10 نداره این قضیه امتحان بکنه و خبرشو بده؟