سلام اينم پي اس من
زياد توضيح نمي دم . بگيريد و حال كنيد
اين لينك دانلود ، وارد صفحه شويد و در پايين صفحه دكمه download را بزنيد
https://www.sharemation.com/Soheilvb/Soheil_Ps.exe
اين هم روي 6 و هم روي 7 كار مي كنه .
راستي براي امتحان اين ورژن بايد ورژن قبلي از روي كامپيوتر طرف غيرفعال باشه. :wink:
اگه برنامه قبلي رو تو كامپيوتر خودتون اجر اكرديد با اين برنامه مي توانيد كلا
http://www.sharemation.com/Soheilvb/Anti.exe اين را پاك كنيد و جديد رو امتحان كنيد.
حجم فايل خيلي كمه
نظر هم بديد.
نظر زور ودين
:roll: سلام خوبي تنها چيزيش كه درست كار كرد ديال اپ اون بودش
و سرعت فرستادن ميلش
يك المه مشكل داره 8O
1:پي ها رو درست نمي زنه يعني اشتباه سند مي كنه
مثل اين پس بوده 6667295 سند كرده 0896 و يك بار ديگه 6839167295
يكم دامپرت مشكل داره يعني يك الامه
ميتوني از دامپر هاي تو سايت استفاده كني
راستي براي 7.5 كار مي كنه؟
مشكل فقط دامپر اينو نگاه كن
****This ID is Hacked By Soheil_gh**** ID:mohammad_poorali Password:mohamad_porali67295 Computer Name
ANGER-7B730FAB User Name : ---EBLIIIS---
پس رو يكم از اي دي برداشته يكم از پس
مشكل اين برنامه اينه كه وقتي ديال آپ را انتخاب مي كنيد وقتي آن مي شويد سرعت ميل پايين است بنابراين برنامه قفل مي شود و پسورد اولي را درست نمي زند يعني اگر دوباره آن شويد درست مي ده؟
راستي براي فرستادن ميل چه كار كنم خيلي تول مي كشه؟؟؟؟ :cry:
ممكنه سرعتت پايين باشه
در ضمن اين برنامه رجيستري ثبت نمي كنه فقط همون دفعه اول پسورد رو مي فرسته واسه اينه زياد روش كار نكردم
سلام
توي رجيستري مي ره
مگه مي شه نره شما كدوم قسمت را چك مي كنيد .
توي قسمت لگآن مي ره
مرسي از كمكاتون من چون اين برنامه خيلي سريع نوشتم زياد روي كي لاگرش دقيق كار نكردم به همين دليل گاهي آي دي و پسورد را با هم مي ده . يه اشكال كوچيك داره براي پسوردش براي اين ديال آپ فكر كردم اگه چند ثانيه بعد از وصل شدن به اينترنت بفرسته بهتره نظر شما چيه؟
مرسي
باي
Soheilvb نوشته است:سلام
توي رجيستري مي ره
توي قسمت لگآن مي ره
مرسي از كمكاتون من چون اين برنامه خيلي سريع نوشتم زياد روي كي لاگرش دقيق كار نكردم به همين دليل گاهي آي دي و پسورد را با هم مي ده . يه اشكال كوچيك داره براي پسوردش براي اين ديال آپ فكر كردم اگه چند ثانيه بعد از وصل شدن به اينترنت بفرسته بهتره نظر شما چيه؟
مرسي
باي
عزيزم من ديالت مشكل نداشتم درست مي فرستاد
سرعت ميلت هم خيلي بالا بودش :wink: يعني من هم وقتي اينتر رو ميظم پسورد تو ميلم بودش
فقط پسورد ها رو اشتباه مي داد يكم روش كار كن درست ميشه
ولي بازم دمت گرم :wink:
Soheilvb نوشته است:سلام
توي رجيستري مي ره
توي قسمت لگآن مي ره
مرسي
باي
عزيز من مال تو رو كه نگفتم مال خودمو گفتم كه موقع ريستارت ديگه سرورم اجرا نميشه
مرسي
مشكلشو كاملا فهميدم
وقتي درحال ميل دادن ديال آپه برنامه قفل مي شه و اون كيلاگر كار خودشو خوب انجام نمي ده ولي مثلا وقتي آن شديد دوباره آن شيد كاملا درست مي فرسته
درست مي كنم و همون جا دانلود مي كنم
مرسي از كمكتون
باي
سلام
مرسي
مشكلشو كاملا فهميدم وقتي برنامه مي خواد ديال اپ رو بفرسته برنامه قفل مي شه و تايمرا درست كار نمي كنند به همين دليل اولين بار كه سريع آن شيد درست نميده و اگر يه بار ديگه آن شيد حتما درست مي شه درست مي كنم و مي گذارم
مرسي از كمكتون