ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تقویت ولتاژ خروجی میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
  • من چهار تا سگمنت اند مشترک وصل کردم به mega 16 بعد که راه اندازی می کنم بعضی از چراغ ها به دلیل ولتاژ کم روشن نمی شوند می خواستم بدونم میشه با برنامه نویسی درستش کرد یا نه اگه اره چجوری و اگه نه یه سخت افزار با نحوه ی اتصالاتش معرفی کنید.
  • ممنون  :lol:
سلام

نکته اول اینکه بعضی7seg  های توی بازار دیدم که کلا چند تا از دیودهاشون کم نور هستن یا کلا روشن نمیشن اول چک کنید ببینید سالمن یا نه
نکته دوم:جریان خروجی پین های میکرو حدود 20میلی آمپر هست که برای درایو کردن یک دیود کافیست
اگه هر 4تا با هم  میشن ،برای راه اندازی7seg ها میتونید از ترانزیستور یا از آی سی های بافر مثلuln2003یاuln2803 و.... استفاده کنید
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۳:۰۹:۳۷)shaparak10 نوشته است: [ -> ]
  • من چهار تا سگمنت اند مشترک وصل کردم به mega 16 بعد که راه اندازی می کنم بعضی از چراغ ها به دلیل ولتاژ کم روشن نمی شوند می خواستم بدونم میشه با برنامه نویسی درستش کرد یا نه اگه اره چجوری و اگه نه یه سخت افزار با نحوه ی اتصالاتش معرفی کنید.
  • ممنون  :lol:

سلام دوست عزیز. همونطور که دوستمون گفتن بهتر هست از درایور استفاده کنید. در ضمن دقت کنید که سگمنتهایی که روشن نمیشن سالم باشند. و اینکه معمولا برای اطمینان باید از مقاومتای 330 اهم برای نسوختن سگمنتها استفاده کنید چون 3 ولت برای روشن شدن سگمنتها کافیه.