ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Soheil Ps V 1.0 براي ياهو 6 و7
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام
مرسي
باشه
حتما
سلام
ایول برنامه تون خوبه
فقط روی ورژن جدید یا هو اگه کار کنه خیلی توپ میشه
اگه امکانش هست لطف کنید سورس انتی که برای برنامه نوشتی بگذار تا دانلود کنم یا هم برایم بفرستی
می خواهم با انتی نوشتن اشنا شوم
ممنون
باشه حتما مي فرستم فردا شب
راستي كار خيلي آسونيه اول با پروسس از كار مي ندازي بعد از جاي سرور و استارت آپ پاك مي كني.همين
راستي ميلتونو بدين چون آپلود دردسر داره. :wink:
باي
سلام
این هم میلم
mm_booter@yahoo.com
ممنون از لطفتون
چی شد؟ نفرستادین :?:
منتظر هستم دوست عزیز
سلام
واقعا ببخشيد كه اينقدر دير شد
:wink:
فرستادم
برنامه خوبيه.ولي بيشتر روش كار كن و امكانات بيشتري بهش اضافه كن.
راستي اون سورس آنتي رو به من هم ميديد؟ اگه خواستيد به shamsoft2006@yahoo.com ارسال کنید یا بزارید توی سایت تا بقیه هم استفاده کنند.
مرسي
جه امكاناتي بهش اضافه كنم؟
فرستادم
مرسي
جه امكاناتي بهش اضافه كنم؟
فرستادم
ممنون دستت در نکنه
راست میگه یکم به امکانات برنامه را زیاد کن هر چیزی رو که فکرش می کنی (مخلوطی از تروجان های دیگه) شکل ظاهری برنامه هم خیلی ضایع است ولی برنامه خوب کار می کند
آقا سهیل بابت آنتی متشکرم :wink:
برنامه شما هم چیزای زیادی برای اضافه کردن جا داره چون امکانات فعلی زیاد نیست.مثلا می تونید امکانات زیر رو اضافه کنید:
غیر فعال کردن Task manager
نوع ویندوز SP1,SP2,…
پاک کردن آفها
غیر فعال کردن نورتون
غیر فعال کردن مک آفی
مخفی کردن Run
غیر فعال کردن هر چیزی که به فکرتون برسه مثلا Shut down (کم کم داره شبه ویروس بی آزار میشهAmaze )
نام کمپانی قربانی
اضافه کردن بایندر
انتخاب آیکن دلخواه (از روی کامپیوتر)
و... (زیاد شد Biggrin )

لازم هم نیست همه قابلیت ها رو با هم اضافه کنید.مثلا اگر توی هر ورژن 2-3 تا قابلیت اضافه کنید خیلی مشهور خواهید شد و همه منتظر ورژن جدید میشن. :wink:
سورس انجام کارهای بالا توی سایت هست.هر کدوم هم پیدا نکردید تاپیک بزید تا بچه ها کمک کنند.
صفحه‌ها: 1 2 3 4