ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کتاب اموزشی ربان c
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام  :))):

می خواستم یه کتاب به من معرفی کنید در رابطه با اموزش زبان برنامه نویسی برای میکرو به زبان سی کتاب به گونه ای باشه که ساده و به راحتی قابل فهم باشه

با تشکر
سلام.

کتابی که در پیوست گذاشتم خیلی روون و ملموس مفاهیم برنامه نویسی و شیء گرایی درش گفته شده و فقط در حد مقدمه هست. شروع خوبی برای درک زبان ++C/C می تونه باشه. بعد از خوندنش با توجه به میکروکنترلر مد نظر می تونید یه کتاب مرجع تهیه کنید.

موفق باشید.
آقا وقت طلاست؛ وقتتو با پیدا کردن فلان کتاب و بهمان کتاب هدر نده؛ هرچی اومد دم دستت بخون تمرین کن یاد بگیر دوفردا دیگه همه به دردت میخوره

کاش زمان ما هم یکی پیدا میشد از اینجور توصیه ها بهمون کبنه BiggrinBiggrinBiggrin‌ - الان میخواستم غیر مساقیم بگم قدرمو بدونید BiggrinBiggrin
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۰:۲۰:۴۷)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.

کتابی که در پیوست گذاشتم خیلی روون و ملموس مفاهیم برنامه نویسی و شیء گرایی درش گفته شده و فقط در حد مقدمه هست. شروع خوبی برای درک زبان ++C/C می تونه باشه. بعد از خوندنش با توجه به میکروکنترلر مد نظر می تونید یه کتاب مرجع تهیه کنید.

موفق باشید.

دوست عزیز کتابی که معرفی کردی برای میکرو هست یا چیز های دیگه؟
درش اسمی از واحدهای میکرو نیومده، هیچ پروژه عملی هم درش نیست ...
همونطور که در پست قبلی اشاره کردم برای درک مفاهیم خود برنامه نویسی ++C/C و شیءگرایی برای میکروکنترلر هست و خوندنش شاید 15 دقیقه هم طول نکشه ... .

بعد از اینکه با مفاهیم زبان ++C/C آشنا شدید ، حالا بیس کار و چهارچوب کار رو دارید و آشنایی لازم رو کسب کردید، پس بعد از این با توجه به میکروکنترلر مدنظر یک کتاب مرجع می تونید تهیه کنید و آموزش کار با میکرو رو ببینید.

مفاهیم خود زبان C در کتاب های مرجع عنوان نمی شه و به عهده خود خواننده هست. فقط در مورد رجیسترهای میکرو و ... صحبت می شه.

موفق باشید.
با سام دوباره Amaze
دوست عزیز من کتاب برای اموزش زبان سی برای میکرو دارم البته کمی برای سن من سنگینه و من مطالب اونو متوجه نمی شم.
اگه سوالی راجع به سن من برات پیش اومد برای مثال مگه چند سالشه می تونی به قسمت بیوگرافی مراجعه کنی Cool Wink

با تشکر..
از الان خودتو دست کم بگیری که به جایی نمیرسی؟! واسه سن من سنگینه چیه!!
بخون شما؛ نهایتا سوال پیش میاد توی ذهنت میری میپرسی دیگه!! حالا چه اینجا بپرسی چه فرومای دیگه .. بلاخره یکی پیدا میشه جوابت رو بد؛ یا اصلا گیریم کسی هم پیدا نشه یرچ میکنی تو نت میری دنبال مشکلاتت ..

شما استارت بزن و تلاش کن ؛ بقیه اش ردیف میشه واسه خودش
(۰۱-خرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۳۹:۳۴)babyy نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من یک مشکل با پروتیوس 8.4 دارم اونم اینه که مدارات دارای میکرو با همیشه با ارور  fail simulation  مواجه میشند دلیلش چیه اگه میتونی کمکم کنی کمکم کن
با تشکر  :))):
کتاب
میکروکنترلرهای AVR تالیف مهندس احمدی و مهندس کیائی
در این زمینه عالی هست

مثل کتاب مهندس عبدالرحمن حیدری برای زبان بیسیک
اگر کسی دیگه هم  pdf داره لطفا به اشتراک بگذاره
(۲۹-فروردین-۱۳۹۶, ۱۹:۴۰:۱۶)shilanaseri نوشته است: [ -> ]اگر کسی دیگه هم  pdf داره لطفا به اشتراک بگذاره
سلام خسته نباشید
زیر همین تاپیک اگه نگاه کنید چندتا موضوع در رابطه همین بحث هست 
اینم یه تاپیک که اموزش رو یکی از کاربرا شروع کردن توش :http://www.iranled.com/forum/thread-13923.html
موفق باشین
صفحه‌ها: 1 2