۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۱:۵۴:۰۱
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۰:۱۹:۰۷
سلام خوش امدید
راههای زیادی هست
یکی از راه ها اینه که بیاد تک تک فازها را بوسیله تقسیم مقاومتی به ولتاژ پایین تبدیل کنی و توسط یک اپتی کوپلر به میکرو بدی در صورتی که همه ی فازها خروجی داشتن میکرو یک رله را وصل کنه اما در صورتی که یکی مشکل داشت رله را قطع کنه
البته راههای دیگه ای هم هست که حتی سطح ولتاژها هم مقایسه میشن و یا امپر فازها هم بررسی میشه اما اصولش اینه
سوالی بود در خدمتم
راههای زیادی هست
یکی از راه ها اینه که بیاد تک تک فازها را بوسیله تقسیم مقاومتی به ولتاژ پایین تبدیل کنی و توسط یک اپتی کوپلر به میکرو بدی در صورتی که همه ی فازها خروجی داشتن میکرو یک رله را وصل کنه اما در صورتی که یکی مشکل داشت رله را قطع کنه
البته راههای دیگه ای هم هست که حتی سطح ولتاژها هم مقایسه میشن و یا امپر فازها هم بررسی میشه اما اصولش اینه
سوالی بود در خدمتم
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۹:۰۱:۴۸
سلام
ممنون که جواب منو دادی
من میخوام با تقسیم مقاومتی ولتاژ رو به میکرو بدم و ولتاژ رو از طریق سون سگمنت نشون بدم و واسه جابجایی فاز طبق یه pdf که از نت گرفتم میتونم از یه خازن 10 نانو فراد برا تغییر زاویه ولتاژ استفاده کنم
حالا موندم از چه مقاومت هایی برای تقسیم ولتاژ که به میکرو آسیب نزنه استفاده کنم
واسه خازن برا این کار هم به نتیجه ای نرسیدم
اینجاست که من در گل ماندم
ممنون که جواب منو دادی
من میخوام با تقسیم مقاومتی ولتاژ رو به میکرو بدم و ولتاژ رو از طریق سون سگمنت نشون بدم و واسه جابجایی فاز طبق یه pdf که از نت گرفتم میتونم از یه خازن 10 نانو فراد برا تغییر زاویه ولتاژ استفاده کنم
حالا موندم از چه مقاومت هایی برای تقسیم ولتاژ که به میکرو آسیب نزنه استفاده کنم
واسه خازن برا این کار هم به نتیجه ای نرسیدم
اینجاست که من در گل ماندم
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۲:۴۸:۰۷
شما یه مدار ولتمتر با میکرو را سرچ کن هرچیزی که میخوای داره :rolleyes: